Hahahahahaha... Ma sta kazes biludeDrFilgud je napisao/la: ↑19 jan 2021, 12:21Mislim da će izgubit svaki legitimitet u pogledu reprezentacije i da će se morat povuć iz miješanja u taj segment. U tom smislu Vico će bit skinut, a Miske skroz.babino je napisao/la: ↑19 jan 2021, 12:18ne znam ni ja doktore otkud ti pomisao da bi nekog nesto takvo moglo povuci dole u ovoj zabokrecini:-)
dodikovog malog ni Broz ne moze unistiti sada da ustane iz groba i vratimo se u 70.-te proslog stoljeca:-)
ovo je nas lagani kraj, koliko god tebi ilo meni bilo tesko prihvatiti...
gledaj samo ovih bhpl grobara kako likuju na barbarezovu objavu, fuj.
yebo li im tuta bugarin famEliju.
Možda sam se pogrešno izrazio, naravno da ga ne može niko skinut iz pozicija koje prestavljaju FSRS.
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Poredzenje firmi i reprezentacije koja je u fazi raspada. 
Treba se Barbi javno zahvalit sto se uopste zanima za ovu propast, koja je nikad gora od 95te

Treba se Barbi javno zahvalit sto se uopste zanima za ovu propast, koja je nikad gora od 95te
Zadnja izmjena: harixs, dana/u 19 jan 2021, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ugovaraju prijateljske a nemamo ni selektora,
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
ko kaze da nemamo?
tuta bugarin i igrace obilazi,nocas na maksimiru:-)
Ma generalno smo postali prejadna reprezentacija, kada su nam glavni kandidati bili propalo usrani Bugarin Tutara muntara piz.dara i 50. godisnjak bez dana trenerskog staza.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nema potrebe za nerviranjem druže, svi se smijemo smiješnoj repki.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑19 jan 2021, 20:09**** im bugarin majku. Nikad vise ih pogledat necu
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ivaylo ciganine ! Savez napolje
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Samo bojkot reprezentacije
Ivajloo da bude sretno, nastavi gdje je Bajevic stao... Uzimaj pare od levata za pozive i Vici daji dio kolaca.
Ivaylo, Vico i u sjeni Mamic pocinju projekat menadzerski slicno kao kod susjeda.
Pocinju nam igraci praviti transfere u lige petice.. drugi na svijetu za par godina
Pocinju nam igraci praviti transfere u lige petice.. drugi na svijetu za par godina

BašČelik!
Ko ce sad biti trener u21, ako ovaj cigan bude selektor? Na sta smo spali da nam usrani levat bude selektor, haj da je neko bugarsko ume, ne nego neki grof u pm. Bojkot ako bude ova tuta nam seletor.. jad
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ako su Srbi izgurali Bugara za A selektora, mi imamo pravo na U21. Eto sanse Barbarezu, to mu je sansa koja ga moze pribliziti A selekciji.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
-
- Kontakt:
Slika i prilika politickih (ne)prilika u BiH.
Sve je politika...Pa klubovi poput Igokee nose grb rs na dresu umjesto drzavnog, imamo i kosarkasko prvenstvo tkz herceg Bosne koje daje ucesnika lige sasvim normalno, i td dok ce balije jos malo svako proglasit begluk u svojoj opstini, toliko smo podjeljeni. I podkupljivi, bez imalo stida, casti...
Sada i hrvati glasno govore ako nema izbornog zakona nece biti ni BiH...i koga boli ku rac.
Bitno je da se balije poput Begica (i njegove svite),Taletovica, Bakira el Velicanstvenog,Niksica, Novalica, uhljebe i da je njima dobro.
Sta se imamo nervirat ko ce biti selektor, neka stave i Ramiza zmaja yebo im on mater.
Krv ti kakva smo mi nacija pogana, Luka Menalo,momak koji bi sutra obukao hr dres(da ga hoce i da ima mjesta) se zgraza na ovo sve a Dzeko suti....Suti pi cko ti si uspio u zivotu (i neka si aferim i jos vise imao dabogda)a mi ne moramo imati ni tu rijetku radost koju nam je makar fudbal davao.
Sve je politika...Pa klubovi poput Igokee nose grb rs na dresu umjesto drzavnog, imamo i kosarkasko prvenstvo tkz herceg Bosne koje daje ucesnika lige sasvim normalno, i td dok ce balije jos malo svako proglasit begluk u svojoj opstini, toliko smo podjeljeni. I podkupljivi, bez imalo stida, casti...
Sada i hrvati glasno govore ako nema izbornog zakona nece biti ni BiH...i koga boli ku rac.
Bitno je da se balije poput Begica (i njegove svite),Taletovica, Bakira el Velicanstvenog,Niksica, Novalica, uhljebe i da je njima dobro.
Sta se imamo nervirat ko ce biti selektor, neka stave i Ramiza zmaja yebo im on mater.
Krv ti kakva smo mi nacija pogana, Luka Menalo,momak koji bi sutra obukao hr dres(da ga hoce i da ima mjesta) se zgraza na ovo sve a Dzeko suti....Suti pi cko ti si uspio u zivotu (i neka si aferim i jos vise imao dabogda)a mi ne moramo imati ni tu rijetku radost koju nam je makar fudbal davao.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
Sviuodbranu je napisao/la: ↑19 jan 2021, 22:48Slika i prilika politickih (ne)prilika u BiH.

Samo mi popustamo i neka diplomatksa sranja, a npr 10% skutora pa se kurce,cast izuzetcima i postenim kojih je malo. Nigdje na svijetu toliki procenat naroda nema prava ko skutori u bih i ugrozeni, ma mrs u pm.Mi pokusavamo zajdnicko na neki nacin npr sve isto gledamo u repci (dok nepuknu tetovaze i kurce palce).. trebamo i mi nekad pokazati zube inace ce nas vazda "ucjenivati" itd.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- AndreWilliams
- Kontakt:
Sad kad Ivajlo zareda sa pobjedama i razjuri miševe po rupama 

Ma i da zareda, ogadilo se svima..AndreWilliams je napisao/la: ↑20 jan 2021, 05:23Sad kad Ivajlo zareda sa pobjedama i razjuri miševe po rupama![]()
Nemoguce identifikovati s tim srranjem

tz tz tz tz tz tz
- Beduin
- Kontakt:
Ako bugar bude selektor, onda makedonca i grka za mladje selekcije, jedino tako je fer.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
To je tako jer realno u ratu koji je bio nema pobjednika, sve sami ustupci...Fudo je napisao/la: ↑20 jan 2021, 00:21Sviuodbranu je napisao/la: ↑19 jan 2021, 22:48Slika i prilika politickih (ne)prilika u BiH.
Krv ti kakva smo mi nacija pogana, Luka Menalo,momak koji bi sutra obukao hr dres(da ga hoce i da ima mjesta) se zgraza na ovo sve a Dzeko suti....Suti pi cko ti si uspio u zivotu (i neka si aferim i jos vise imao dabogda)a mi ne moramo imati ni tu rijetku radost koju nam je makar fudbal davao.![]()
Samo mi popustamo i neka diplomatksa sranja, a npr 10% skutora pa se kurce,cast izuzetcima i postenim kojih je malo. Nigdje na svijetu toliki procenat naroda nema prava ko skutori u bih i ugrozeni, ma mrs u pm.Mi pokusavamo zajdnicko na neki nacin npr sve isto gledamo u repci (dok nepuknu tetovaze i kurce palce).. trebamo i mi nekad pokazati zube inace ce nas vazda "ucjenivati" itd.
"Fudbal je jednostavan, ali je teško jednostavno igrati!"
Johan Cruyff
Johan Cruyff
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dzeko j Pjanjc su teski levati ako se odazovu. Svakako su pizde po defaultu vec.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.