Imao bih svašta napisati, ali neda mi se majke mi. Donnie vas je vec poprskao, kao sto vas Steph prska godinama.
Fakat nekad pomislim da bi zidovi trosobnog stana vise shvatili nego pojedinci ovdje.
Evo samo jedna stvar, Stepb ne moze voditi ekipu kao KD, James, Harden pa cak i Irving jer nije taj kalibar. Ali isto tako ne može ni jedan od navedenih voditi ekipu kao sto je bodi Steph i to su činjenice.
Voditi ekipu ne znači samo uzeti loptu i igrati iso košarku, vec voditi ekipu do nekog yebenog naslova i uspjeha. Steph svaku tekmu pretrči duplo vise od svih zvijezda, i to je jedan način vođenja ekipe i to očigledno mnogo uspješniji nego ovi sto prakticiraju iso košarku ili navbijače statistike.
Imao bih svašta napisati, ali neda mi se majke mi. Donnie vas je vec poprskao, kao sto vas Steph prska godinama.
Fakat nekad pomislim da bi zidovi trosobnog stana vise shvatili nego pojedinci ovdje.
Evo samo jedna stvar, Stepb ne moze voditi ekipu kao KD, James, Harden pa cak i Irving jer nije taj kalibar. Ali isto tako ne može ni jedan od navedenih voditi ekipu kao sto je bodi Steph i to su činjenice.
Voditi ekipu ne znači samo uzeti loptu i igrati iso košarku, vec voditi ekipu do nekog yebenog naslova i uspjeha. Steph svaku tekmu pretrči duplo vise od svih zvijezda, i to je jedan način vođenja ekipe i to očigledno mnogo uspješniji nego ovi sto prakticiraju iso košarku ili navbijače statistike.
E jes ih odveo u pm...prosuo 1/3 i 0 FMVP
Ako cemo tako i Lebron je prouso 5 finala i najgori je lider ikad
Glupa ti logika
Ne mislim da ce se desiti nego mislim da je Netsima potrebniji George nego Irving, a i Clippama Kyrie nego Paul.
Win-win situacija za oba tima.
Nema sanse jer su Zmija i Ravnozemljas otisli u Netse zajedno u dogovoru. A isto je bilo i sa ovom dvojicom u Clippersima.
Clippersima bi i jedan Ricky Rubio dobro dosao. Neko da kreira za druge.
George kroz karijeru nije pravio probleme ni na terenu ni van. To sto je on ogranicen, sto je ozenio prostitutku...pa, radili su i veci ljudi od njega isto. Ali sto se tice kosarke nema mu se sta prigovoriti, pogotovo na nacin na koji igra ove sezone.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)