A štaš... Šits hepen's... Beli ti je kakav pljakadu. Meni, šta god napišem, gole trebe iskaču. Zna šta mislim, smart, što bi reko F. Radeljaš alarahmetile.Vanja8 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 13:03Bolan,pisem sa moba,nisam ni vidio da je ubacio slicnu rijec...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Stani, Dervisagicu, jos samo fali da kazu da nam ne treba napadac, pa da nam podijele puske ovdje 

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- robertkosar
- Kontakt:
Evo novog napadaca u nasoj avliji a mi trazimo po tudjim avlijama 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Dobro je da iskacu trebe na mob., meni nekako drago vise da one skacu ispod mene...VenamaHrabrih je napisao/la: ↑20 jan 2021, 13:16A štaš... Šits hepen's... Beli ti je kakav pljakadu. Meni, šta god napišem, gole trebe iskaču. Zna šta mislim, smart, što bi reko F. Radeljaš alarahmetile.
Ali svako ima svoje zadovoljstvo...
Ebemu šišmiša, nešto kontam, ovog Hebiba uvijek treba naopako u formaciju postavit. Ako cilja na gol, promašiće.Ako igra desnog beka, podbaciće... Možda ga fakat treba postavuti dijametralno suprotno od njegove prirodne pozicije i okrenut ga našem golu, pa da nas bog vidi...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja bih se samo obrukao da mi iskaču ispred. Nisam više priqurcu, jbg...Vanja8 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 13:21Dobro je da iskacu trebe na mob., meni nekako drago vise da one skacu ispod mene...VenamaHrabrih je napisao/la: ↑20 jan 2021, 13:16A štaš... Šits hepen's... Beli ti je kakav pljakadu. Meni, šta god napišem, gole trebe iskaču. Zna šta mislim, smart, što bi reko F. Radeljaš alarahmetile.
Posten covjekVenamaHrabrih je napisao/la: ↑20 jan 2021, 13:25Ja bih se samo obrukao da mi iskaču ispred. Nisam više priqurcu, jbg...Vanja8 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 13:21Dobro je da iskacu trebe na mob., meni nekako drago vise da one skacu ispod mene...VenamaHrabrih je napisao/la: ↑20 jan 2021, 13:16
A štaš... Šits hepen's... Beli ti je kakav pljakadu. Meni, šta god napišem, gole trebe iskaču. Zna šta mislim, smart, što bi reko F. Radeljaš alarahmetile.

Vanja umjesto ove starije da zoves da nas nauce šaha igrati ti ih provociras zato nam se cijela mjesna zajednica smije.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Realno i da odu još dvojica mi imamo top ekipu. Bravo za Derviša, treba momku dati šansu, naš iz akademije pa mozda bude i pun pogodak,ne gubimo nista a mozes puno dobiti.
Novi napadac - Dervisagic - Handzic. Neka to bude redoslijed rotacije za narednu polusezonu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Ispod bolan,nije ispred...VenamaHrabrih je napisao/la: ↑20 jan 2021, 13:25Ja bih se samo obrukao da mi iskaču ispred. Nisam više priqurcu, jbg...Vanja8 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 13:21Dobro je da iskacu trebe na mob., meni nekako drago vise da one skacu ispod mene...VenamaHrabrih je napisao/la: ↑20 jan 2021, 13:16
A štaš... Šits hepen's... Beli ti je kakav pljakadu. Meni, šta god napišem, gole trebe iskaču. Zna šta mislim, smart, što bi reko F. Radeljaš alarahmetile.
Ma nije vazno jesi li ili nisi,eto ima i ta opcija na mobu pa pomogne...
Vazno je da te zdravlje sluzi...
Ako ovog malog Dervisagica opet posalju na posudbu, nek sebi pucaju potkoljenice
Nista te ja ne cujem...fera je napisao/la: ↑20 jan 2021, 13:27Posten covjekVenamaHrabrih je napisao/la: ↑20 jan 2021, 13:25Ja bih se samo obrukao da mi iskaču ispred. Nisam više priqurcu, jbg...![]()
![]()
![]()
Vanja umjesto ove starije da zoves da nas nauce šaha igrati ti ih provociras zato nam se cijela mjesna zajednica smije.
Đe će, bolan, ispod iskakat?! Kad su ispod, bolje da su mirne.Vanja8 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 13:32Nista te ja ne cujem...fera je napisao/la: ↑20 jan 2021, 13:27Posten covjekVenamaHrabrih je napisao/la: ↑20 jan 2021, 13:25
Ja bih se samo obrukao da mi iskaču ispred. Nisam više priqurcu, jbg...![]()
![]()
![]()
A bio sam šahista nekad.... Imo sam šut, mogo sam s kraja na kraj ploče lijevom kralja matirat. Dolazile ove iz zdravog starenja, sve navijale: To, šećeru!!
- SarajevoForza
- Kontakt:
Novi napadac - Dervisagic - Ahmet na štakama - Handzic
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Čuj oPsajd u prijateljskoj...
Bogami se Zinedin trudi... Valjda će ga prosrat.
Ovo ko da je VAR radio cim je Krste kao asistent gola bio u ofsajdu.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑20 jan 2021, 13:38Čuj oPsajd u prijateljskoj...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

"Tatar odličan u dosadanjem djelu meča, sada je uposlio Dervišagića koji opet promašuje dobru šansu."
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, rimljanin90, TETRAPAK i 78 gostiju.