FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Kemo88
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kemo88 » 19 jan 2021, 11:02

napoleon72 je napisao/la:
19 jan 2021, 10:56
Kemo88 je napisao/la:
19 jan 2021, 10:47
PAULUS1234 je napisao/la:
19 jan 2021, 10:42
nAJVISE SAM SE BIJAO NJEGICIG IDLASKA I IRITIRA ME STO NISU OBJAVILI KOLKO JE TRANSFER M TREVA VIT SVE TRRABSOARETNO . sAD NAM DEFINITIVNO TREBA KLASA NAPADAC KOJI ZNA SA LOPTOM . nADO SAM SE DA CEMO ZADRZAT EJIOZ ZA EVROPE, I ZATO ME I NERVURA STONE ZNAMOKOLKA JE PONUDA. sTO PRIHE OVEST TOG BAOADACA 3 ORVE TEKME SJU NAJVAZNIJE , NE SVJIDJAMI SE OVOO NI TATAR NIJE PRODUZIO , CEKAMO NAPAFACA 1000 GOD
Možda nekom pomogne, meni nije.

https://translate.google.com/
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

"Najviše sam se bojao njegovog odlaska, i iritira me što nisu objavili koliki je transfer, treba bit sve transparentno. Sad nam definitivno treba klasa napadač koji zna s loptom, nadao sam se da ćemo zadržat' ekipu za Evrope, i zato me nervira što ne znamo kolika je ponuda. Što prije dovest tog napadača, tri prve tekme su najvažnije. Ne sviđa mi se ovo, ni Tatar nije produžio, čekamo napadača 1000 godina."

Zahvalite mi kasnije.
:salut: :salut: Ljubi te brat, hvala puno.
Dosta slicno našem jeziku, ipak posao da druga lektora :kafa: :kafa:

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 19 jan 2021, 11:07

Kemo88 je napisao/la:
nAJVISE SAM SE BIJAO NJEGICIG IDLASKA I IRITIRA ME STO NISU OBJAVILI KOLKO JE TRANSFER M TREVA VIT SVE TRRABSOARETNO . sAD NAM DEFINITIVNO TREBA KLASA NAPADAC KOJI ZNA SA LOPTOM . nADO SAM SE DA CEMO ZADRZAT EJIOZ ZA EVROPE, I ZATO ME I NERVURA STONE ZNAMOKOLKA JE PONUDA. sTO PRIHE OVEST TOG BAOADACA 3 ORVE TEKME SJU NAJVAZNIJE , NE SVJIDJAMI SE OVOO NI TATAR NIJE PRODUZIO , CEKAMO NAPAFACA 1000 GOD

"Najviše sam se bojao njegovog odlaska, i iritira me što nisu objavili koliki je transfer, treba bit sve transparentno. Sad nam definitivno treba klasa napadač koji zna s loptom, nadao sam se da ćemo zadržat' ekipu za Evrope, i zato me nervira što ne znamo kolika je ponuda. Što prije dovest tog napadača, tri prve tekme su najvažnije. Ne sviđa mi se ovo, ni Tatar nije produžio, čekamo napadača 1000 godina."

Zahvalite mi kasnije.
:tokralju:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 19 jan 2021, 11:09

Fakat ne vidim razlog da se ljutite na pojedine forumase sto objave neku info...
Dosta stvari se mijenja da kazemo u par sati...
Drugo, ljudi i koji nesto malo znaju, nece objavljivati javno,jer su meta ako se bilo sta promjeni...

Znam @Benkara21 i znam da je imao dosta info od pojedinih igraca,e sad sto ni medju njima nema neke sigurne vijesti i jeste problem...

Ljudi vise trce u nekom hajpu da sa vama podijele neku info,zapravo vise ono sto zelimo da cujemo,nego da ih neko cijeni kao insajdere...

Nemojte pljuvati odmah momke i izvrgavati ih podsmjehu jer nisu nesto pogodili...

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 19 jan 2021, 11:15

Da je Rahmanovic bitan jeste. Da je nezamjeniv nije. Ohladite malo jbt kao da je Ronaldinho.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 19 jan 2021, 11:24

Sretno Amare !
Ako nam je primarni plan pomjeranje Susica na AM, onda nam hitno treba zadnji vezni. Jer Adukor je doveden za stopera, znaci rijetko cemo ga gledati na zadnjem veznom..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 jan 2021, 11:28

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
19 jan 2021, 11:24
Sretno Amare !
Ako nam je primarni plan pomjeranje Susica na AM, onda nam hitno treba zadnji vezni. Jer Adukor je doveden za stopera, znaci rijetko cemo ga gledati na zadnjem veznom..
Djokanovic je tu...Pejovic-Djokanovic-Susic us Zinedina, Dala, Adukor/Oremus

Mozda vidjet Gavrica ponovo ako necemo trazit nekog jaceg, direktnu zamjenu za Rahmana(mislim da necemo)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 jan 2021, 11:29

Kemo88 je napisao/la:

Zahvalite mi kasnije.
:rol: :rol:

:tokralju:

Hahahah, prejako zivota mi :lol:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 19 jan 2021, 11:34

Denchi je napisao/la:
19 jan 2021, 11:28
Sretno Amare !

Mozda vidjet Gavrica ponovo ako necemo trazit nekog jaceg, direktnu zamjenu za Rahmana(mislim da necemo)
Jest Adukor i Oremus, ali oni ti imaju prije toga primarne pozicije(Stoper, tj. desni bek)
Ne bi Gavrica, ne volim povratnike u tim..Mozda bi bilo bolje da smo Adukora zacrtali za zadnjeg veznog, a Kurdica ostavili...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 jan 2021, 11:35

Al naslov "Rahmanovic je poklon nasem treneru" :tokralju:

Pa nije Mesut Ozil :rol: :rol:

Kemo88
Kontakt:

Post Postao/la Kemo88 » 19 jan 2021, 11:35

Sretno Amare !
Vjerovatno ce na DM koristiti Đokanovića i Pejovića koje može zamijeniti Adukor kada nije u prvih 11 (Dupovac- Miličević eventualno Bešić), ili Sušić ako ne igra na AM (Dal, Đani,Mustedanagić). Također na DM može igrati i Oremuš u slučaju da moramo trpiti Hodžića ili Hebiba na RB (Šabanović). Meni se čini da je ovo poprilično raspoređeno i dobro osmišljeno, imamo igrače koji mogu igrati na više pozicija :hmmmmm: Iskreno se nadam da nam uskoro stiže napadač koji bi bio adekvatna zamjena za Ahmu u najboljim danima :pray: :pray:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 jan 2021, 11:40

19 jan 2021, 11:34
Denchi je napisao/la:
19 jan 2021, 11:28
Sretno Amare !

Jest Adukor i Oremus, ali oni ti imaju prije toga primarne pozicije(Stoper, tj. desni bek)
Ne bi Gavrica, ne volim povratnike u tim..Mozda bi bilo bolje da smo Adukora zacrtali za zadnjeg veznog, a Kurdica ostavili...
Stoji, ali i vratio se Halid, sta ce sad biti sa sredinom zna samo Vinko i Emir, bukvalno nabrajam opcije s kojima ne bi nikog morali nesto uigravat, Gavric zna sviju vec, to je bas ono najlaksa i jeftinija varijanta da se rotira sa ostalima u vezi...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 jan 2021, 11:43

Nama Vis Sim Bau uzima vrhunske mlade igrace, a sta mi radimo? Cekamo nekoga, nesto? :puke:

Napadac????????

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 19 jan 2021, 11:46

za starnih jedanaest samo će TSSa gurnuti na ACM (njemu zamjene Zizu i Dal), tamo na DCMu će prvi izbor biti Pejović i Đokanović (dobra vijest da će mnogo više minuta Đokanović imati sada na proljeće). Naravno p opotrebi može se milion kombinacija praviti na sredini terena tako da ne vjerujem da će ekipa nešto puno naročito izgubiti. Naravno ova prodaja Rahmanovića automatski znači da se neko provjereno i dobro ime mora dovesti za napadača

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 19 jan 2021, 11:47

Dali se zna koliki je budzet od ovog kluba gdje Amar ide.

Mi moramo bit spremni da pustimo svremena na vrijeme kapitalca al FK SARAJEVO mora bit klub da moze ispunjavat svoje ciljeve i da ima planove kako reagovat i sta radit u svakoj situaci al da to sve bude u tom smjeru da klub ide uzlaznom putanjom i ne da udje u grupu le i sledece godine raspad sistema i 8
Mjesto na tabeli

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 19 jan 2021, 11:47

Sretno Amare !
Susic je DMF, nece igrati AMF sigurno.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 19 jan 2021, 11:50

forgempp je napisao/la:
19 jan 2021, 11:47
Sretno Amare !
Susic je DMF, nece igrati AMF sigurno.
Prirodna pozicija mu je AMF, tako da vjerujem da ce ga pomjerit.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 19 jan 2021, 11:52

Malo kad sam razmislio, opet imamo dobru situaciju u vezi, jer ipak je Adukor zamisljen kao 3/4 stoper u ekipi, tako da uvijek moze uletiti na zadnjeg veznog, a da Besic bude prvi izbor s klupe...Nadati se da ce Zizu pokazati zbog cega je placen, pa da imamo i adekvatnu zamjenu za Tinu na AM(ne smijem zaboraviti ni Dala, mora dobiti sanse, makar protiv Krupe, Radnika i sl. ekipa)
@forgempp sto ne bi?U Hajduku je na AM proglasen za najboljeg igraca HNL-a, a da ne valja u nasoj kukuruz ligi..
Mozda i nece, mozda vec imamo spremnu zamjenu za Amara, ovo su samo zelje nas forumasa

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 19 jan 2021, 11:53

Ma odoh da vidim sta pisu Dimitrijevići o klubu lažne radničke klase i prodaji i citira li iko tifino:”Nikom te ne damo!” A i tifa ih izdao kod Ivanovica rece da je navijao za zvijezdu 😂

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 19 jan 2021, 11:55

Vanja8 je napisao/la:
19 jan 2021, 11:09
Fakat ne vidim razlog da se ljutite na pojedine forumase sto objave neku info...
Dosta stvari se mijenja da kazemo u par sati...
Drugo, ljudi i koji nesto malo znaju, nece objavljivati javno,jer su meta ako se bilo sta promjeni...

Znam @Benkara21 i znam da je imao dosta info od pojedinih igraca,e sad sto ni medju njima nema neke sigurne vijesti i jeste problem...

Ljudi vise trce u nekom hajpu da sa vama podijele neku info,zapravo vise ono sto zelimo da cujemo,nego da ih neko cijeni kao insajdere...

Nemojte pljuvati odmah momke i izvrgavati ih podsmjehu jer nisu nesto pogodili...
Znam ga i ja, ali ga ne zna Amar Rahmanovic, a nekamo da ispija kafe s njim :bow:
I kad ga ljudi provale da nema pravi info, naziva ih deb.ilima i nehljebarima.

Jedno je prenijeti mahalsku a drugo konstruisati price kako nasi igraci sjede se nekim i odaju mu info iz kluba...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 jan 2021, 12:07

Citam da se Fanimo oporavio i da je vec u pogonu sa ekipom.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Vanja8 i 36 gostiju.