Sutra rasplet regularnog dijela. Bit će zanimljivo, Galion još uvijek ima neke šanse za PO ali će mu po svemu sudeći sutra trebati pobjeda od 2-0 protiv Admira. Edo i Trebinjac derbi kola i direktan okršaj za bolju poziciju pred doigravanje.
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Čeka se valjda završetak prve lige da bi se onda krenulo sa drugom kad ovi počnu narednu sezonu.
Ima Nerko, neki njegov jaran što se registrirao, Dex i još neko al' se ne mogu sjetiti nicka
Da nije bodiBosniaBoston je napisao/la: ↑19 jan 2021, 16:46Kako je mene taj “mentor” naucio igrat, nemoj imat neka velika ocekivanja![]()
![]()
Jeste bodisa je. Mene se okanio i sad od Kapitena pravi novu šahovsku zvijezduNail for Real je napisao/la: ↑19 jan 2021, 17:59Da nije bodiBosniaBoston je napisao/la: ↑19 jan 2021, 16:46Kako je mene taj “mentor” naucio igrat, nemoj imat neka velika ocekivanja![]()
![]()
? Ja bih na vrijeme batalio onda, pisi propalo
.
On nije ni svjestan kako ce ga Admironi nalupati u duelu titana, al' nada umire posljednjaBosniaBoston je napisao/la: ↑19 jan 2021, 18:02Jeste bodisa je. Mene se okanio i sad od Kapitena pravi novu šahovsku zvijezduNail for Real je napisao/la: ↑19 jan 2021, 17:59Da nije bodiBosniaBoston je napisao/la: ↑19 jan 2021, 16:46Kako je mene taj “mentor” naucio igrat, nemoj imat neka velika ocekivanja![]()
![]()
? Ja bih na vrijeme batalio onda, pisi propalo
.
![]()
Kakav je to avatarNail for Real je napisao/la: ↑19 jan 2021, 18:05On nije ni svjestan kako ce ga Admironi nalupati u duelu titana, al' nada umire posljednjaBosniaBoston je napisao/la: ↑19 jan 2021, 18:02Jeste bodisa je. Mene se okanio i sad od Kapitena pravi novu šahovsku zvijezduNail for Real je napisao/la: ↑19 jan 2021, 17:59
Da nije bodi? Ja bih na vrijeme batalio onda, pisi propalo
.
![]()
.
Bit će. Ako imaš account na lichessu pridruži se prvo u naš tim:
Vrijeme je da prihvati celu, 3x mocnije bi izgledao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.