Arnelv52 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 21:18
Zoran28 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 18:08
Konstatacija da je debeo, da vise voli kolac nego Narcisa, da se zapustio i da se sprda s klubom...nije vrijedjanje.
Vrijedjanje kluba i nas navijaca je onakav njegov pristup. Toliko !
Tako nekako.
Ne fula on zicere zato što ga je stalo nego zbog očiglednog viška kilograma. Prije se umori, prije padne koncentracija, pala je motorička sposobnost, odzivnost... Sve zbog toga što je on, meni se čini, još kod potpisa ugovora zaključio da mu je dobro, ovde će malo igrati, tu mu je porodica, familija, malo na kafu, malo na trening, neka igra Ahmet on će pomalo sa klupe... To sa njegove strane nije ni do koga pošteno. Ako hoće tako neka ide u Olimpic iako nešto sumnjam da bi ga trpili.
Ja sam zato da se sa njim odigra do kraja sezone. Prvi smo ionako, sa debelom bodovnom razlikom pa ga se može i istrpiti. Na ljeto ga otpustiti i naći pristojnog igrača... da se to odvije bez pompe i loše karme. Još nam samo fali da nas igrač sa takvim odnosom prokune.
Smijesno je kako svake hefte izroni novi kolac kojem moras crtat da to bas ne ide tako u klubu gdje imas jednog Jeleskovica, koji ti da program, pa te izvaga, pa te prati na catapultu a postoje i novcane kazne za krsenje obaveza....
Samo jer neki pacijent slaze da neko je vidio da neko jede kolac pa to postane da je neko pojeo sleper kolaca u lovackim prepricavanjima....
Osim naravno Zorana koji je opsjednut i ponavlja se...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače