FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 18 jan 2021, 23:52

timpramosavePla je napisao/la:
18 jan 2021, 23:51
Reci nam ti,svakako ce clan skupstine izletiti do subote.
Sad na Klixu :rol:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 18 jan 2021, 23:52

LjoZee je napisao/la:
18 jan 2021, 23:52
timpramosavePla je napisao/la:
18 jan 2021, 23:51
Reci nam ti,svakako ce clan skupstine izletiti do subote.
Sad na Klixu :rol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 18 jan 2021, 23:53

Ma necu, neka traze od skupstinara, ili ovaj "njihov" nema to.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 18 jan 2021, 23:58

Svaki put me ovaj @admir, nalozi ko dijete malo sa svojim insajderskim, svaki put bude corak i tako idemo u krug.. :urnebes:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 18 jan 2021, 23:59

Brkooo je napisao/la:
18 jan 2021, 23:58
Svaki put me ovaj @admir, nalozi ko dijete malo sa svojim insajderskim, svaki put bude corak i tako idemo u krug.. :urnebes:
Dobar je momak ali kao insajder je Veselinovic :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 19 jan 2021, 00:01

delinjo je napisao/la:
18 jan 2021, 23:59
Brkooo je napisao/la:
Ma i Veselinovic zabije 1 gol po sezoni, a @Admir do danas nikad nista nije pogodio.. :mrgreen:

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 19 jan 2021, 00:03

Brkooo je napisao/la:
19 jan 2021, 00:01
delinjo je napisao/la:
18 jan 2021, 23:59
Brkooo je napisao/la:
Ma i Veselinovic zabije 1 gol po sezoni, a @Admir do danas nikad nista nije pogodio.. :mrgreen:
Jeste Miličevića. :opaopa:
Željezničar za život cijeli!

AJDINATOR
Kontakt:

Post Postao/la AJDINATOR » 19 jan 2021, 00:10

Evo čitam trener Olimpika slomio dva rebra valjda pao prije treninga 🪓 Karma je čudna 🪓

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 19 jan 2021, 00:17

AJDINATOR je napisao/la:
19 jan 2021, 00:10
Evo čitam trener Olimpika slomio dva rebra valjda pao prije treninga 🪓 Karma je čudna 🪓
Zemljotres
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 jan 2021, 00:20

Mamba21 je napisao/la:
19 jan 2021, 00:17
AJDINATOR je napisao/la:
19 jan 2021, 00:10
Zemljotres
:rol: :rol:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 19 jan 2021, 06:50

Jeste kriza ali mojne ovog iz Londona neznam sto ali baca mi previse na supljatora.Dzeko sad ili nikad.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 19 jan 2021, 07:38

Hajde Džeko, budi igrač i investitor, a Amar nek bude trener i direktor kluba :mrgreen:
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 19 jan 2021, 08:09

Nesto kontam pa mi moramo ako mislimo da se vadimo usvojit novi statut i otvoriti se prema potencionalnim ulagacima, ako je modni macak jedini zainteresovani zasto ne pokusati, imaju ovi rokovi sto je sam od sebe ponudio vidit kako ide prvih mjeseci vezati se pravno da se moze sutnut u slucaju da ne ispostuje ovo na pocetku,da nebi dozivjeli sudbinu Zenickog turcina. Znaci promjeniti statut, vezati se pravno da moze ovaj ili onaj ispast iz igre ako ne bude posteno odradjivao sto je obecano I idemo. Mi nemamo sta izgubiti moramo nesta probati.

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 19 jan 2021, 08:58

Nije se problem zaštiti, Član jedan ugovora, zaštita imena, grba, klubskih obilježja i boja. Član dva nema prodaje nekretnina i vlasništva. Član tri, ulaz x maraka. Član četiri garancija banke na x maraka, za slučaj nepoštovanja ugovora. I onda lagano spuštaš po prioritetima. Zaštitio si ono što je svetinja, a sve ostale je stvar dogovora, interesa, novca.
Ono što je ključno je da imaš ekipu koja nije za to, i ismijava i razvaljuje sve pokušaje da se nešto promjeni. Sa druge strane sve je stihijski, i realno nema niko da bi se ufatio u koštac i istrajao da se situacija, koja je neodrživa, promjeni.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 19 jan 2021, 10:14

VeteranSA je napisao/la:
19 jan 2021, 08:58
Nije se problem zaštiti, Član jedan ugovora, zaštita imena, grba, klubskih obilježja i boja. Član dva nema prodaje nekretnina i vlasništva. Član tri, ulaz x maraka. Član četiri garancija banke na x maraka, za slučaj nepoštovanja ugovora. I onda lagano spuštaš po prioritetima. Zaštitio si ono što je svetinja, a sve ostale je stvar dogovora, interesa, novca.
Ono što je ključno je da imaš ekipu koja nije za to, i ismijava i razvaljuje sve pokušaje da se nešto promjeni. Sa druge strane sve je stihijski, i realno nema niko da bi se ufatio u koštac i istrajao da se situacija, koja je neodrživa, promjeni.
Kakva garancija banke, za sta?! Covjece ti nisi u stanju da postavljas nikakve uslove, mozes samo da pristanes ili da odbijes ono sto ti neko ponudi, a ne nudi ti niko ništa bez obzira sto se svi ponasaju kao da je red ulagača kilometarski. U ovome gradu ima mnogo boljih i pametnijih nacina da neko investira, za jedan fudbalski klub treba se dobro dobro potruditi pa privuci nekoga, a istina je da niko ni qurcem nije ozbiljno mrdnuo po tom pitanju

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 19 jan 2021, 10:32

Podcjenjuješ kvalitet investicije u Želju. Ukupnu vrijednost kluba sa svim nekretninama, i rentama koje klub ubire, i može ubirati završetokm istoka. I te kako je to atraktivno za investiranje, bez sportskih uspjeha, proizvodnje i prodaje igrača.
Drugi su naši izazovi. Kao prvo ljudi koji se trenutno pitaju nisu za ulazak nekoga koga ne mogu kontrolisati, a kao drugo i da jesu, mi nemamo nikoga ko bi mogao iznijeti ovakav projekat pošteno i transparentno sa znanjem i vještinama koje bi bile na strani Želje.
I da garancija banke za nepoštovanje dogovorenog i planiranog, da ne bi završili kao Vardar na primjer...

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 19 jan 2021, 11:00

Ma da hoče kakvh para doč, svaku polusezonu smo slabiji i slabiji. N ismo imali gori tim ima sigurno 15 godina. Da nije Amara ne bi se ni za Europu borili.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 19 jan 2021, 11:47

VeteranSA je napisao/la:
19 jan 2021, 10:32
Podcjenjuješ kvalitet investicije u Želju. Ukupnu vrijednost kluba sa svim nekretninama, i rentama koje klub ubire, i može ubirati završetokm istoka. I te kako je to atraktivno za investiranje, bez sportskih uspjeha, proizvodnje i prodaje igrača.
Drugi su naši izazovi. Kao prvo ljudi koji se trenutno pitaju nisu za ulazak nekoga koga ne mogu kontrolisati, a kao drugo i da jesu, mi nemamo nikoga ko bi mogao iznijeti ovakav projekat pošteno i transparentno sa znanjem i vještinama koje bi bile na strani Želje.
I da garancija banke za nepoštovanje dogovorenog i planiranog, da ne bi završili kao Vardar na primjer...
Ne nego ti precjenjujes takvo ulaganje. Pazi klub treba svaki mjesec 200-300 hiljada maraka samo za plate, gdje ti je jos toliko za sve ostalo?! Da je rentanje toliko profitabilno klub bi danas mogao da prezivi, a od toga realno ne moze da zivi ni malo ozbiljnija juniorska ekipa. Ako hoces da ocekujes povrat od ulozenog moras ulagati milione vise godina, uz to organizovati sve segmente kluba. Po meni to jos nije niti u povoju, ne vidim bukvalno nikoga ko bi mogao da se tim pozabavi, pa ni Vukotic i Gredic koji se prozivaju po meni nisu ta japija, zapravo ne znam uopste da li i postoji ovdje neko ko bi mogao takav zalogaj da proguta i pripremi teren za neku ozbiljnu pricu. Zeljo ima preko 10 miliona duga na svojim ledjima, mnogi ce da se zalede nakon skupstine kada krenu cifre da se otkrivaju, pa zamisli kako je sa tom cinjenicom stati pred ozbiljnog biznismena i ubijedjivati ga da investira

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 19 jan 2021, 11:54

Ima tu prostora za priču i djelovanje i te kako, ali OK nemamo isto mišljenje. Slažem se, a to sam i napisao da mi definitivno nemamo ekipu da bi mogla u ovom momentu kvalitetno iznijeti jedan ovakav projekat. Vedran ili Greda, ali i niko drugi pojedinačno sigurno ne, ali za ovakve stvari se tim pravi. Eksperti finamsija i prava, ostali im ne trebaju. Mnogo analize i rada da se tako nešto pripremi. SIgurno je da mi nismo spremni da uđemo maksimalno u ovako nešto, ali stvari se moraju pokrenuti, jer od ovoga trenutno gore ne može. Ili može?
Oko poslovnih prostora i renti...moglo bi, treblo bi, i moralo bi se to dobro pretresti, i vidjeti statuse cijele priče. Ja stvarno ne znam koliko m2 i prostora ima na cjebepy. Takođe i istok. Ne moram napominjati koliko bi bitno bilo to osposobiti. Ali nije realno u ovom momentu očekivati da se to završava.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 19 jan 2021, 11:55

Valjda je sad svima malo jasnije sto je Amar **** mater dzihanicu. Nabijem na **** i njega i ostale domace izdajnike

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Firebase, Levin i 42 gosta.