Hoce Veseli premijuLjoZee je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:16Ova stavka 2 u ovom prioriteti nam jasno pokazuje sto Veselinovic hoce da ostane.
Ovaj dio o prioritetima mi se svidja i mislim da su to ono sto u najkracem mogucem roku mi moramo rijesiti na bilo koji nacin. Ove ostale stvari i ne, ali glupo je meni da neko obecava za period duzi od godinu-godinu ipo jer milion faktora utice na sve. Vidjeli smo i sami. Pocetak marta ok stanje, kraj decembra ne daj Boze nikom.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
E puna je nama Skupstina takvih debila, pa ditžrektor nam je bio takav, miažslimo li sta radoto po pitanju ovih skupstinara
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Trebamo biti svi sretni.Covjek ima viziju,znanje,novac,kontakte i to je dovoljno da nas digne iz blata.Fudbal je danas više od sporta,grana privrede koja mnogim zemljama donosi ogroman novac a o pojedincima da ne govorimo.Covjek to zna i u tom smjeru hoce da se krece.Mi smo klub sa stogodišnjom istorijom i to veoma interesantnom istorijom koju ce Samir sigurno iskoristiti u svom radu.Klub smo sa svojom infrastrukturom u centru grada.Klub koji ima ogroman broj navijaca širom svijeta.Sve to je nešto što ti uz kvalitetan rad daje ogromne šanse za uspjeh.Novac koji smo mi duzni i koji nam treba za kampa je smješna cifra u ozbiljnim zemljama i kod ozbiljnih biznismena.Moderan,strucan i sigurno pošten pristup ce dati rezultate.A mi navijaci se napeti svim silama da pomognemo.Ako ništa a ono bar ne pisati gluposti o necemu što još nije ni pocelo.
Ma ljut a sa moba tipkam, mrsko mi od huje isprqvljati
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Badzak, prikljucaj Garden u subotu kad udju. Nema izaci dok ne gukne onaj koji je ovo uradio pa javno nek se objavi da mu porucimo nesto.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- svrakino1921
- Kontakt:
@Vanja 8

A što mislite da je sto posto neko od članova skupštine ovo plasirao u javnost?
1921
Zato sto pise u clanku da su clanovi Skupstine dobili materijal i tu se nalazi ovo pismo ili kako se to vec kaze. Logicki da je neko iz UO ili NO ili administracije do sada bi to vec izaslo 10x. Nije to samo proslijedjeno sigurno bez nekih razgovora i slicno.
-
- Kontakt:
Procitah na avazu da se pojavio investitor, postoji plan i vizija jasna...nadam se da je tacno ovo, vrijeme je da izadjemo iz blata
https://****/vijesti/bih/624771/avaz ... =1&slide=8
https://****/vijesti/bih/624771/avaz ... =1&slide=8
Jutros nam došao mail od predsjednika Skupštine sa pismom namjere od g.Cerića. Fino zamoljeni da ostane u strogoj tajnosti. Znači sve onako kako treba. Ali eto, ima mangupa i među nama u skupštini, pridružujem se "čestitkama" za tog dušmanina Želje.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Pa zato što je svakom clanu skupštine poslat materijal da se pripreme za skupštinu.Ali ne mora opet znaciti da je neko od skupštinara ovo proslijedio medijima,mogao je bilo ko iz kluba ko je sa ovim materijalom bio u kontaktu.Ne znam što je problem što se sve ovo objavilo.Šta ova objave moze promjeniti na stvari,ne kontam.
- svrakino1921
- Kontakt:
Eto nije sad niko plasirao u javnost
Otislo samo
Otislo samo
Hvala ti puno na javljanju.
Eto ljudi, znaci zamoli neko i opet neko se pravi mangup. Fuj, fuj.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
E za ovo nisam znao.Ako su zamoljeni da ostane u strogoj tajnosti,trebalo je i ostati u tajnosti.
Dolazak gospodina Cerića bi otvorio novo poglavlje u istoriji Želje i nadam se da će to i ostvariti.Da se stane u kraj raznim mešetarima u i oko kluba.
A kretenu koji pušta informacije u javnost želim da završi na respiratorima Novalića.
A kretenu koji pušta informacije u javnost želim da završi na respiratorima Novalića.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Koji je glupan pustio ovo u javnost? Treba podhitno naci bijednika i kazniti ga zestoko.
Koliko sam ja shvatio Samir zeli da bude predsjednik UO i da radi sa svojim timom ljudi. Koliko ja znam, Samir kao Samir nije finansijski bas mnogo jak ali ima mnogo jakih veza i vezica sirom svijeta. Gostovao je 2018-te kod Hadzifejzovica, sa svojim prijateljom, clanom upravnog odbora Manchester Citya, koji je finansijski jako bogat. Zajedno su vec ranije dolazili u posjetu nasem klubu, u poeriodu dok je Misimovic bio predsjednik..
Zadnja izmjena: Brkooo, dana/u 18 jan 2021, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ovo onaj sto je formulu u Sarajevo dovodio. Ako nas on ne spasi nece niko 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Nadam se da ovaj Willy Wonka nije ublehaš. Ukoliko ispuni 30% ovog sto obecava, Zeljeznicar opet postaje dominantan
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, kontra, relativizam, WeekendOffender i 52 gosta.