FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Greska uprave, sto ga nije prodala na vrijeme. I greska Flicka sto ga je forsirao pa je odbrana postala nestabilna. Njemu hvala ali nece faliti, vec duze vremena ne igra na vrhunskom nivou a skup. Ne smije Bayern sebi dopustiti da kao Barcini stari neupotrebljivi igraci do besvijesti jasu u prvih 11 samo zato sto su dugo u klubu.
Nur der FCB
Kritike na racun igre stoje, medjutim ako pogledate ostatak evrope recite mi ko to briljira?
ekipa na prvom mjestu, 4 boda prednosti, januar mjesec na izmaku
Opet ponavljam, siti su oni budeslige i kupa njemacke, cuvaju snagu samo za jedno,a to je LP
Pa slijepac vidi da oni manje trce i manje grizu u ovim mecevima BL, ili su bili dopingovani u LP ljetos, il je nesto trece,a nije ni drugo ni trece vec manjak motiva,tacnije tempiranje snage i forme
Alabu treba sad uvoditi samo da udje zadnjih 20 minuta, ako smo u vodstvu pa da sacuva loptu , davati priliku novim momcima.
Gledajuci igrace koji odu iz Bayerna u zelji da isprobaju nesto novo, evo zadnji Thiago, niko se od njih nije nesto proslavio, osim Kroosa.
Alaba nece napraviti nikakav bum u realu, on je svoj zenit sto se tice fudbala dosegao, ne moze se dalje razvijati.
Suma smarum, puno prdite u janurau mjesecu za ekipu koja je vodeca u BL i koja je kao prva prosla grupu LP
Opet ponavljam osvrnite se malo na spansku ligu, englesku, italijansku pa mi recite koja je to ekipa tkao mocna u ovom trenutku
nema niti ce biti ikada ekipa koja ce sve zivo pobjedjivati , tako ce i bayern prosipati bodove protiv slabijih protivnika na papiru, to je sve nomalno,a bice i poraza od mainzova itd. sastavni dio igre i zivota
Ono sto je bitno na kraju, su trofeji
ekipa na prvom mjestu, 4 boda prednosti, januar mjesec na izmaku
Opet ponavljam, siti su oni budeslige i kupa njemacke, cuvaju snagu samo za jedno,a to je LP
Pa slijepac vidi da oni manje trce i manje grizu u ovim mecevima BL, ili su bili dopingovani u LP ljetos, il je nesto trece,a nije ni drugo ni trece vec manjak motiva,tacnije tempiranje snage i forme
Alabu treba sad uvoditi samo da udje zadnjih 20 minuta, ako smo u vodstvu pa da sacuva loptu , davati priliku novim momcima.
Gledajuci igrace koji odu iz Bayerna u zelji da isprobaju nesto novo, evo zadnji Thiago, niko se od njih nije nesto proslavio, osim Kroosa.
Alaba nece napraviti nikakav bum u realu, on je svoj zenit sto se tice fudbala dosegao, ne moze se dalje razvijati.
Suma smarum, puno prdite u janurau mjesecu za ekipu koja je vodeca u BL i koja je kao prva prosla grupu LP
Opet ponavljam osvrnite se malo na spansku ligu, englesku, italijansku pa mi recite koja je to ekipa tkao mocna u ovom trenutku
nema niti ce biti ikada ekipa koja ce sve zivo pobjedjivati , tako ce i bayern prosipati bodove protiv slabijih protivnika na papiru, to je sve nomalno,a bice i poraza od mainzova itd. sastavni dio igre i zivota
Ono sto je bitno na kraju, su trofeji
Alabina forma je u silaznoj putanji već par godina i njegov odlazak se neće ni najmanje osjetiti.Drago mi je da je ova sapunica napokon završena sad krenuti po Upamecana.
Priča da mu nije stalo do para je sad pala u vodu, dobio 11 mil netto i sigurno još nešto na ruke kao i traženi bonus za Zahavija.
Priča da mu nije stalo do para je sad pala u vodu, dobio 11 mil netto i sigurno još nešto na ruke kao i traženi bonus za Zahavija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Alaba do kraja sezone mora biti posljednja opcija za prvih 11..tacnije svi moraju imati prednost nad njim..Flick je ovdje kriv za ovu situaciju..forsirao je lazljivca i ljigu i na taj nacin doveo pojedine igrace do nezadovoljstva
Je li napokon doslo vrijeme da ga se premjesti na klupu, ili jos bolje tribine? Odavno on nije glavom u Minhenu, ne znam sta se ceka toliko.
Ako na sljedećoj utakmici ne bude na klupi, onda je Flick pretjerao. Vrijeme je da se uigrava ekipa i za sljedeću sezonu uz jedno adekvatno pojačanje na stoperskoj poziciji.
Kakav lazov mali... Flick, vrijeme je za tebe i tvoju reakciju. Klupica.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Marca objavila sve detalje transfera, ne znam zasto ostali pokusavaju negirati transfer. Potvrdi transfer i zavrsi s tim, pustiti ga da odradi sezonu (nadam se na klupi) iako ne bih imao nista protiv toga da ode sad, cak i ako ne bismo dobili ni eur od transfera.
Koliku ce platu dobiti?
Neto čini mi se, to je bruto oko 18, 19. To je Lewin rang. Mogu reći da je uspio u svojoj nakani, plus ta plata plus takav klub i mjesto življenja. Ustvari, to je dobio jer je free transfer. A kako sad mogu skontat on nije ni htio ostati kod nas, ovo igranje oko plate i ugovora je i bila taktika da to uzme negdje drugo. On je davno htio da ide, a sad nas je iskoristio da se još bolje opari negdje drugo, čak i na boljem mjestu, aferim agentu, što se mene tiče.
Ako stavi Alabu u prvih 11 protiv Augsburga onda fkt ne znam šta Flick misli sa Lucasom koji je do povrede bio najbolji pojedinac u odbrani.Kad vidi da igrač koji je u lošoj formi i koji sigurno odlazi za koji mjesec dobija priliku svaku utakmicu ispred njega to će se sigurno odraziti na njegovo samopouzdanje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Opasno pocinje nervirati s ovom pricom, kao da je **** Maldini licno a ne Alaba. Cuj hope dies last, bukvalno imas deset puta boljeg stopera od njega a sjedi ti na klupi.Flick on Alaba: "It's always possible that a player leaves when his contract expires. So far I have not heard from him. Hope dies last. He's focused and did well against Freiburg. Currently I can see that things are going in the direction of a possible move."
Ma Flick zna nesto sto mi ne znamo. Da li postoji vec unaprijed dogovoreno nesto ko ce ga znat. Nije slucajnost da svaku tekmu igra neko ko vise odavno nije na pravom nivou. Nesto se krije iza svega toga, nije Flick neko ko nema mozga u glavi.
Nema sta drugo da bude. Valjda nas pozitivno iznenadi.
Ja mislim da Flick nije tu da vodi transfer politiku, za to su zaduženi Kahn, Rumeni i Braco. Njegovo je da ostvari zacrtane ciljeve i za to je on odgovoran, za to i za ništa drugo. Pri tome koristi kadar koji mu je na raspolaganju i stavlja u momčad one za koje misli da su najbolji za njegov sistem igre. Osim ako ciljevi nisu drukčiji, ako su ciljevi npr. promocija mladih igrača a trofeji nisu presudni onda se slaže momčad prema takvim ciljevima.
Najgore što se treneru može desit, a što je inače čest slučaj, je da se preko njegovih leđa vode transferi jer neko nije odradio svoj poso ili ga je odradio traljavo. Pa mu ondu kažu stavljaj ovog (npr. Rocu) jer smo ga kupili ili mu obećali minutažu, ili ne stavljaj onog (Alabu) jer ga nismo uspjeli produžit. Kad trener dođe u takvu poziciju onda je to početak njegovog kraja.
Najgore što se treneru može desit, a što je inače čest slučaj, je da se preko njegovih leđa vode transferi jer neko nije odradio svoj poso ili ga je odradio traljavo. Pa mu ondu kažu stavljaj ovog (npr. Rocu) jer smo ga kupili ili mu obećali minutažu, ili ne stavljaj onog (Alabu) jer ga nismo uspjeli produžit. Kad trener dođe u takvu poziciju onda je to početak njegovog kraja.
Niko mu ne govori da ne stavlja Alabu jer ga nisu uspjeli produžit, nego zato što više ima štete nego koristi od njega, uz to imaš boljeg igrača na klupi. A i on treba uočiti da Alaba već odavno glavom nije tu gdje jeste fizički.ledar je napisao/la: ↑19 jan 2021, 14:29Ja mislim da Flick nije tu da vodi transfer politiku, za to su zaduženi Kahn, Rumeni i Braco. Njegovo je da ostvari zacrtane ciljeve i za to je on odgovoran, za to i za ništa drugo. Pri tome koristi kadar koji mu je na raspolaganju i stavlja u momčad one za koje misli da su najbolji za njegov sistem igre. Osim ako ciljevi nisu drukčiji, ako su ciljevi npr. promocija mladih igrača a trofeji nisu presudni onda se slaže momčad prema takvim ciljevima.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Bayern je uvijek bio korektan prema igracima cak i kad su oni bili **** poput Alabe i Kroosa.
Flick sam sebi kopa jamu, stvara nezadovoljstvo u ekipi forsirajući igraca koji nit je stoper nit je vise glavom u Minhenu.
Flick sam sebi kopa jamu, stvara nezadovoljstvo u ekipi forsirajući igraca koji nit je stoper nit je vise glavom u Minhenu.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 19 jan 2021, 15:32, ukupno mijenjano 4 puta.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
U pravu je Ledar. Bez obzira šta se dešava okolo svak radi svoje. Jedni odvode i dovode bez da se neko drugi pita, a drugi stavljaju igrače bez da ih je briga kad i gdje idu i kakav je njihov status, što je korektno. Ja bar vidim tako, i u ovoj filozofiji igre i stilu Alaba je sigurno više potreba nego smetnja pa i ne čudi što igra uvijek.
- Centre forward
- Kontakt:
Makaš govori o Minhenu i Madridu a nije od Šićkog mak'o.
Alaba je gotov igrač. Eto njega za godinu i po' nazad u Keln, eventualno zelenu Prusiu.
Alaba je gotov igrač. Eto njega za godinu i po' nazad u Keln, eventualno zelenu Prusiu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.