English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: English Premier League
robertson bivši najbolji bek dečko se provaljuje iz utakmcie u utakmicu,izgleda da se vratio na realni nivo a to je hull
Samo Sloboda | COYG
Po meni Robertson igra na slicnom nivou kao i ranije. Samo sto mu je kolega na desnoj strani dobro oslabio ove sezone, a i Liverpool je ostao bez stopera.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Gledaj ih što se brinu za Arsenal a večeras igraju sa Fulhamom.
Polako momci
Polako momci

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ko onaj zastarjela informacija, to ti argumenti? Pokazujes da si klaun
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Anele šta se ovo tvoji trude da opravdaju deseto mjesto na tabeli?
A sta da ti na to odgovorim dijete drago pa ako je @Evra i objavio tu statistiku jucer ne znaci da statistika nije zastarilaBrokula je napisao/la: ↑20 jan 2021, 15:49Ko onaj zastarjela informacija, to ti argumenti? Pokazujes da si klaun

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Koji si ti klaun druze
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Moram priznati, dobri su ovi momci sa United pdf.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Večeras se u 19 nacrtaj ispred malih ekrana.
Ja ne mogu, guzim u to vrijeme.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
C. Palace je bio prvak engleske prisle sezone????
Wtf man!!!
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Özil je u dresu Arsenala odigrao ukupno 259 utakmica, a postigao je 44 pogotka i upisao 77 asistencija. S Topnicima je osvojio ukupno osam trofeja, četiri FA Cupa i četiri engleska Super kupa (Community Shield).
Arsenal je izgubio najboljeg igraca u zadnjih 10 godina, zato im nema oporavka jos 10 godina.
Najzalije mi je sto ce ih junajted vratiti na fabricke postavke.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
- feniksptica
- Kontakt:
Ole nema trenersku pobjedu protiv Arsenala u ligi. Nabrijat ce se pravo ovdje, mozda ce im cak i 2 penala suditi, a ako hoce da vrate za onaj penal iz prve utakmice 3 penala se ocekuje za Manchu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Vidiš po izmjenama da lik bira da igra bez napadača.Chapman1886 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 18:09Zamislite da se priča o tome kako city igra bez napadača koliko o tome da liverpul igra bez stopera...
Stvarno kad skontaš ova sezona je sezona rušenja svakog mogućeg mita o tom velikom golijatu i nepobjedivoj dvoglavoj meduzi sa anfielda![]()
![]()
Tierney najbolji lijevi bek lige 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Bolji Regaljon 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Chapman1886
- Kontakt:
Aston vila je zapravo sve ono što mediji prave i žele od leedsa i Argentinskog cirkusanta
Samo Sloboda | COYG
Jel Sterling nekad osvojio POTY? Treba to izbrisati iz baze podataka, sramota za ligu
- Romagnoli13
- Kontakt:
Grealish igrač od 30M max i to je upitno. A Sterling se raspada.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.