FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ne ce da igra, vidio Rahman otišao pa mu kri vo.bordobijeli je napisao/la: ↑19 jan 2021, 17:23Sta je s Fanima ?
Ne vidim ga na videu i slikama s treninga ?
bordobijeli je napisao/la: ↑19 jan 2021, 17:23Sta je s Fanima ?
Na današnjem treningu bordo tima mogla se vidjeti velika želja kod igrača, a isti su danas propustili Matthias Fanimo i Đani Salčin, dok su na poštedi Adukor i Đokanović
Sutra tekma.Steta sto nema strima(bar ne govore da ima) ,valjalo bi malo Dal da se pogleda.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
To je odlično, ako je istina, svaka čast upravi!

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Hvala Zip. Uvijek imaš prave odgovoreZip je napisao/la: ↑19 jan 2021, 17:35Ne ce da igra, vidio Rahman otišao pa mu kri vo.bordobijeli je napisao/la: ↑19 jan 2021, 17:23Sta je s Fanima ?
E ovako sad mi jaran na kafi prica, on se druzi sa Nedimom Mekićem i bas su nedavno oko Sarajeva pricali. Nedim je sjedio sa Amarom na kafi prije početka priprema u suštini Amar je znao da ide jer je klub sa turcima odavno pregovarao samo su cekali da lovu dogovore. Nezvanično (mada meni nerealno zvuci) cifra je 1.700.000 €.
Ono sto je sigurno Tatar ostaje do ljeta, na ljeto ide (sad hoce li produziti ugovor ili ce free ici na ljeto nzm)
Ono sto je sigurno Tatar ostaje do ljeta, na ljeto ide (sad hoce li produziti ugovor ili ce free ici na ljeto nzm)
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
1.700.000 lira moze bitFoSte95 je napisao/la: ↑19 jan 2021, 17:42E ovako sad mi jaran na kafi prica, on se druzi sa Nedimom Mekićem i bas su nedavno oko Sarajeva pricali. Nedim je sjedio sa Amarom na kafi prije početka priprema u suštini Amar je znao da ide jer je klub sa turcima odavno pregovarao samo su cekali da lovu dogovore. Nezvanično (mada meni nerealno zvuci) cifra je 1.700.000 €.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Kazem ti zato nerealna mi cifra zvuci hahahAduka87 je napisao/la: ↑19 jan 2021, 17:441.700.000 lira moze bitFoSte95 je napisao/la: ↑19 jan 2021, 17:42E ovako sad mi jaran na kafi prica, on se druzi sa Nedimom Mekićem i bas su nedavno oko Sarajeva pricali. Nedim je sjedio sa Amarom na kafi prije početka priprema u suštini Amar je znao da ide jer je klub sa turcima odavno pregovarao samo su cekali da lovu dogovore. Nezvanično (mada meni nerealno zvuci) cifra je 1.700.000 €.
Ono sto je sigurno Tatar ostaje do ljeta, na ljeto ide (sad hoce li produziti ugovor ili ce free ici na ljeto nzm)![]()
kunaFoSte95 je napisao/la: ↑19 jan 2021, 17:42E ovako sad mi jaran na kafi prica, on se druzi sa Nedimom Mekićem i bas su nedavno oko Sarajeva pricali. Nedim je sjedio sa Amarom na kafi prije početka priprema u suštini Amar je znao da ide jer je klub sa turcima odavno pregovarao samo su cekali da lovu dogovore. Nezvanično (mada meni nerealno zvuci) cifra je 1.700.000 €.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ja mu rekao daj boze da je toliko i marakaFCUM je napisao/la: ↑19 jan 2021, 17:46kunaFoSte95 je napisao/la: ↑19 jan 2021, 17:42E ovako sad mi jaran na kafi prica, on se druzi sa Nedimom Mekićem i bas su nedavno oko Sarajeva pricali. Nedim je sjedio sa Amarom na kafi prije početka priprema u suštini Amar je znao da ide jer je klub sa turcima odavno pregovarao samo su cekali da lovu dogovore. Nezvanično (mada meni nerealno zvuci) cifra je 1.700.000 €.
Možda ima tu istine, ako je u pitanju visina cijelog transfera. Naša odšteta, njegova plata za 2,5 godine ugovora, menađžer. Onda je moguće.FoSte95 je napisao/la: ↑19 jan 2021, 17:54Ja mu rekao daj boze da je toliko i marakaFCUM je napisao/la: ↑19 jan 2021, 17:46kunaFoSte95 je napisao/la: ↑19 jan 2021, 17:42E ovako sad mi jaran na kafi prica, on se druzi sa Nedimom Mekićem i bas su nedavno oko Sarajeva pricali. Nedim je sjedio sa Amarom na kafi prije početka priprema u suštini Amar je znao da ide jer je klub sa turcima odavno pregovarao samo su cekali da lovu dogovore. Nezvanično (mada meni nerealno zvuci) cifra je 1.700.000 €.
Ono sto je sigurno Tatar ostaje do ljeta, na ljeto ide (sad hoce li produziti ugovor ili ce free ici na ljeto nzm)![]()
-
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑19 jan 2021, 17:41Hvala Zip. Uvijek imaš prave odgovoreZip je napisao/la: ↑19 jan 2021, 17:35Ne ce da igra, vidio Rahman otišao pa mu kri vo.bordobijeli je napisao/la: ↑19 jan 2021, 17:23Sta je s Fanima ?

Haj ne kaki drug...FoSte95 je napisao/la: ↑19 jan 2021, 17:42E ovako sad mi jaran na kafi prica, on se druzi sa Nedimom Mekićem i bas su nedavno oko Sarajeva pricali. Nedim je sjedio sa Amarom na kafi prije početka priprema u suštini Amar je znao da ide jer je klub sa turcima odavno pregovarao samo su cekali da lovu dogovore. Nezvanično (mada meni nerealno zvuci) cifra je 1.700.000 €.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sa čime se @FoSte bode hocu i ja
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kad vidim sta ljudi pisu na FB, tacno ispade pametan kad je jedno vrijeme onaj iz uprave brisao poruke navijacima
Pa ovo je jad i cemer sta sve ljudi napisase
Pa ovo je jad i cemer sta sve ljudi napisase

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: BABA1978, InatSilniBosanski, Samozdravlje i 34 gosta.