English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Kud je provuče KDB ybt
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Romagnoli13 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 19:45Grealish igrač od 30M max i to je upitno. A Sterling se raspada.

Nemoj druže, dobar si momak ali nemoj...
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Užasan City,
Foden je svaki put izabrao najgoru moguću odluku, a o inteligentnom Sterlingu ne treba trošiti riječi. Konstantno mu saigrači prave izolacije 1na1, ali ne zna jednostavno.
Villa jako opasna i kvalitetno posložena ekipa.
Foden je svaki put izabrao najgoru moguću odluku, a o inteligentnom Sterlingu ne treba trošiti riječi. Konstantno mu saigrači prave izolacije 1na1, ali ne zna jednostavno.
Villa jako opasna i kvalitetno posložena ekipa.
I ovaj City sta je u stanju promasit, alal im vjera
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sterling se baš raspao ove sezone. Kiks igrač.
⚜️~⚜️~⚜️
City u istom strasnom naletu. To mi je drago vidjeti. Puno izblokiranih suteva. Jedna ce proci. Villa opasna iz kontre. Dobra tekma po katastrofa vremenu.
NBA
NBA
4-IN-A-ROW
Samo da je Foden pri sebi danas City bi vodio.
Barkley je za Havertza prime Kaka.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Romagnoli13 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 19:45Grealish igrač od 30M max i to je upitno. A Sterling se raspada.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
joj brate. da si obriso komRomagnoli13 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 19:45Grealish igrač od 30M max i to je upitno. A Sterling se raspada.

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Pa nece se prvotimac Spanjolske usporedjivat s drugim bekom Skotske

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ne možeš Greenwooda u isti koš sa tom dvojicom trpat ali nikakoDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑20 jan 2021, 00:26Žao mi je, ali liga u kojem devetnaestogodišnjaci i dvadesetogodišnjaci dominiraju je obdanište liga.
Izuzetno sumnjivog kvaliteta.
Ne smijem ni pomisliti šta bi bilo kada bi poslali B level talente iz lige poput Nketie, Greenwooda, Gilmour-a.
Unitedovci trebaju noge ljubiti Ed-u što nije kupio Sancho-a koji bi u EPL bio na nivou Ayoze Pereza.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nema potrebe. Vrlo dobar igrač, ali nikakva klasa od igrača pa da bude plaćen 50+ M. Ali dobro kad je panj Harvertz plaćen onolike pare, onda me više ništa ne čudi.SMR187 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 20:02joj brate. da si obriso komRomagnoli13 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 19:45Grealish igrač od 30M max i to je upitno. A Sterling se raspada.![]()
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nevjerovatno kakve odluke Citya u zavrsnici napada, sad ce primiti neku kontru i popusiti ga.
Jest im neko zacarao mrezu, ubise ove jadnike
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Komentator odlican. Odavno nisam boljeg slusao
Uz sav kvalitet koji posjeduju, City je postao ubjedljivo najopasnija ekipa iz prekida u EPL.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.