Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Frutek
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Frutek » 02 jan 2011, 14:21

onoffon je napisao/la:mi poslije rata smo se dijelili u razredu sa ovim iz dijaspore :D nemam nista protiv ljudi danas, al seljakluk je to sto mi nepase kod njih. Cim vidis mu na autu grb sa ljiljanima, dere Tifa iz zvucnika, znas da je "patriota" from Schwabia.
Ma smeta mi najvise to sto misle da su bolji od nas a niđe veze :roll:

Zato kad krenem na Putovanje kroz Evropu koje sam već Planiro Beograd-Budimpešta-Prag-Varšava-Berlin itd.. bježim od Ex-Yugića glavom bez obzira :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 02 jan 2011, 14:24

Esii TM87 je napisao/la:Znali neko vezano za BIHAMK ako nisi njihov clan,jeli imam pravo ne prevoz vozila besplatno ili placam?
Registracijom imas automatski 3 "slepanja" godisnje.. 8-)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 jan 2011, 14:24

Frutek je napisao/la:Koje su seljačine ovi dijasporci (čast izuzetcima) :lol: :lol: :lol:

Eto sad doš´o jedan komšija i ovja sin mu govori hajmo kod mene da igramo PSP imam Fifu ma reko necu a onda me lik ladno pita zans li ti sta je uopšte PSP :lol: :lol: :lol: , i još govori kod nas u Njemačkoj zovneš taksi on ti dođe gdje hoš :lol: :lol: :lol: :lol: A da ne spominjem kolko se dere kad idemo ulicom :roll:
Nema to veze je li isti iz dijaspore il' iz BiH(mislim na trenutno prebivaliste), pobogu. Znas onu poznatu:"Mozes izvuci seljaka sa sela, al' ne mozes selo iz seljaka". Meni nista ne smeta kod njih; jednostavno ljudi su otisli trbuhom za kruhom, snasli se(ili nisu) i to je to. Gori su mi oni "nasi" koji su "face" te koji rade na odlicnim pozicijama, a nemaju ni zavrsenu srednju skolu(no, njih je nemoguce iskorijeniti, tako da...).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 02 jan 2011, 14:26

Monolog je napisao/la:
Frutek je napisao/la:Koje su seljačine ovi dijasporci (čast izuzetcima) :lol: :lol: :lol:

Eto sad doš´o jedan komšija i ovja sin mu govori hajmo kod mene da igramo PSP imam Fifu ma reko necu a onda me lik ladno pita zans li ti sta je uopšte PSP :lol: :lol: :lol: , i još govori kod nas u Njemačkoj zovneš taksi on ti dođe gdje hoš :lol: :lol: :lol: :lol: A da ne spominjem kolko se dere kad idemo ulicom :roll:
Nema to veze je li isti iz dijaspore il' iz BiH(mislim na trenutno prebivaliste), pobogu. Znas onu poznatu:"Mozes izvuci seljaka sa sela, al' ne mozes selo iz seljaka". Meni nista ne smeta kod njih; jednostavno ljudi su otisli trbuhom za kruhom, snasli se(ili nisu) i to je to. Gori su mi oni "nasi" koji su "face" te koji rade na odlicnim pozicijama, a nemaju ni zavrsenu srednju skolu(no, njih je nemoguce iskorijeniti, tako da...).
Ma i tu si upravu al idemo ulicom on se dere da vidis kod mene u Njemackoj kad babo kupi Q7 :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 02 jan 2011, 14:29

Pusti seljake moj frutece dijasporci su najgori ljudi (cast izuzetcima) oni misle da su pametniji od nas i dr. :roll:

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 02 jan 2011, 14:29

Pozz raja sta ima, Sretna nova ;) ?
Evo i ja se vrati na forum :D

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 02 jan 2011, 14:31

B0SANAC je napisao/la:Pozz raja sta ima, Sretna nova ;) ?
Evo i ja se vrati na forum :D
Mi o vuku dijasporac na forum :D :D

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 02 jan 2011, 14:36

Živa istina :lol: :lol: :lol:

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 02 jan 2011, 14:39

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Znali neko vezano za BIHAMK ako nisi njihov clan,jeli imam pravo ne prevoz vozila besplatno ili placam?
Sad sam ih zvao i kazu to ne pije vode.Samo ako si clan,besplatno.Ostalo tipla mamu li mi :twisted:
1921-2011

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 02 jan 2011, 15:27

:D :D :D
Zadnja izmjena: B0SANAC, dana/u 02 jan 2011, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 02 jan 2011, 15:29

Esii TM87 je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:
Sad sam ih zvao i kazu to ne pije vode.Samo ako si clan,besplatno.Ostalo tipla mamu li mi :twisted:
Ma lazu je*o ih otac.. Ja sam negdje citao u novinama da je to sporazum izmedju drzave i njih.. Da svakom registracijom imas godisnje 3 vuce djaba.. Je*li sebe..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 02 jan 2011, 15:38

Registracijom dobijas besplatno jednom do 30km ili do najblizeg servisa, al ako si iz kantona Sa, vazi samo za nash kanton. Mozda i za neki drugi al ne znam, znam da mi nisu htjeli doci u Fojnicu, to je kao u nadleznosti sluzbe iz nekog drugog kantona.

A ako si clan, onda bilo gdje u BiH imas jednom godisnje djaba do 30km il do najblizeg servisa, a onda ti za svaki kilometar naplate 50% jeftinije nego ako nisi clan

Sve u svemu monopolisticka firma i nizerazredna usluga na cesti
nema potpisa

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 02 jan 2011, 15:47

Pa jesam buraz u Sa. treba mi iz Vogosce do Rajlovca kod majstora.Zvao sam ih kaze lik ako je komplikovan ili tezak utovar 82 KM sa PDV-om,ako je laksi negdje oko petobanke.

Bolje mi je onda platiti privatnu slep slubu neg ove levate.
1921-2011

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 02 jan 2011, 16:13

sjeca li se neko ovog?

[youtube][/youtube]
Big club, great history, Nottm Forest.

LudLo 2
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 2 » 02 jan 2011, 16:42

Jel moze neko postaviti turneju Hladnog piva za 2011 ovdje nmg nigdje naci , ili barem neki koncert poblize Tuzli.zahvaljujem
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)

Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 02 jan 2011, 16:56

Esii TM87 je napisao/la:Pa jesam buraz u Sa. treba mi iz Vogosce do Rajlovca kod majstora.Zvao sam ih kaze lik ako je komplikovan ili tezak utovar 82 KM sa PDV-om,ako je laksi negdje oko petobanke.

tako oni navlace raju, mom drugu su isto tako naplatili 60km, a imao pravo jednom besplatno zbog registracije. Kasnije mu rekli da mu nisu trebali naplatiti

ma ciganska firma ba
nema potpisa

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 02 jan 2011, 17:04

Bil' neko od vas mi pomogao u skidanju,drivera za zvucnu kartu :cry:
Hajde lazare,hajde Lazare..

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 02 jan 2011, 17:13

Admir_Sa je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Pa jesam buraz u Sa. treba mi iz Vogosce do Rajlovca kod majstora.Zvao sam ih kaze lik ako je komplikovan ili tezak utovar 82 KM sa PDV-om,ako je laksi negdje oko petobanke.

tako oni navlace raju, mom drugu su isto tako naplatili 60km, a imao pravo jednom besplatno zbog registracije. Kasnije mu rekli da mu nisu trebali naplatiti

ma ciganska firma ba
Brate bas me neki maler zajmio...prvo me neki levat opalio na parkingu prije nove i pobjeg'o...onda 01.01 krenem na pos'o i odpadne mi zadnji desni tocak :lol: i tako ostavim auto u Vogosci.

Zvao njih jutros i tako mi kazu,i ako sam ja cuo da imas u toku registracije jednu intervenciju besplatnu.Sad cu na pos'o pa cu ih opet zvati da vidim sta ce mi reci.Ako budem morao keshirati crnjak pravi...
1921-2011

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 02 jan 2011, 18:05

Popović Lazar je napisao/la:Bil' neko od vas mi pomogao u skidanju,drivera za zvucnu kartu :cry:
Koja ti je zvučna kartica ?
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 jan 2011, 18:15

Vozdra mala rajaslika

Hocel mi neko biti od pomoci pa da mi ovo pretvori u odgovarajucu velicinu avatara,ako zna naravno...bezveze je ovo na forumu sto velicina mora biti do 6KB :roll: :roll: kako ovo sad da stavim

slika

i znal ko u Photo Shopu radit...treba mi neka mala usluga,bio bih zahvalan :)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 4 gosta.