FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- robertkosar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Produzavaj Hareta do 2024.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
U stilu Maradone!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sve sto dotaknem
U loše pretvaram
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- RajaBa1983
- Kontakt:
Novi promašaj Handžića iz izgledne pozicije, šutirao je preko gola.
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Da je iz Argentine priznali bi ga
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Novi poništeni pogodak bordo ekipe, ovoga puta Pidro pogađa, ali je signalizirana ofsajd pozicija.
Sarajevo ljubavi moja.
Ovo je vec domacinsko sudjenje uaaaaaaNovi poništeni pogodak bordo ekipe, ovoga puta Pidro pogađa, ali je signalizirana ofsajd pozicija.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Sunce ti poljubim protiv prvaka HNK lik od sebe pravi uf...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
5 ponistenih golova zbog "ofsajda"?
Boli li te ruka pomocni???
Boli li te ruka pomocni???
- SarajevoForza
- Kontakt:
Bordo tim izveo četiri kornera u nizu, bilo je opasno poslije svakog ubacaja PejoviĆa
Jel to poceo vjezbati kornere
Jel to poceo vjezbati kornere
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- hordasDoboj
- Kontakt:
Sad kad Handzetovi pocnu postavljat storije, babuka opet pogodio 
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Gledaj supka

Jhebo li te Ceric na sred stola
Ja ba 5 ponistenih golova nije ni spomenuofudbaleri Bordo tima nisu bili previše raspoloženi u fazi napada, pa je do kraja ostalo 0:2.
Jhebo li te Ceric na sred stola
Dobar je, od tri zicera pogodio je jedan, ima procenat kao Shaq sa slobodnihhordasDoboj je napisao/la: ↑20 jan 2021, 14:54Sad kad Handzetovi pocnu postavljat storije, babuka opet pogodio![]()
- feniksptica
- Kontakt:
A trebamo ko ZeljA dat 7 komada Bosni pa da nas dizu u rang Reala.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️