Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 16:48
Denchi je napisao/la: ↑18 jan 2021, 16:43
Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 16:41
Kad vec kao znas cifre,po cemu je Tino zasluzio da ima vecu platu?
Sto sad to povlacite, otisao momak, osvojio titulu dao sve od sebe, ne mojte sad odmah pljuvat jer ide
Ja ne pljujem,Amaru svaka cast za sve do sad i neka ide u bolje,samo sam rekao zasto uvijek iste greske,i zasto najbolje igrace prodajemo uvijek kad im ostane 6 mjeseci ugovora? Zar se ne moze nesto rijesiti po tom pitanju.
Ne može se riješiti, jer igrac nece da potpise novi i duži ugovor.
Vi neke stvari kao da ne možete shvatiti, čovjek je ovdje igrao lupam za 6 ili 7 hiljada eura mjesečno, tamo će igrati za 40 ili 50 milja eura mjesečno, i on je već prije pola godine oko prilike znao, za koliko bi mogao ići, i nije mu ni palo na pamet da produzava ugovor, kao sto ne bi ni tebi, ili meni, ili bilo kome, radi se o parama, sa kojima čovjek može da se obezbjedi do kraja života, a ako se tamo pokaže i potpise još jedan ugovor moze i balahat .malo.
Od para koje ovdje zaradi, nikad se neće obezbjedit, sta treba, da sutra ko Kurto raznosi pice po Sarajevu, ne umanjujući vrijednost tog posla. Ali hajmo biti realni, kad mogli i ako mogli ponudit duplo od onoga što Tino ima, možemo reći da smo nivo Osijeka. Do tada, stepenica po stepenica.