Cora1946 je napisao/la: ↑19 jan 2021, 20:07
Da sam ja negdje napisao da mi se ne svidja ovaj koncept, da se lose rade reportaze, da se pod hitno treba nesto mijenjati pa hajde.. nego bez ikakve kritike izrazim zelju da i mi kroz par godina dodjemo na nivo da imamo detaljnije reportaze kao drugi klubovi, ti odma seres, ides na qrac, lajes, svrsavas na druge klubove... Eto dao Bog da nikad ne napredujemo u ovom segmentu a da nam sve ostalo bude vrhunski i da se ne ugledamo na druge klubove po onome sto valja jer je to onda svrsavanje na njih, samo nek ste vi meni zivi, zdravi i bez frustracija
Glavu u zemlju i viči "ja ja".
Ma nije stvar izjava, ja evo u ovu Hebibovu ušao radi reda. Govorim da se to može produžiti, snimiti još kadrova, ubaciti još dijelova. Ljepše je kad imaš nekog materijala za pogledati, draže ti bude, još više čekaš da počne. Najlakše je ništa ne snimiti i fotografisati, pa ne znaš ni gdje, ni šta. Raji se dodatno približi ta atmosfera, zato govorim. Logično je ovo što @cora kaže da priželjkuje da se ugledamo na klubove koji to još bolje rade, nećeš se valjda ugledati na lošijeg.