Ma on bi potpisao da Arsenal ispadne da mu Zvaljo ode opet do kraja. Ne znam sta je sa deckom. Gori od Brontarda postao.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ma on bi potpisao da Arsenal ispadne da mu Zvaljo ode opet do kraja. Ne znam sta je sa deckom. Gori od Brontarda postao.
Nisam ja ti
Fini neki ali jako frustrirani likovi
De budi malo objektivan molim te. Nadji moje postove o Jamesu, i nadji njegove o Stephu. Ja kad bi onakve budalastinje pisao svaki dan banovao bi se sa foruma
Ti nisi jos napisao post di si pohvalio najboljeg igraca u ligi. Uvijek neko kmecanje, aj
kompleksibabino je napisao/la: ↑19 jan 2021, 07:01Ne pisem ovdje cesto...koji je problem ovog alema?
Kad god uletim, ubi lik o kariu, ovolike bljuvotine mi nisu bas najjasnije..
da, je li on navija za hardena ili hjuston?
mislio sam da je za hjuston ali evo vidim po ovim zadnjim postovima da je ipak samo harden?
Donnie Darko je napisao/la: ↑19 jan 2021, 11:21kompleksibabino je napisao/la: ↑19 jan 2021, 07:01Ne pisem ovdje cesto...koji je problem ovog alema?
Kad god uletim, ubi lik o kariu, ovolike bljuvotine mi nisu bas najjasnije..
da, je li on navija za hardena ili hjuston?
mislio sam da je za hjuston ali evo vidim po ovim zadnjim postovima da je ipak samo harden?
pogledaj sta su sve curry i warriorsi radili rocketsima maltene deceniju citavu sve ce ti biti jasno, 4 ili 5 puta su ih karali u playoffu
nesto kao sunsi i spursi prosle decenije, i ja sam bio butthurt, trebat ce i alemu nekih 5-10 godina da cmar zaraste
Koji cu ga qurac hvalitLillard je napisao/la: ↑19 jan 2021, 11:00Ti nisi jos napisao post di si pohvalio najboljeg igraca u ligi. Uvijek neko kmecanje, aj
Jer je najbolji a uskoro i najveci
Bio je najbolji od 2007-2017. Trenutno nije, ali i razumljivo jer je u godinama. Svakako biti deset godina najbolji igrac svijeta nije mala stvar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.