FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Drugi put vam govorim taj portugalac neće Sarajevo vidjeti očima, ali vi se nadajte..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- napoleon72
- Kontakt:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
@Zundo, preko 50 rijeci ako vidimo, brisemo mu poruku, i nece ni imati prilike za oprostaj od foruma...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- hordasDoboj
- Kontakt:
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
A vanja, “i ja sam nesto nacuo” kao relevantan nesto jel hahahahaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jan 2021, 11:52Đaba se ti ulizujes, ti si sljedeci...Necemo vise da citamo tvoje tekstove od 5 kilometara...
Uspio sam ja s mortom i vanjom da dogovorim dozivotni ban za tebe...
Imas priliku za oprostajnu poruku, prije samog bana![]()
PSPHM
Ko je diler na infu?

Ukucas slobodni igraci na ofanzivnom veznom do milion na transfermarktu prvi lik...
Da je prije odlaska Rahmana napisano pa hajd
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
MortemHz je napisao/la: ↑20 jan 2021, 11:53Ja sam se dogovarao sa tobom i Zipom, ne znam ništa za VanjuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jan 2021, 11:52Đaba se ti ulizujes, ti si sljedeci...Necemo vise da citamo tvoje tekstove od 5 kilometara...

U stilu Osima Juniora i ja sam nesto "nacuo" , stiglo je do meneJohnKeynes97 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 12:11A vanja, “i ja sam nesto nacuo” kao relevantan nesto jel hahahahaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jan 2021, 11:52Đaba se ti ulizujes, ti si sljedeci...Necemo vise da citamo tvoje tekstove od 5 kilometara...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ni to vise ne mogu, imam upalu uha,tacnije Eustahijeve trube,tako da sam vise gluh nego sto mogu da nacujem...Denchi je napisao/la: ↑20 jan 2021, 12:15U stilu Osima Juniora i ja sam nesto "nacuo" , stiglo je do meneJohnKeynes97 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 12:11A vanja, “i ja sam nesto nacuo” kao relevantan nesto jel hahahahaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jan 2021, 11:52
Đaba se ti ulizujes, ti si sljedeci...Necemo vise da citamo tvoje tekstove od 5 kilometara...
![]()
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Da neko napise pregovara se sa Mbappeom, Vanja bi napisao “ima istine u tome, tako sam nesto cuo i ja”Denchi je napisao/la: ↑20 jan 2021, 12:15U stilu Osima Juniora i ja sam nesto "nacuo" , stiglo je do meneJohnKeynes97 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 12:11A vanja, “i ja sam nesto nacuo” kao relevantan nesto jel hahahahaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jan 2021, 11:52
Đaba se ti ulizujes, ti si sljedeci...Necemo vise da citamo tvoje tekstove od 5 kilometara...
![]()
PSPHM
Tobe, daj upregni Hadzica da zavrsi nesto s Musijom, pa da barem pljujemo novog igraca umjesto ovih dosadasnjihJohnKeynes97 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 12:19Da neko napise pregovara se sa Mbappeom, Vanja bi napisao “ima istine u tome, tako sam nesto cuo i ja”Denchi je napisao/la: ↑20 jan 2021, 12:15U stilu Osima Juniora i ja sam nesto "nacuo" , stiglo je do meneJohnKeynes97 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 12:11
A vanja, “i ja sam nesto nacuo” kao relevantan nesto jel hahahaha![]()
![]()

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Laz!!!MortemHz je napisao/la: ↑20 jan 2021, 11:53Ja sam se dogovarao sa tobom i Zipom, ne znam ništa za VanjuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jan 2021, 11:52Đaba se ti ulizujes, ti si sljedeci...Necemo vise da citamo tvoje tekstove od 5 kilometara...
Dogovarali smo se.
- napoleon72
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Po pozicijama bi rekao da je to Velkoski

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Džafić, Mustedanagić, Dupovac, Oremuš, Hebibović, Velkoski, Bešić, Dervišagić, F.Hodžić, Tatar, Sušić
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Beli98, Evander, Proximic, SamoDaKazeem, Sanchez87hz, USB i 123 gosta.