FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Uzalud pokusavate isprovocirati, i dizati tenzije. Toliko na tu temu, da ne peglam vise 
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
johntravolta123
- Kontakt:
Evo pise na nekom portalu 330k€ + procenat
Jel to to ?
Jel to to ?
Opušteno buraz
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Neko voli apaurine
A zoka insajderske
Da ga smire
A zoka insajderske
Da ga smire
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Rahmanović se nakon liječničkih pregleda potpisati ugovor na dvije i pol godine, a Sport.ba nezvanično saznaje od izvora bliskih igraču da će Bordo timu pripasti 330.000 eura plus određeni procenat od narednog transfera.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
S obzirom na sve okolnosti ovo je odlična cifra,ako je tačno naravno
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ako je ta info za 330k € tacna, to nije los posao za igraca koji ima ugovor jos pola godine.
PSPHM
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jesam li jedini koji bi volio da Milanović ostane kod nas tj. da ga ne šaljemo na posudbu? Za njeg imam nadu da može konačno eksplodirat, dok za Mustedanagića sam ubjeđen da je loš igrač, nadam se da će me popišat kao i Tatar i Miličević.
Znal se šta za Fanima, nije valjda ozbiljnija povreda, taman je imo fin period bez povreda a prije tog je baš muku mučio sa istim.
Znal se šta za Fanima, nije valjda ozbiljnija povreda, taman je imo fin period bez povreda a prije tog je baš muku mučio sa istim.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ja na nekom portalu procitah 250 hiljada eura, plus procenat.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑19 jan 2021, 16:58Ako je ta info za 330k € tacna, to nije los posao za igraca koji ima ugovor jos pola godine.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Jesi!BordoSarajevo je napisao/la: ↑19 jan 2021, 17:04Jesam li jedini koji bi volio da Milanović ostane kod nas tj. da ga ne šaljemo na posudbu? Za njeg imam nadu da može konačno eksplodirat, dok za Mustedanagića sam ubjeđen da je loš igrač, nadam se da će me popišat kao i Tatar i Miličević.
PSPHM
Ja bih volio da ostane. Ubijedjen sam da je dobar i koristan fudbaler. Posebno jer i Tatara ponekad mozemo koristiti na AMF, pa bi se na taj nacin otvarao prostor za igru Milanovica.BordoSarajevo je napisao/la: ↑19 jan 2021, 17:04Jesam li jedini koji bi volio da Milanović ostane kod nas tj. da ga ne šaljemo na posudbu? Za njeg imam nadu da može konačno eksplodirat, dok za Mustedanagića sam ubjeđen da je loš igrač, nadam se da će me popišat kao i Tatar i Miličević.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Dje @ zoka,nije valjda da ce mi kosulje ostati neispeglane...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kazu da je zoka ustvari Zoran Kokot

-
bordobijeli
- Kontakt:
Sta je s Fanima ?
Ne vidim ga na videu i slikama s treninga ?
Ne vidim ga na videu i slikama s treninga ?
- napoleon72
- Kontakt:
U stvarnosti je obrnuto. Milanovic je kharina koja moze igrat u Krupi ili Olimpicu, a Zizu je dosao iz puno veceg kluba i pokazat ce sta zna. U prvoj (polu)sezoni je i Rahmanovic bio kita i grijac klupe, fulao penale, zicere... Imao puno gori ucinak tad u 29 utakmica nego sad u 14.BordoSarajevo je napisao/la: ↑19 jan 2021, 17:04Jesam li jedini koji bi volio da Milanović ostane kod nas tj. da ga ne šaljemo na posudbu? Za njeg imam nadu da može konačno eksplodirat, dok za Mustedanagića sam ubjeđen da je loš igrač, nadam se da će me popišat kao i Tatar i Miličević.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946