Amar Rahmanović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Amar Rahmanović
Ne postoji dobra suma ako neko igra u top tri najlošije lige Evrope. Ako su ga prodali za 100k, neka slave. Reputacija lige nam je na nivou Andore.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ko ga provali ko je i sta je ?Maestro je napisao/la: ↑19 jan 2021, 12:48Cemu tolike sumnje u Skalju?![]()
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Škaljo je bosanski Di Marzio.
-
- Kontakt:
Pod dobrom sumom mogu smatrati preko 250 000, po meni je sve ispod onako baš smiješno. Zašto? Dobro uzimam ja u obzir da nam je čitava liga ispod prosjeka i da samim tim pada cijena igraču. Rahmanović je trenutno po zadnjem spisku reprezentativac, bez obzira što je pola godine ugovora ostalo mislim da njegovim igrama zaslužuje se ta cifra..tutankamon1905 je napisao/la: ↑19 jan 2021, 12:47Sta mislis pod dobru sumu? Istice mu ugovor, sve preko 200tisuca je vrhunski posao..al onda skontas u normalnim okolnostima da bi to bila nikakva cifrafudbalfudbal je napisao/la: ↑19 jan 2021, 12:42Nadam se da je Sarajevo inkasiralo dobru sumu za njegov transfer. Da li je poznato obeštećenje?
Ti si naša ljubav jedina!
Cinjenica je da je Rahmanovic samo prodan nakon pozivanje u reprezentaciju, to je cak rekao predsednik od Konye da je to zadnji korak bio za transfer. Nek mu je sa srecom, ali po kvalitet je ništa bolje od Miloševica. Vidi cemo sta ce biti snjim ja imam osjecaj da nece imati velku ulogu u ekipu...
-
- Kontakt:
Sarajevo dobilo 40.000€, Konyi se nije zurilo, ali zbog stanja na tabeli i Rahmanovicevih zasluga u FKS prihvatili su tu cifru, na ljeto bi otisao dzaba.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Vjerovao ili ne, lik se sam izdao.StrikeWarzone je napisao/la: ↑19 jan 2021, 13:00Ko ga provali ko je i sta je ?

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Sarajevo gura svakog dobrog igraca iz svog tima u reprezentaciju to nije ništa novo, bez obzir da nije naša liga dobra. Neki dan sam procitao da ce Almedin Zilkic takodje prec u Tursku, a lik nije ništa bio dok je u našu ligu došao. Isto tako i za Tatara i Rahmanovica. Ljudi koji nisu ništa napravili vani i onda vrati se za Bosnu i Hercegovinu. Dobar prime je Goran Zakaric i njegov jaran Ivan Lendric.Wandelanoite je napisao/la: ↑19 jan 2021, 13:30Sarajevo dobilo 40.000€, Konyi se nije zurilo, ali zbog stanja na tabeli i Rahmanovicevih zasluga u FKS prihvatili su tu cifru, na ljeto bi otisao dzaba.
Zasto onda "ozbiljni gradjani" prate nasu ligu pored toliko malverzacija. Jedina liga koja se ne nastavi radi toga sto su odredjeni klubovi na zadovoljavajucim mjestima

BašČelik!
Steta za FKS, interesantan igrac. Bilo je fino pogledat par utakmica slabasne Bh Lige, kao recimo protiv Borrca ili Zrinjskog na strani..
Tesko da ce se ovakvim postupcima moci izaci u Evropu.
Ovi sto vise vole pogledat utkmicu Admire ili nekog Orebra
Tesko da ce se ovakvim postupcima moci izaci u Evropu.
Ovi sto vise vole pogledat utkmicu Admire ili nekog Orebra

Hahah tjesi se samoWandelanoite je napisao/la: ↑19 jan 2021, 13:30Sarajevo dobilo 40.000€, Konyi se nije zurilo, ali zbog stanja na tabeli i Rahmanovicevih zasluga u FKS prihvatili su tu cifru, na ljeto bi otisao dzaba.
- ASD
- Kontakt:
Iz istog razloga jer prate iz kojeg ljudi prate i reprezentaciju pored svih malverzacija, jer to vole.
-
- Kontakt:
Informacija iz strucnog staba FKS, tjesi se ti druze.zagor1987 je napisao/la: ↑19 jan 2021, 15:17Hahah tjesi se samoWandelanoite je napisao/la: ↑19 jan 2021, 13:30Sarajevo dobilo 40.000€, Konyi se nije zurilo, ali zbog stanja na tabeli i Rahmanovicevih zasluga u FKS prihvatili su tu cifru, na ljeto bi otisao dzaba.
Marinovic smatra da je Susic kvalitetniji igrac i dobit ce svu slobodu u igri, a iza njega Pejovic i Djokanovic, vise minuta ce dobiti i Mustedanagic kojem je ovo odlucujuca polusezona u FKS, napadaca trazite, ali izgledne sanse su da ce Handzic zavrsiti sezonu, uprava smatra da i nije potreban preveliki trosak da bi se liga osvojila.
MES QUE UN CLUB!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Šta je sa Tatarom? On ne smije nigdje ići jer niko u klubu ne može nadomjestiti njegov učinak, doslovno bi se raspali njegovim odlaskom.Wandelanoite je napisao/la: ↑19 jan 2021, 15:44Informacija iz strucnog staba FKS, tjesi se ti druze.zagor1987 je napisao/la: ↑19 jan 2021, 15:17Hahah tjesi se samoWandelanoite je napisao/la: ↑19 jan 2021, 13:30Sarajevo dobilo 40.000€, Konyi se nije zurilo, ali zbog stanja na tabeli i Rahmanovicevih zasluga u FKS prihvatili su tu cifru, na ljeto bi otisao dzaba.
Marinovic smatra da je Susic kvalitetniji igrac i dobit ce svu slobodu u igri, a iza njega Pejovic i Djokanovic, vise minuta ce dobiti i Mustedanagic kojem je ovo odlucujuca polusezona u FKS, napadaca trazite, ali izgledne sanse su da ce Handzic zavrsiti sezonu, uprava smatra da i nije potreban preveliki trosak da bi se liga osvojila.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ovaj je jos ziv? cuj 40.000 € 

-
- Kontakt:
40.000€, ovih dana ce vam pustiti informaciju da je 150 ili 200 sto je laz, a u Sarajevu vecina zna pravu cifru jer su je Zuban i Hrapa vec saznali iz Turske.
MES QUE UN CLUB!
- invincible1921
- Kontakt:
Rahmanovic je veliki potencijal...ne bas Dzeko al sigurno neko ko bi mogao bit standardni reprezntativac. Bolje bi mozda bilo da nije Turska al haj
Sarajevo ce bit oslabljeno dosta al to ide nama u prilog
Sarajevo ce bit oslabljeno dosta al to ide nama u prilog

Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 19 jan 2021, 16:35, ukupno mijenjano 2 puta.
=\_1921_/=
Kakav milion a ostalo mu 5 mjeseci ugovora, ova cifra od 40k je 99% tačna.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
40 hiljada bi bilo ponizavajuce za Rahmanovica, Sarajevo i PL BiH.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Sarajevo dobio 40.000 za najboljeg igraca lige a Zeljo oko 100.000 iz druge lige. ako Zuban to kaze onda je istina.