Amar Rahmanović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

truts
Kontakt:

Re: Amar Rahmanović

Post Postao/la truts » 18 jan 2021, 15:38

Još malo pa možemo imati nezavisnu pokrajinu u Turskoj. Sa stanovnicima sportistima i starletama, uz potomstvo puno potencijala za velike stvari.

OnakoBa
Kontakt:

Post Postao/la OnakoBa » 18 jan 2021, 15:47

Bosna-Hersekspor
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 18 jan 2021, 17:06

Morali su ga prodati inače bi uslijedio odlazak za ništa.

Postavlja se pitanje kako će Emir Hadžić Tatara zadovoljiti?
Ako Tatar bude insistirao na odlazak , tu Emir Hadzic nista ne može učiniti.

Za posljedicu će imati nezadovoljnog Tatara do kraja polusezone. Ali vjerujem da će Tatar od Emira istisnuti koji bonus i odlazak za džaba.

Hordaši očekuju svote od 700-800 k, od tih priča nema ništa jer je korona period i igrači su u zadnjih 6 mjeseci ugovora gdje mogu razgovarati sa drugim klubovima. Ni jedan Spor nije u stanju toliki iznos plaćati za plbih poluproizvod.

Što se tiče zamjene za Rahmanovića, ja čisto sumnjam da Tino može uvezati 3 utakmice a kamo li čitavu polusezonu. Težak je period pred fks ali titula i sa odlascima ne bi smjela doći u pitanje.

Emir ne smije dopustiti da Tatar ode za 200k i da izgubi titulu, Tataru će morati zamazati oči bonusima i neka ode za džaba.

edit: I nemoj mi admine brisati postove, ne pišem na neprijateljski nastrojen pdf fks, i ovdje ću pisati sve vezano za fks. Potrebno je da sa vremena na vrijeme edukujem hordašku djecu na forumu.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 18 jan 2021, 17:18

S kim priča ovaj gore?

Sretno Rahmane zasluzio si! :tokralju:
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 18 jan 2021, 17:33

forgempp je napisao/la:
08 mar 2018, 21:38
Milosevic? Jedini segment u kojem je bolji od Kapica jeste da je starter u propaloj turskoj ekipi.
:zviz: :zviz: :hmmmmm: :?:

Fordž jedan od intelektualno najsiromašnijih forumaša koji mišljenje formira na viber chatu sa ostalom mahalom.

Zato mu se malo malo mišljenja izrazito kontradiktiraju.

Doslovno ne postoji doprinos nikakav od ovog forumaša u vidu humora ili fudbalske analize osim što mene sedmicama proziva ne bil mu odgovorio.
⚜️~⚜️~⚜️

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 18 jan 2021, 17:43

Najbolji igrač lige ode u Tarabukspor, za dvije tepsije baklave i vreću pistacija.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 18 jan 2021, 17:46

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
18 jan 2021, 17:33
forgempp je napisao/la:
08 mar 2018, 21:38
Milosevic? Jedini segment u kojem je bolji od Kapica jeste da je starter u propaloj turskoj ekipi.

Fordž jedan od intelektualno najsiromašnijih forumaša koji mišljenje formira na viber chatu sa ostalom mahalom.

Zato mu se malo malo mišljenja izrazito kontradiktiraju.

Doslovno ne postoji doprinos nikakav od ovog forumaša u vidu humora ili fudbalske analize osim što mene sedmicama proziva ne bil mu odgovorio.
hahahahahahaha, evo ja ti sad kazem da poznajem samo jednog forumasa, a to je tmhzne01 s kojim se odavno privatno znam, nisam ni u kakvim grupama ni sta ti ja znam.

To sto ti imas nekakve psihicke poremecaje pa mislis da se pola foruma okrenulo protiv tebe, u to ne bih ulazio.

Prosto je nemoguce da ti neki ne odgovore, s obzirom na kolicinu gluposti koju konstantno izvaljujes, pomislio bih da je problem u meni, ali vise njih ti odgovori, pa i admin ti brise postove, pa i debil bi shvatio dosad.

Ocito imas visoko misljenje o sebi, a glup si ko kita :lol: :lol: :lol:

Kaze hoce skolovat hordasku djecu na forumu, ti sebe ne znas skolovat :urnebes:
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 18 jan 2021, 17:48

18 jan 2021, 17:33
Ti si bolesna osoba.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 18 jan 2021, 17:52

Kakve gluposti? Do jučer si doslovno napisao Milošević odron, igra u raspaloj Turskoj.

A sad kad Amar navodno prelazi u Konyu onda je to uspjeh?
⚜️~⚜️~⚜️

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 18 jan 2021, 17:58

18 jan 2021, 17:52
Kakve gluposti? Do jučer si doslovno napisao Milošević odron, igra u raspaloj Turskoj.

A sad kad Amar navodno prelazi u Konyu onda je to uspjeh?
Halo ba, ja da sam strucnjak ja bih radio u fudbalu na nekoj poziciji, a ne bavio se necim drugim u zivotu.

"Internetski forum je usluga na Internetu koja omogućava razmjenu mišljenja među sudionicima uporabom web preglednika."

Ja sam iznio svoje misljenje, koje je očito pogrešno, kao i sigurno jos mnoštvo postova u kojima sam nešto pogrešno rekao i šta?
Ja nemam problem s tim.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

OnakoBa
Kontakt:

Post Postao/la OnakoBa » 18 jan 2021, 18:44

Evo gledao sam klip od Marjana Mijajlovica i dotakao se transfera, i kaže da je okej taj transfer u Konyu, jer igrati ce protiv Galate, Besiktasa ali da je dosta bolje napraviti transfer negdje zapadnije npr Austrija, Svicarska.. Jer kako je moguće da ponajbolji igrač iz Premijer Lige ne ode negdje u malo zapadnije zemlje, za sličnu platu, a da je bliže očima Bundeslige. Isto kako je Demirovic presao u Freiburg.. ne gleda Svabo Konyu, nego prati Saint Gallen, Eupen, Lask itd..
I isto se dotakao kako je moguće da igrač iz Čukaričkog prelazi u Lazio, 16 godišnjak iz Istre iz Pule prelazi u RB Salzburg za 1.5M €, a da Rahmanović i ostali idu za Tursku... Ne znamo prodati svoj kvalitet, nemamo medijskog pokrića, da se to promoviše na neki novi nivo i onda će biti boljih transfera.

Eto, prenio sam osnovno, pa diskutujte.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 18 jan 2021, 18:52

OnakoBa je napisao/la:
18 jan 2021, 18:44
Evo gledao sam klip od Marjana Mijajlovica i dotakao se transfera, i kaže da je okej taj transfer u Konyu, jer igrati ce protiv Galate, Besiktasa ali da je dosta bolje napraviti transfer negdje zapadnije npr Austrija, Svicarska.. Jer kako je moguće da ponajbolji igrač iz Premijer Lige ne ode negdje u malo zapadnije zemlje, za sličnu platu, a da je bliže očima Bundeslige. Isto kako je Demirovic presao u Freiburg.. ne gleda Svabo Konyu, nego prati Saint Gallen, Eupen, Lask itd..
I isto se dotakao kako je moguće da igrač iz Čukaričkog prelazi u Lazio, 16 godišnjak iz Istre iz Pule prelazi u RB Salzburg za 1.5M €, a da Rahmanović i ostali idu za Tursku... Ne znamo prodati svoj kvalitet, nemamo medijskog pokrića, da se to promoviše na neki novi nivo i onda će biti boljih transfera.

Eto, prenio sam osnovno, pa diskutujte.
Ara Hodžić je navodno imao ponudu u Mainzu.

Međutim problem su ne samo iznos već standard života. Kada primaš platu u eurima u Turskoj ti si hadžija ali na zapadu sa tim parama si dobro manji hadžija.

Demirović je mogao imati veću platu u Belgiji ali izabrao je Freiburg jer je mlađi i ambiciozniji.
⚜️~⚜️~⚜️

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 18 jan 2021, 18:54

Konyaspor je premija za njega, kakve zapadne lige pa covjek na prevaru ide i u rekreativnu ligu.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 18 jan 2021, 18:59

OnakoBa je napisao/la:
I isto se dotakao kako je moguće da igrač iz Čukaričkog prelazi u Lazio, 16 godišnjak iz Istre iz Pule prelazi u RB Salzburg za 1.5M €, a da Rahmanović i ostali idu za Tursku...
Takvi klubovi kupuju mlade igrace za koje procijene da imaju perspektivu.
Nece sigurno dovoditi 27-godisnjaka iz Sarajeva koji ni u toj Istri svojevremeno nije imao mjesta.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 18 jan 2021, 19:16

Haralde jel tebi Emir Hadzic sta skrivio? Svaki drugi komentar o Hadzicu. :urnebes:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 18 jan 2021, 20:24

Pitagora je napisao/la:
18 jan 2021, 18:59
OnakoBa je napisao/la:
I isto se dotakao kako je moguće da igrač iz Čukaričkog prelazi u Lazio, 16 godišnjak iz Istre iz Pule prelazi u RB Salzburg za 1.5M €, a da Rahmanović i ostali idu za Tursku...
Takvi klubovi kupuju mlade igrace za koje procijene da imaju perspektivu.
Nece sigurno dovoditi 27-godisnjaka iz Sarajeva koji ni u toj Istri svojevremeno nije imao mjesta.
Ljudi imaju dobre menadzere i to ti je, sta mislis kako su prodavali oni iz Arkanovog tima u vakat za milionske iznose igrace 😂.
Nije ovdje rijec u Rahmanovicu, vec npr o Djokanovicu, zasto on ne ode za neki iznos od 3-4 miliona eura, vec ce otici za milion, ako i to...

A Srbi i Hrvati bi ga sad prodali ko iz sale za te pare.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 jan 2021, 20:26

Naleti bagrcavi nekad i na teme o Željkanu.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 18 jan 2021, 20:32

Pisao sam na temi plbih,red je i vrijeme da se okuša na višem nivou.sretno
Samo Sloboda | COYG

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 18 jan 2021, 20:55

Jel se zna cifra koju ce FKS dobiti?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 18 jan 2021, 20:58

Maestro je napisao/la:
18 jan 2021, 20:55
Jel se zna cifra koju ce FKS dobiti?
Veoma malu s obzirom da je u zadnjih 6mj ugovora.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Zglavkar i 27 gostiju.