Zbog prezimena, taj nije nikad bio u opticaju

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
to samo kod bosnje moze tako
U pregovorima smo, nasi su korektni bili i rekli ukoliko se Handzic proda, ti Lisandro upadas.napoleon72 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 11:13Evo Lisandro Lopez pregovara s Atalantom, trebamo uletit s ponudom i syebat zabare
Sve je dogovoreno, ne sikiraj se. Uzimamo danas...
Đaba se ti ulizujes, ti si sljedeci...Necemo vise da citamo tvoje tekstove od 5 kilometara...AlfredNobel je napisao/la: ↑20 jan 2021, 11:49Trebalo je gurbeta odavno skloniti.
Koliki je limit rečenica za oproštajnu poruku?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jan 2021, 11:52Đaba se ti ulizujes, ti si sljedeci...Necemo vise da citamo tvoje tekstove od 5 kilometara...
Uspio sam ja s mortom i vanjom da dogovorim dozivotni ban za tebe...
Imas priliku za oprostajnu poruku, prije samog bana![]()
Ja sam se dogovarao sa tobom i Zipom, ne znam ništa za VanjuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jan 2021, 11:52Đaba se ti ulizujes, ti si sljedeci...Necemo vise da citamo tvoje tekstove od 5 kilometara...
Tako je braco moja. Budite mi dobriAlfredNobel je napisao/la: ↑20 jan 2021, 11:49Trebalo je gurbeta odavno skloniti.
nece moci razbojnice!!!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jan 2021, 11:52Đaba se ti ulizujes, ti si sljedeci...Necemo vise da citamo tvoje tekstove od 5 kilometara...
Nema stajanja dok ne postanemo Wolwerhampton.