Imas jednu opciju bas kao i nasa Skupstina:
° da ih gledas pa makar i nazor

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Imas jednu opciju bas kao i nasa Skupstina:
Nasao sam penicilin za haos situacije. Od sada kad god se zakuha stavim slike igraca i slijedi period mira.
ApsolutnoKapitenK je napisao/la: ↑20 jan 2021, 16:02Nama su u klubu likovi koji su nam priredili onakav cirkus u slučaju "uplatnica" i mnoge druge cirkuse, a ko je sve ranije prodefilovao kroz klub ne treba ni da spominjem (violina i slicni). I kao sad Cerić ne valja zbog gramatike i preuzetih slika kampa nekog kluba iz Njemačke.
Imaš još jednu opciju, nastaviti ovako kao i dosadaLjoZee je napisao/la: ↑20 jan 2021, 16:45Dva mjeseca prica je isla da Vukotic, Gredic i ostali zele uci plus promjene statuta. Jednu noc pojavljuje se iznenada ovo i pogresno se prenosi da je covjek investitor. Prekrupna je to rijec u odnosu na ovu funkciju predsjednika kod nas u okviru statuta. Jos uvijek ne znamo ni sve detalje, ali naravno svako ima pravo da kaze "razocaran sam", "ok mi je", "bit cu rezervisan dok ne vidim djela".
Veliki problem je sto izgleda je ovo jedina opcija. Znaci ne biras sto je najbolje za klub nego ono jedino sto imas. Moze to ispasti dobro, nikad ne znas, ali postoje sanse da to ne bude bas tako. Postovanje covjeku sto je poslao plan svakako. Mogao to uradi ko god je htio, ali nece izgleda.
Ma cim su oni sa njim razgovarali vise puta u zadnjih 2 mjeseca nisu ni oni opcija. Opcija su mozda u situaciji da i ovaj odustane pa nemas bukvalno nikog drugog.lijevapolutka je napisao/la: ↑20 jan 2021, 16:55Imaš još jednu opciju, nastaviti ovako kao i dosada
Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921 i 31 gost.