Amar Rahmanović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Amar Rahmanović
Još malo pa možemo imati nezavisnu pokrajinu u Turskoj. Sa stanovnicima sportistima i starletama, uz potomstvo puno potencijala za velike stvari.
Bosna-Hersekspor
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Morali su ga prodati inače bi uslijedio odlazak za ništa.
Postavlja se pitanje kako će Emir Hadžić Tatara zadovoljiti?
Ako Tatar bude insistirao na odlazak , tu Emir Hadzic nista ne može učiniti.
Za posljedicu će imati nezadovoljnog Tatara do kraja polusezone. Ali vjerujem da će Tatar od Emira istisnuti koji bonus i odlazak za džaba.
Hordaši očekuju svote od 700-800 k, od tih priča nema ništa jer je korona period i igrači su u zadnjih 6 mjeseci ugovora gdje mogu razgovarati sa drugim klubovima. Ni jedan Spor nije u stanju toliki iznos plaćati za plbih poluproizvod.
Što se tiče zamjene za Rahmanovića, ja čisto sumnjam da Tino može uvezati 3 utakmice a kamo li čitavu polusezonu. Težak je period pred fks ali titula i sa odlascima ne bi smjela doći u pitanje.
Emir ne smije dopustiti da Tatar ode za 200k i da izgubi titulu, Tataru će morati zamazati oči bonusima i neka ode za džaba.
edit: I nemoj mi admine brisati postove, ne pišem na neprijateljski nastrojen pdf fks, i ovdje ću pisati sve vezano za fks. Potrebno je da sa vremena na vrijeme edukujem hordašku djecu na forumu.
Postavlja se pitanje kako će Emir Hadžić Tatara zadovoljiti?
Ako Tatar bude insistirao na odlazak , tu Emir Hadzic nista ne može učiniti.
Za posljedicu će imati nezadovoljnog Tatara do kraja polusezone. Ali vjerujem da će Tatar od Emira istisnuti koji bonus i odlazak za džaba.
Hordaši očekuju svote od 700-800 k, od tih priča nema ništa jer je korona period i igrači su u zadnjih 6 mjeseci ugovora gdje mogu razgovarati sa drugim klubovima. Ni jedan Spor nije u stanju toliki iznos plaćati za plbih poluproizvod.
Što se tiče zamjene za Rahmanovića, ja čisto sumnjam da Tino može uvezati 3 utakmice a kamo li čitavu polusezonu. Težak je period pred fks ali titula i sa odlascima ne bi smjela doći u pitanje.
Emir ne smije dopustiti da Tatar ode za 200k i da izgubi titulu, Tataru će morati zamazati oči bonusima i neka ode za džaba.
edit: I nemoj mi admine brisati postove, ne pišem na neprijateljski nastrojen pdf fks, i ovdje ću pisati sve vezano za fks. Potrebno je da sa vremena na vrijeme edukujem hordašku djecu na forumu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

Fordž jedan od intelektualno najsiromašnijih forumaša koji mišljenje formira na viber chatu sa ostalom mahalom.
Zato mu se malo malo mišljenja izrazito kontradiktiraju.
Doslovno ne postoji doprinos nikakav od ovog forumaša u vidu humora ili fudbalske analize osim što mene sedmicama proziva ne bil mu odgovorio.
⚜️~⚜️~⚜️
Najbolji igrač lige ode u Tarabukspor, za dvije tepsije baklave i vreću pistacija.
hahahahahahaha, evo ja ti sad kazem da poznajem samo jednog forumasa, a to je tmhzne01 s kojim se odavno privatno znam, nisam ni u kakvim grupama ni sta ti ja znam.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:33![]()
![]()
![]()
![]()
Fordž jedan od intelektualno najsiromašnijih forumaša koji mišljenje formira na viber chatu sa ostalom mahalom.
Zato mu se malo malo mišljenja izrazito kontradiktiraju.
Doslovno ne postoji doprinos nikakav od ovog forumaša u vidu humora ili fudbalske analize osim što mene sedmicama proziva ne bil mu odgovorio.
To sto ti imas nekakve psihicke poremecaje pa mislis da se pola foruma okrenulo protiv tebe, u to ne bih ulazio.
Prosto je nemoguce da ti neki ne odgovore, s obzirom na kolicinu gluposti koju konstantno izvaljujes, pomislio bih da je problem u meni, ali vise njih ti odgovori, pa i admin ti brise postove, pa i debil bi shvatio dosad.
Ocito imas visoko misljenje o sebi, a glup si ko kita

Kaze hoce skolovat hordasku djecu na forumu, ti sebe ne znas skolovat

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ti si bolesna osoba.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kakve gluposti? Do jučer si doslovno napisao Milošević odron, igra u raspaloj Turskoj.
A sad kad Amar navodno prelazi u Konyu onda je to uspjeh?
⚜️~⚜️~⚜️
Halo ba, ja da sam strucnjak ja bih radio u fudbalu na nekoj poziciji, a ne bavio se necim drugim u zivotu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:52Kakve gluposti? Do jučer si doslovno napisao Milošević odron, igra u raspaloj Turskoj.
"Internetski forum je usluga na Internetu koja omogućava razmjenu mišljenja među sudionicima uporabom web preglednika."
Ja sam iznio svoje misljenje, koje je očito pogrešno, kao i sigurno jos mnoštvo postova u kojima sam nešto pogrešno rekao i šta?
Ja nemam problem s tim.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Evo gledao sam klip od Marjana Mijajlovica i dotakao se transfera, i kaže da je okej taj transfer u Konyu, jer igrati ce protiv Galate, Besiktasa ali da je dosta bolje napraviti transfer negdje zapadnije npr Austrija, Svicarska.. Jer kako je moguće da ponajbolji igrač iz Premijer Lige ne ode negdje u malo zapadnije zemlje, za sličnu platu, a da je bliže očima Bundeslige. Isto kako je Demirovic presao u Freiburg.. ne gleda Svabo Konyu, nego prati Saint Gallen, Eupen, Lask itd..
I isto se dotakao kako je moguće da igrač iz Čukaričkog prelazi u Lazio, 16 godišnjak iz Istre iz Pule prelazi u RB Salzburg za 1.5M €, a da Rahmanović i ostali idu za Tursku... Ne znamo prodati svoj kvalitet, nemamo medijskog pokrića, da se to promoviše na neki novi nivo i onda će biti boljih transfera.
Eto, prenio sam osnovno, pa diskutujte.
I isto se dotakao kako je moguće da igrač iz Čukaričkog prelazi u Lazio, 16 godišnjak iz Istre iz Pule prelazi u RB Salzburg za 1.5M €, a da Rahmanović i ostali idu za Tursku... Ne znamo prodati svoj kvalitet, nemamo medijskog pokrića, da se to promoviše na neki novi nivo i onda će biti boljih transfera.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ara Hodžić je navodno imao ponudu u Mainzu.OnakoBa je napisao/la: ↑18 jan 2021, 18:44Evo gledao sam klip od Marjana Mijajlovica i dotakao se transfera, i kaže da je okej taj transfer u Konyu, jer igrati ce protiv Galate, Besiktasa ali da je dosta bolje napraviti transfer negdje zapadnije npr Austrija, Svicarska.. Jer kako je moguće da ponajbolji igrač iz Premijer Lige ne ode negdje u malo zapadnije zemlje, za sličnu platu, a da je bliže očima Bundeslige. Isto kako je Demirovic presao u Freiburg.. ne gleda Svabo Konyu, nego prati Saint Gallen, Eupen, Lask itd..
Međutim problem su ne samo iznos već standard života. Kada primaš platu u eurima u Turskoj ti si hadžija ali na zapadu sa tim parama si dobro manji hadžija.
Demirović je mogao imati veću platu u Belgiji ali izabrao je Freiburg jer je mlađi i ambiciozniji.
⚜️~⚜️~⚜️
-
- Kontakt:
Konyaspor je premija za njega, kakve zapadne lige pa covjek na prevaru ide i u rekreativnu ligu.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Takvi klubovi kupuju mlade igrace za koje procijene da imaju perspektivu.
Nece sigurno dovoditi 27-godisnjaka iz Sarajeva koji ni u toj Istri svojevremeno nije imao mjesta.
Haralde jel tebi Emir Hadzic sta skrivio? Svaki drugi komentar o Hadzicu. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ljudi imaju dobre menadzere i to ti je, sta mislis kako su prodavali oni iz Arkanovog tima u vakat za milionske iznose igrace
Nije ovdje rijec u Rahmanovicu, vec npr o Djokanovicu, zasto on ne ode za neki iznos od 3-4 miliona eura, vec ce otici za milion, ako i to...
A Srbi i Hrvati bi ga sad prodali ko iz sale za te pare.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Chapman1886
- Kontakt:
Pisao sam na temi plbih,red je i vrijeme da se okuša na višem nivou.sretno
Samo Sloboda | COYG
Jel se zna cifra koju ce FKS dobiti?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov