Kako god meni je drago, jos jedan Bosanceros u Bundesligi.
BiH Talenti u Evropi
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: BiH Talenti u Evropi
Da, Ibi ostaje u plavom dresu, u ekipi koja kako se cini nema ambicija.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Viditeli vi kako ljudi olako prave transfere ako nemaju veze sa nasom reprezentaciom,tuzno ali brate i istinito...Principatus je napisao/la:Hebem ti, gdje si to saznao, taman sam htio da to napisem.
Denni Avdic u Werder Bremenu. Izgleda za 2,3 milliona Eura.
Kad nas je ovdje nekoliko tvrdilo, da ce momak uskoro zavrsiti u Bundesligasu ili u nekoj ekipi lige petice, to mnogi sebi nisu mogli zamisliti. Isto tako da covjek zeli igrati za nas, ali ga niko ne zove. Ali otom potom. Ako ga Susic ne pozove vec protiv Meksika, to bi bila velika greska.
I ne slusajte na gluposti tipa: "On ne moze igrati za nas."
Moze itekako, i ako odigra samo prijateljsku, za to mora promjenuti savez. Tim je nas.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Samo čitaj sportsport.baPrincipatus je napisao/la:Hebem ti, gdje si to saznao, taman sam htio da to napisem.
http://www.sportsport.ba/ino_fudbalp-49351.htm
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- red devil88
- Kontakt:
Yebo te talente po evropi ima ih kod nas u BIH koliko hoces i koji su na istom nivou kao i ti u Evropi bez i pola uijeta koje imaju nasi momci pa samo jedan Bajic iz juniora Sarajeva koji igra desnog bocnog je ogroman talent samo sto se na nase talente ne obraca paznja sto je jadno 
Glory Glory Man United !!! 
- Principatus
- Kontakt:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Cisto sumnjam da Avdic zeli igrati za BiH. Toliko bosanaca zivi u Svedskoj i nikad niko nje cuo da ima neku zelju..
Pozvan je u svedsku repku koja uskoro igra u Juznoj Africi (19 januar). Osim njega je tu i Nordin Gerzic.
Pozvan je u svedsku repku koja uskoro igra u Juznoj Africi (19 januar). Osim njega je tu i Nordin Gerzic.
- Principatus
- Kontakt:
Iz jednog interview:calcio je napisao/la:Cisto sumnjam da Avdic zeli igrati za BiH. Toliko bosanaca zivi u Svedskoj i nikad niko nje cuo da ima neku zelju..
Avdic: Bitno mi je da imam sve uslove za razvoj. Peter mi je pomogao i da popravim ishranu, što mi je ranije predstavljalo problem. Ipak, ja sam Bosanac, a mi mnogo volimo masno i slatko, rekao je uz smijeh na kraju za GoteborgsPosten.
Koliko znam da jos ima ljiljan tetoviran. Mozda je i to neki svedski znak.
A sto se tice nasih ljudi iz Svedske koji imaju kontakt sa njim.
Reuf Jahic, koji je organizovao prijateljsku utakmicu sa Svedskom kaze:
- Poznajem Avdića. Nevjerovatan je igrač. Igra za mladu reprezentaciju Švedske. Mislim kako po pitanju seniorskog opredjeljenja neće biti problema. Razgovarat ću sa njim. Moje srce kuca za BiH a imam autoritet u Švedskom fudbalu. Osim njega u švedskoj ima još par naših igrača koji su fantastični, ističe Jahić.
Isto tako znam od ljudi sa TMa da je isticao kako zeli igrati za nas. Cula, kazala, ali od serioznih forumasa.
Sve u svemu kostalo bi nas samo telefonski razgovor, hajde mozda nekoliko eura, zavisi jeli mobiltel ili ne, da preuzmemo gotovog igraca u kojeg je svedska reprezentacija ulozila mnogo vise. Ali poznavajuci profesionalizam u nasem savezu, samo se mogu nadati, da ce ga Susic pozvati.
- Principatus
- Kontakt:
Samo u prijateljskoj utakmici. No mnogo nasih novina je prosirilo novost, kako je time izgubljen za nas. 
On je izgubljen za nas. Munib i kompanija ga sigurno nece pozvati, a ne vidim razlog zasto bi odbio poziv Svedske, kad ga vec nasi ne zovu.Principatus je napisao/la:Samo u prijateljskoj utakmici. No mnogo nasih novina je prosirilo novost, kako je time izgubljen za nas.
Malo nade jos postoji, jer jos nije odigrao kvalifikacionu utakmicu za Svedsku. Mozda da jos obavi razgovor sa Susicem, ali sanse su male da zaigra za nas
- Principatus
- Kontakt:
Da, ali u tome je stvar. Nisu sanse male, jer Avdic nece da igra za nas, nego sto se niko kod njega nije javio.B0SANAC je napisao/la:Mozda da jos obavi razgovor sa Susicem, ali sanse su male da zaigra za nas
Ali tako je to.
Onda sam se ja vodio tim informacijama,pa kontam da je izgubljenPrincipatus je napisao/la:Samo u prijateljskoj utakmici. No mnogo nasih novina je prosirilo novost, kako je time izgubljen za nas.
1921-2011
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Da ali vidis mogao je i on dati neki znak da je zainteresovan. kao sto rekoh toliko je bosanaca u svedskoj, eto taj sto je organizovao utakmicu protiv Svedske sto kaze da ga poznaje, javne njemu, on javne Munibu (jer ocigledno ima neke kontakte sa savezom dok organizuje utakmice nase reprezentacije) i tako dalje. A i Denijev otac je trener u Svedskoj koliko sam upoznat, tako da i on sigurno poznaje neke ljude koji bi to mogli obaviti. Niko nebi bio sretniji od mene da se varam jer mislim da smo neki daljni rod, sedmo-osmo koljenoPrincipatus je napisao/la:Da, ali u tome je stvar. Nisu sanse male, jer Avdic nece da igra za nas, nego sto se niko kod njega nije javio.B0SANAC je napisao/la:Mozda da jos obavi razgovor sa Susicem, ali sanse su male da zaigra za nas
Ali tako je to.
- Principatus
- Kontakt:
Ma nadu i ocekivanja kada je u pitanju nas savez covjek ionako ne smije imati.

Hajrovic, Bicakcic, Avdic. Ta tri imena bi trebala biti prioritet za sljedecu prijateljsku utakmicu.
Sudic kad se oporavi to jest udje u formu.
Pa hebemu nabavi broj telefona, kontaktiraj rodjaka i sredi to.Niko nebi bio sretniji od mene da se varam jer mislim da smo neki daljni rod, sedmo-osmo koljeno
Hajrovic, Bicakcic, Avdic. Ta tri imena bi trebala biti prioritet za sljedecu prijateljsku utakmicu.
Sudic kad se oporavi to jest udje u formu.
- Principatus
- Kontakt:
Poslije Husejinovica sad Avdic. Jos Arnautovic i Marin u Bremenu.
Pitam se koliko je Husnija Fazlic kao scout Bremena ponovo imao uticaja na ovaj transfer. Covjek iz mog kraja.
Pitam se koliko je Husnija Fazlic kao scout Bremena ponovo imao uticaja na ovaj transfer. Covjek iz mog kraja.
- Cincinnatus
- Kontakt:
4 a korist 0 od njih 
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Par stvari o Avdicu :
Covjek meni nije igrac koji je kvalitetniji niti od jednog naseg napadaca.
Nije los bit ce prosjecan napadac Bundeslige nista vise.
Eto ni sada nema mjesta u Svedskoj reprezentaciji a po godinama bi vec trebao da konkurise.
Na kraju , nisam ga nikada cuo da je zainteresivan da igra za nasu repku.
Po prici i nastupu tipican Svedski mentalitet,super prijatan momak i sve to ali nema tu puno Bosne u njegovoj prici.
Gubite energiju i vrijeme na diskusijio o necemu sto nema koristi !!!
Eto ni sada nema mjesta u Svedskoj reprezentaciji a po godinama bi vec trebao da konkurise.
Po prici i nastupu tipican Svedski mentalitet,super prijatan momak i sve to ali nema tu puno Bosne u njegovoj prici.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Jedan od uslova da dobije transfer u Werder je da ne smije biti reprezentativac BIH.Cincinnatus je napisao/la:4 a korist 0 od njih
Nevjerovatno kako je nasim reprezentativcima tesko napraviti bilo kakav normalan transfer.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
kimbo je napisao/la:Par stvari o Avdicu :
definitivno je ako ne kvalitetniji onda sigurno iste kvalitete kao Ibišević ili Zec a i da je lošiji ništa nas ne bi koštalo da se pozove i da imamo još jednog bundesligaškog igrača u repki sigurno nas ne bi oslabio jer da je loš ne bi postigao ovo što jeste i ne bi bio interesantan nikome a kamoli Werderu.
ne možeš ni čuti kad rijetko ko o njemu piše i govori bilo šta osim Šveđana i njihovih medija.
zašto gubimo vrijeme forum i jeste za rasprave i diskusije tako da ako je pisanje o jednom kvalitenom i još uvijek potencijalnom reprezentativcu gubljenje vremena onda šta tek reći za teme tipa Chat i dr.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Dobro ja sam ono napisao samo za neupucene !!!!
Jer ima ih sigurno koji misle da je sada Avdic klasa Ibrahimovica sto nije ni blizu tacno.
Naravno ok je dati sansu Avdicu od viska glava ne boli ali ne treba stvarati neku famu, pogotovo zato sto nema nikakvi signala da je Avdic pokazao neki veliki interes da igra za nas.
A sto se tice usporedbe sa Vedom ne stoji , bar po meni . On je tu negdje sa Muslimovicem mozda , i po nivou igara i po stilu igre.
Jer ima ih sigurno koji misle da je sada Avdic klasa Ibrahimovica sto nije ni blizu tacno.
Naravno ok je dati sansu Avdicu od viska glava ne boli ali ne treba stvarati neku famu, pogotovo zato sto nema nikakvi signala da je Avdic pokazao neki veliki interes da igra za nas.
A sto se tice usporedbe sa Vedom ne stoji , bar po meni . On je tu negdje sa Muslimovicem mozda , i po nivou igara i po stilu igre.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, invincible1921, Lynx, Proximic, Venom i 55 gostiju.