AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meepo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meepo » 20 jan 2021, 21:00

GdS: Milan ready to sign agreement with Chelsea for Tomori – option to buy just over €20m

La Gazetta dello Sport are reporting that the negotiation for the defender is at the final stages and the signature could arrive in the next few hours. It will be a six-month loan with an option to buy, and the final hurdle to be resolve is bonuses, as well as the figure of the buy-out.

Interestingly, the article adds that the figure is destined to be just over €20m and not the €30m reported by most other **** . If everything goes smoothly, the signing is expected in the late evening or at the latest tomorrow.

The player is also ready to take a plane to Milan and immediately make himself available to Pioli, perhaps against Atalanta on Saturday.

It also mentions that Junior Firpo of Barcelona is close to joining too with updates expected on that front in the coming hours.
Zadnja izmjena: meepo, dana/u 20 jan 2021, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 20 jan 2021, 21:03

Baš me zanima šta će sa njim biti dalje, spominjao se čak i Milan mada mislim da od toga nema ništa a baš bih volio jer bi njega mogli koristiti na 2-3 pozicije bez problema.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 20 jan 2021, 21:12

Ma na pocetku ove sezone čak prije tih problema Atalanta je igrala toplo hladno. Gomez ima 32 godine i njegovo u Italiji je vjerovatno zavrseno.

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 20 jan 2021, 21:13

Posudbe sa opcijom otkupa su najbolje moguce rjesenje kada su ulazni transferi u pitanju.
Dobijes igraca na "probnu voznju", ako ne zadovolji, vratis ga nazad sa minimalnim gubicima.

Kamo srece da je to bila formula pri dovodjenju Biglie, Kalinica, A. Silve i sl. Milan bi ustedio 100 miliona.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 20 jan 2021, 21:14

SonVolt je napisao/la:
20 jan 2021, 21:13
Posudbe sa opcijom otkupa su najbolje moguce rjesenje kada su ulazni transferi u pitanju.
Dobijes igraca na "probnu voznju", ako ne zadovolji, vratis ga nazad sa minimalnim gubicima.

Kamo srece da je to bila formula pri dovodjenju Biglie, Kalinica, A. Silve i sl. Milan bi ustedio 100 miliona.
Ne zaboravi najsporiju ljevu bekčinu u istoriji bekova i ovog što je upravo prodat :D
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 20 jan 2021, 21:24

Ovaj jadan nije imao srece. Povrede ga unistile.
Ali zaboravio sam na legendarnog RR-a.

I Musacchio je iz te garniture. :facepalm:
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 20 jan 2021, 21:43

Ma najgori lijevi bek kojeg sam ja gledao u Milanu je bio Taye Taiwo cak je Mesbah u usporedbi s njim izgledao kao ok igrac.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 20 jan 2021, 22:52

Što se tiče bekova jako je teško nadmašiti Maldinia i to je problem svih igrača koji uzimaju "njegove kopačke". Maldini je moj najdraži igrač, ali nije ni on bio fulbek. Prvo je gledao odbranu pa ostalo. Sa te strane meni lično Rodriguez nije bio toliko loš koliko se pljuje na ovom pdf-u. Čovjek je prvo gledao odbranu pa napad. Zbog toga je Romagnoli izgledao kao potencijalni worldclass igrač. Sada Theo igra na toj poziciji, ali on prvo gleda napad a u odbrani ostaje rupa i tek sada vidimo sve nedostatke Romagnolia. Theo je poprilično loš u odbrani, mada se polako popravlja. Milan je posljednjeg fulbeka lijevo imao u Jankulovskom, većina ostalih je prvo odbrana pa ostalo. Od Kaladzea pa nadalje. Taiwo je izgledao kao dugoročno rješenje kao i Urbi Emanuelson . Ali svi su propali. Poslije su redali se Mesbah, Antonoli, Konstant.... Desno poslije Billy Costacurte i Cafua je ista situacija. Na trenutak je Abbate djelovao kao dobro rješenje. Nakon jedne sezone postao je flop kao i De Sciglio, prije Darmian i ostali.... Bilo je tu igrača koji su prebrzo otišli (Panuci), bilo je promašaja. Conti jednostavno je došao u pogrešno vrijeme. Previše je imao problema sa povredama, zbog toga nije mogao da uhvati kontinuitet u igri. A ove sezone Calabria izgleda kao Tiram iz najboljih dana, tako da nije ni mogao dobiti priliku. Iskreno se nadam da Calabria neće biti "One season wonder". Dalot onako nit' smrdi nit' miriše, vidjeti ćemo što će biti.....
Zadnja izmjena: meecko, dana/u 20 jan 2021, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 20 jan 2021, 23:01

meecko je napisao/la:
20 jan 2021, 22:52
Što se tiče bekova jako je teško nadmašiti Maldinia i to je problem svih igrača koji uzimaju "njegove kopačke". Maldini je moj najdraži igrač, ali nije ni on bio fulbek. Prvo je gledao odbranu pa ostalo. Sa te strane meni lično Rodriguez nije bio toliko loš koliko se pljuje na ovom pdf-u. Čovjek je prvo gledao odbranu pa napad. Zbog toga je Romagnoli izgledao kao potencijalni worldclass igrač. Sada Theo igra na toj poziciji, ali on prvo gleda napad a u odbrani ostaje rupa i tek sada vidimo sve nedostatke Romagnolia. Theo je poprilično loš u odbrani, mada se polako popravlja. Milan je ajmo reći posljednjeg fulbeka lijevo imao u Jankulovskom, većina ostalih je prvo odbrana pa ostalo. Od Kaladzea pa nadalje. Taiwo je izgledao kao dugoročno rješenje kao i Urbi Emanuel Don . Ali svi su propali. Poslije su redali se Mesbah, Antonoli, Konstant.... Desno poslije Billy Costacurte i Cafua je isto kao i lijevo. Na trenutak je
Brate jesi ovo ostao bez slova, nisi zavrsio , a ja se taman uzivio citajuci. Nemoj mi sad cliffhangera.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 jan 2021, 23:04

meepo je napisao/la:
20 jan 2021, 23:01
meecko je napisao/la:
Što se tiče bekova jako je teško nadmašiti Maldinia i to je problem svih igrača koji uzimaju "njegove kopačke". Maldini je moj najdraži igrač, ali nije ni on bio fulbek. Prvo je gledao odbranu pa ostalo. Sa te strane meni lično Rodriguez nije bio toliko loš koliko se pljuje na ovom pdf-u. Čovjek je prvo gledao odbranu pa napad. Zbog toga je Romagnoli izgledao kao potencijalni worldclass igrač. Sada Theo igra na toj poziciji, ali on prvo gleda napad a u odbrani ostaje rupa i tek sada vidimo sve nedostatke Romagnolia. Theo je poprilično loš u odbrani, mada se polako popravlja. Milan je ajmo reći posljednjeg fulbeka lijevo imao u Jankulovskom, većina ostalih je prvo odbrana pa ostalo. Od Kaladzea pa nadalje. Taiwo je izgledao kao dugoročno rješenje kao i Urbi Emanuel Don . Ali svi su propali. Poslije su redali se Mesbah, Antonoli, Konstant.... Desno poslije Billy Costacurte i Cafua je isto kao i lijevo. Na trenutak je
Brate jesi ovo ostao bez slova, nisi zavrsio , a ja se taman uzivio citajuci. Nemoj mi sad cliffhangera.
Cekaj da se snimi 2. epizoda. 😂
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 20 jan 2021, 23:04

Beduin je napisao/la:
20 jan 2021, 23:04
meepo je napisao/la:
20 jan 2021, 23:01
meecko je napisao/la:
Cekaj da se snimi 2. epizoda. 😂
You'll find out in next episode of Dragon Ball.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 20 jan 2021, 23:05

Evo nastavak, tako je kada se piše sa mobitela
P.S. koji su igrači se izredali na bekovima mogla se snimiti indijska serija
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 20 jan 2021, 23:10

Sve bi to bilo ok da je Rodriguez valjalo barem u defanzivi ali i tamo je bio lopina.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 20 jan 2021, 23:13

OldFashioned je napisao/la:
20 jan 2021, 23:10
Sve bi to bilo ok da je Rodriguez valjalo barem u defanzivi ali i tamo je bio lopina.
slika

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 20 jan 2021, 23:23

On i Mesbah kandidati za najgore igrače svih vremena u Seriji A.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 20 jan 2021, 23:27

20 jan 2021, 23:23
On i Mesbah kandidati za najgore igrače svih vremena u Seriji A.
Constant je čak bio solidan s obzirom sta je posljednjih 10 godina igralo na poziciji lijevog beka.Usudiću se reći iza Thea najbolji lijevi bek u zadnjih 10 godina. Bio je brzi od Rodrigueza, defanzivno nije bio tolika rupa, imao je i nekog driblinga i tehnike , ubačaj srednja zalost.Mesbah je opet koliko toliko bio bolji od Taiwa. Taiwo je bio toliko drvo da ja mislim da je i njega sramota nekome spomenuti da je igrao za Milan.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 20 jan 2021, 23:29

Ne znam baš buraz. Sjećam se dok sam gledao Mesbaha da sam imao osjećaj da neki insekt igra na terenu i ne zna đe će...

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 20 jan 2021, 23:31

20 jan 2021, 23:29
Ne znam baš buraz. Sjećam se dok sam gledao Mesbaha da sam imao osjećaj da neki insekt igra na terenu i ne zna đe će...
Ma sve su to bila drva. Ali jedno je definitivno Constant je bio najruzniji igrac kojeg sam ikad vidio.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 20 jan 2021, 23:32

meepo je napisao/la:
20 jan 2021, 23:31
Ma sve su to bila drva. Ali jedno je definitivno Constant je bio najruzniji igrac kojeg sam ikad vidio.
Ha ha, kad smo kod ljepotanera, za mene Ivanov iz Bugarske bio i ostao šećeraš.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 20 jan 2021, 23:40

20 jan 2021, 23:32
meepo je napisao/la:
20 jan 2021, 23:31
Ha ha, kad smo kod ljepotanera, za mene Ivanov iz Bugarske bio i ostao šećeraš.
slika

:rol:

Nadimak u Portugalu mu je glavonja :rol:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.