FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa ako nam Osim s onom ekipom uzme titulu, pored svih uslova koje mi imamo, trebamo se svi izredat i popusit mu kitu, pa zatrpat mailovima Glejzere da otjeraju Solskera i zaposle Osima.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ja sam govorio za Tinu koji isto odlazi, za Amara je gotovo sveSanchez1987 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 16:48Ja ne pljujem,Amaru svaka cast za sve do sad i neka ide u bolje,samo sam rekao zasto uvijek iste greske,i zasto najbolje igrace prodajemo uvijek kad im ostane 6 mjeseci ugovora? Zar se ne moze nesto rijesiti po tom pitanju.Denchi je napisao/la: ↑18 jan 2021, 16:43Sto sad to povlacite, otisao momak, osvojio titulu dao sve od sebe, ne mojte sad odmah pljuvat jer ideSanchez1987 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 16:41
Kad vec kao znas cifre,po cemu je Tino zasluzio da ima vecu platu?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bas tako, ako nije postignut dogovor oko produzenja, sta da se radi, necemo nasilu drzat frajera, sigurno da i Nam hoce da zaradi neke pare od transfera, a ne da samo da trosi na plate. Ovako cemo opet uzet bar nesto para, da ne ode za dzabe ko sto su prije Saric i Duljevic...Aduka87 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:13Ispade da je Amar 50% ekipe i ako ode da cemo se borit za opstanak, to je mozak prosjecnog pitarabordobijeli je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:11Otkud da ne cemo uzeti titulu ???
Niste normalni majke mi, jedan dan pišanje po ligu drugi dan raspad ne cemo ni u Europu. Ne ide to ljudi tako, mi smo stabilni imamo 25 dobri igraca. Neki ce otici neki drugi ce doci, bitno je da imamo stabilnost i kontinuitet.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
znaci ide Amar,Tino,Tatar,Milicevic ko ce nam igrati? Jukic 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Bitno je da "ne cemo" propasti
Bem ti učiteljicu bosanskog

Bem ti učiteljicu bosanskog

Odlazak Amara je potpuno prirodna stvar. Napravili smo dobrog igrača i bio nam je itekako od koristi. Nek se dokaže tamo gdje je otišao i izbori jos bolji transfer aBd. Tako i klubu raste rejting pa će lakse bit i prodavat igrače.
Sasvim dobro popunjena njegova pozicija, ruku na srce nema tu takvog mangupa ali će biti zanimljivo pratiti kako će stručni štab odgovoriti na to. Nekako mi najveći žal što nece ostat sa ekipom da izbori taj historijski plasman u grupe ali Bože moj.
Sasvim dobro popunjena njegova pozicija, ruku na srce nema tu takvog mangupa ali će biti zanimljivo pratiti kako će stručni štab odgovoriti na to. Nekako mi najveći žal što nece ostat sa ekipom da izbori taj historijski plasman u grupe ali Bože moj.
zaboravili smo da je i Serbecic otisao. Vec drugi "veliki" odlazak.
FC United Of Manchester !
Svi idu samo Jukic, Hodzic i Handzic ginu za bordo boje i grb.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Otisao je i husref, pa ste prizivali raspad sistema, organizovali proteste i radili sve u cilju da sje.bete Fudbalski Klub Sarajevo, pa smo prezivili i jaci smo nego ikad.
1946~
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
ja sad hocu da napisem, ovo su pustili suplju iz uprave da ih prestanemo peglat za napadaca

Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- ElCartel11
- Kontakt:
Kakvi ste vi nepis meni
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- napoleon72
- Kontakt:
Ipak treba podvuc da Rahmanovic jos uvijek nije nigdje otisao. Sve su ovo spekulacije, sjetite se Beqiraja ljetos. Svi mediji prenijeli, Hadzibegic potvrdio, i na kraju qrac.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Hvala na svemu i nadam se da ce i u:narednom vremenu igrati dobro za nas tim.

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Normalno je da ce otici Rahmanovic, a ja ocekujem odlazak i Tatara. Uzecemo nesto para, a momci su vec produzavali ugovore i dali su veliki doprinos uspjesima kluba. I ovoliko sto smo ih zadrzali je uspjeh. Volio bi samo da uspjednemo produziti Milicevica i Oremusa i uz dolazak bas dobrog napadaca ne bi bili puno slabiji, opet dovoljno jaki za titulu.
Nadam se u narednom periodu i nekom malo jacem transferu koji ce malo bolje popuniti klubsku blagajnu, zaboravljamo da klub mora ostvarivati i neke prihode od transfera da bi uspjesno funkcionisali nije samo dovedi, odrijesi kesu.
Nadam se u narednom periodu i nekom malo jacem transferu koji ce malo bolje popuniti klubsku blagajnu, zaboravljamo da klub mora ostvarivati i neke prihode od transfera da bi uspjesno funkcionisali nije samo dovedi, odrijesi kesu.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Da mi nije mrsko, vratio bih par stranica foruma, da precesljam kako ste Rahmana podrzavali kad je dobijao crvene, glupe zute i kad nije bio u formi. Interesantno da svi ti koji su ga i tad “podrzali” danas su najglasniji 

1946~
- feniksptica
- Kontakt:
To je to. Isti oni koji traze da ostane bi pljuvali na kraju sezone kad ode za dzabaThrillerHz je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:49Da mi nije mrsko, vratio bih par stranica foruma, da precesljam kako ste Rahmana podrzavali kad je dobijao crvene, glupe zute i kad nije bio u formi. Interesantno da svi ti koji su ga i tad “podrzali” danas su najglasniji![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ja stvarno ne razumijem to vaše razmišljanje, čuj dao je puno klubu i dugo je tu Nek ide, pa zato i jesmo zadnja liga na svijetu i najgora liga, i miljama daleko od Hrvatske i srbijanske lige. Kod nas se neki igrač malo pokaže odma daj da ga prodam za 300 400 E . Zato nikada u životu nećemo igrati ni jedno takmicenje grupne faze, pa jbt albanska makedonska liga pa igrali grupe. Ja ne razumijem da prodavaju igrače na početku drugog dijela lige haj da je kraj da smo osvojili ligu. Al ovo raditi ne znam... haj da su to bas neke cifre pa bih shvatio. Al ne ostaviti igrače da pokušaju napraviti iebeni iskorak onda bi duplo vise uzeli na njima para. Ovako sjebat će kostur ekipe i znaš kad ćemo igrati grupe nikada, pa jbt u Hrvatskoj ligi 3 4 na tabeli pa izigrali grupe i miljama ispred nas... fuj fuj jebote naša liga i pisanje po njoj, daj neki iskorak u euopri Al ovako nikada nećemo ništa napraviti.