FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ničiji interes nije da Alaba igra jer radi sranja još od završnog turnira, druga stvar je što Flick igra na sigurno i ambasadorima titra jaja, a to bi ga lako moglo koštati kao i Kovača koji je na njima trenirao strogoću.
1+ledar je napisao/la: ↑19 jan 2021, 14:29Ja mislim da Flick nije tu da vodi transfer politiku, za to su zaduženi Kahn, Rumeni i Braco. Njegovo je da ostvari zacrtane ciljeve i za to je on odgovoran, za to i za ništa drugo. Pri tome koristi kadar koji mu je na raspolaganju i stavlja u momčad one za koje misli da su najbolji za njegov sistem igre. Osim ako ciljevi nisu drukčiji, ako su ciljevi npr. promocija mladih igrača a trofeji nisu presudni onda se slaže momčad prema takvim ciljevima.
Najgore što se treneru može desit, a što je inače čest slučaj, je da se preko njegovih leđa vode transferi jer neko nije odradio svoj poso ili ga je odradio traljavo. Pa mu ondu kažu stavljaj ovog (npr. Rocu) jer smo ga kupili ili mu obećali minutažu, ili ne stavljaj onog (Alabu) jer ga nismo uspjeli produžit. Kad trener dođe u takvu poziciju onda je to početak njegovog kraja.
Znaci i sutra vecer mozemo ocekivati ajotalaha i blackenbauera opet od prve minute..a najbolji stoper na klupi...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Ima 7 ekipa u ligi koje su primile vise golova, ne vidim u cemu je problem 
Nur der FCB
Eno Odegaard trazi od RM da ga puste na posudbu, dovesti tog momka pa makar ga i ne otkupili na kraju.
Nema nijedne ekipe u Evropi koja je dala više golova od nas. Skoro 70 golova u BL i LP, već. Jednostavno to je sada naš stil. Postići više nego što ćemo primiti. Možda se tako fudbal i treba da igra. Kao na terminu ili na seoskom poligonu, pobjeđuje ekipica koja više golova da, nema neriješenih rezultata.
Nisu nam uvjerljive pobjede sem Mainza i Salzburga nismo od Oktobra dominantno pobjedili. Sve rezultati 2:1 ili 3:2. Strepi se u zadnjim minutama. Nije to sad strasno u evropi vecina ekipa prolazi kroz slicnu fazu, tempira se forma za proljece. Radije da sada imamo tu fazu nego kasnije.
Jedino sto iritira su ucestale amaterske greske u odbrani i Alaba i Boateng su itekako doprinijeli tome. Hernandez vegetira na klupi a masno placen i pokazao da moze.
Jedino sto iritira su ucestale amaterske greske u odbrani i Alaba i Boateng su itekako doprinijeli tome. Hernandez vegetira na klupi a masno placen i pokazao da moze.
Nur der FCB
Ima finih igraca kojima istice ugovor na ljeto..mozda bi Brazzo mogao koga dovesti..recimo za dzabe se moze dovesti: Depay, Thauvin, Draxler, Eric Garcia, Wijnaldum....
Da hoce proci mjesec dana a da se taj levat Draxler ne poveze Bayernom nekako.
Garcia vec dogovorio Barcom, nista posebno isto... Thauvin ni blizu one forme kad se Bayern zanimao za njega. Wijnaldum je vrh igrac ali poprilicno potrosen realno, jedini je preživio ovaj raspored kod Kloppa a igrao stalno.
Garcia vec dogovorio Barcom, nista posebno isto... Thauvin ni blizu one forme kad se Bayern zanimao za njega. Wijnaldum je vrh igrac ali poprilicno potrosen realno, jedini je preživio ovaj raspored kod Kloppa a igrao stalno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma Bayern ko Bayern..njima su uvijek interesantni njemacki igraci..kad se samo sjetim price oko Weigla i Havertza..sva sreca pa ih nisu doveli..a nadam se da nece ni Draxlera..ali nazalost posto je za dzabe na trzistu, ne bi me cudilo da ponovo pokazu interesovanjeharden je napisao/la: ↑20 jan 2021, 09:12Da hoce proci mjesec dana a da se taj levat Draxler ne poveze Bayernom nekako.
Postoji interes za Barellu a Inter je u teškoj financijskoj situaciji pa možda i bude nešto od posla.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sta ovo i Musiala zateze oko prvog ugovora?
Krenulo nas..zinule im guzice haos.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Barella bi TOP bomba bila ako bi ga uspjeli dovesti ali su sanse 5 %. Inter gradi buducnost na njemu a i bio bi previse skup nama.Volio bi ali nemoguce.Nama treba taj igrac tipa Alcantare, trazimo ga i ne dobijamo ga jos pa se valja okrenuti rjesenjima. Depay je predobar igrac,vrijedilo bi ga dovesti ali mislim da ce on prije u Barsi zavrsiti nego kod nas.Sta fali Draxleru, u najboljim je godinama.Istina nije u formi vec pune 2 godine ali mozda bi mu Bayo ozivio karijeru.
Ne znam sto nasi ne pokusaju Eriksena dovesti, isto vrlo zahvalan igrac.
Uglavnom vrlo tumburlentan period sto se tice pojacanja i odlazaka je pred nama.Bojim se da Flick ne ode u konflikt sa upravom zbog toga jer je ocigledno da ima on drugaciju viziju od uprave.
Prica se da hoce Coste se vec rijesiti sada, Tolisso na ljeto 100 % odlazi kao i Alaba i Boateng. Musiala vec sere a ni punoljetan nije, takvo **** samo treba protjerati...
Ne znam sto nasi ne pokusaju Eriksena dovesti, isto vrlo zahvalan igrac.
Uglavnom vrlo tumburlentan period sto se tice pojacanja i odlazaka je pred nama.Bojim se da Flick ne ode u konflikt sa upravom zbog toga jer je ocigledno da ima on drugaciju viziju od uprave.
Prica se da hoce Coste se vec rijesiti sada, Tolisso na ljeto 100 % odlazi kao i Alaba i Boateng. Musiala vec sere a ni punoljetan nije, takvo **** samo treba protjerati...
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA
Ove sto skoce u nebo a nemaju ni 18 se rijesiti na vrijeme, kao Fergie sto je radio.
Ako je tacno, naravno.
Ako je tacno, naravno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Bundesliga
- Kontakt:
Još malog onoliko forsirali ne bi li potpisao
Ostavi se Hasane tog posla, nije to za tebe. I balavci se sprdaju s njim i upravom.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Sami su krivi za Musialu kao i za sve ostale, prvo su trebali znati koliko je dobar, drugo produžiti ugovor na vrijeme, treće ne dovoditi Costu, četvrto onda ga forsirati, ovako zbog titranja jaja da igra za Njemačku i općenito udovoljavanja da produži ugovor igranjem su si stvorili novi problem, ali to je klasika u zadnje vrijeme...
Mali Štiler je pošteniji od Thiaga, Alabe i svih ostalih kuraca zajedno, ne igram i odlazim gdje ću igrati i to sam vam javio na vrijeme...
Mali Štiler je pošteniji od Thiaga, Alabe i svih ostalih kuraca zajedno, ne igram i odlazim gdje ću igrati i to sam vam javio na vrijeme...
-
Bundesliga
- Kontakt:
Tačno. Zadnjih nekoliko godina imaju baš neke idiotske odluke. Pogotovo za transfere/produženje ugovora.
Zar nije produzio do 25-26, 6 miliona eura. E svasta, Hasan se poceo gubiti.
Sad ce novi ugovor sa Boatengom pa slikanje
Sad ce novi ugovor sa Boatengom pa slikanje
Da se razumijemo ovaj portal pise cesto gluposti..nije Musiala taj koji zahtjeva takav ugovor, nego mu je Bayern tako ponudio..jos pocetkom ove godine bilo je price kako je Bayern ponudio produzenje ugovora kojim ce Musiala zaradjivati 5mil€ godisnje..i sve je vec dogovoreno samo se ceka tamo kraj februara kada Musiala napuni 18 godina
-
Bundesliga
- Kontakt:
Pa nije to sportsport.ba napisao već kopirao po ustaljenoj praksi. I nije laž, balo se usk.určio.edo07 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 13:40Da se razumijemo ovaj portal pise cesto gluposti..nije Musiala taj koji zahtjeva takav ugovor, nego mu je Bayern tako ponudio..jos pocetkom ove godine bilo je price kako je Bayern ponudio produzenje ugovora kojim ce Musiala zaradjivati 5mil€ godisnje..i sve je vec dogovoreno samo se ceka tamo kraj februara kada Musiala napuni 18 godina
Bayern and Jamal Musiala remain deadlocked over talks to renew the youngster's contract. Still just 17 years old, Musiala wants a bumper new £100,000-per-week deal, with the likes of Liverpool, Manchester United and Man City monitoring the situation [@NizaarKinsella]
Musiala is still on a youth contract, which has just 18 months left to run, and a further impasse in talks could lead to a transfer in the summer. Musiala's demands are high, but with PL interest and a host of records broken, his camp feels that he has already proven his worth.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.