FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Broj aktivnih članova FK Sarajevo za 2021. godinu na dan 20.01.2021 je 2453.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gud najt <3
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Dali neko zna koliko je Hrvaski savez kostalo 10 terena, i dali se zna koliko vremena treba da se jedanom stadionu promjeni kompletna trava i da bi se na njoj moglo igrat...
I procentualno koliko FIFA UEFA UPLACUJE i dali uopste pomazu kad se trava mjenja..
Posto ako ce nasi tek u marti nesto podpisat zelim da vidim dali cemo moci promjenit travu prije igranja lige prvaka
Hvala
Volim FK SARAJEVO
I procentualno koliko FIFA UEFA UPLACUJE i dali uopste pomazu kad se trava mjenja..
Posto ako ce nasi tek u marti nesto podpisat zelim da vidim dali cemo moci promjenit travu prije igranja lige prvaka
Hvala
Volim FK SARAJEVO
Pitar6785 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 06:36Dali neko zna koliko je Hrvaski savez kostalo 10 terena, i dali se zna koliko vremena treba da se jedanom stadionu promjeni kompletna trava i da bi se na njoj moglo igrat...
Hvala
Pozdrav, koliko se sjecam HNS je aplicirao na neki projekat UEFA-in I od tih sredstava su izgradjene su nive travnate podloge sa grijacima ispod. U tome su jos ucestvovali i klubovi, lokalne zajednice iz kojih klubovi dolaze i sam HNS. Nisu svi klubovi ucestvovali u ovome kao npr Hajduk. Hajduk ce tek ove godine mijenjati podlogu na terenu. Koliko je sve para iznosilo ne znam.
Volim FK SARAJEVO
Hns je 2018 je zavrsio projekat, mislim da su bili tereni za hnl i prvu ligu, pri tom su povukli sredstva iz hat trick programa uefe, uz to su povukli i sredstva iz eu zbog poplava koje su bile tad...talijani su bili izvodjaci....koliko terena ukupno je bilo ne znam....sada imaju novi projekat za 105 terena za nizerangirane klubove koji kazu da ce ih kostati 20 miliona eura...gdje ce biti i vjestackih podloga...Pitar6785 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 06:36Dali neko zna koliko je Hrvaski savez kostalo 10 terena, i dali se zna koliko vremena treba da se jedanom stadionu promjeni kompletna trava i da bi se na njoj moglo igrat...
Hvala
Volim FK SARAJEVO
Par mjeseci treba da se teren uradi, eh sad treba racunari i uredjenje podloge ispod, da li ce ici grijaci to se moze zakomplikovati pa eto nek bude 3 mjeseca...
Tekme su u avgustu cini mi se, a ove godine je i euro?? Mozda bude i malo kasnije?
Ugl. Ako podju odmah u martu imaju dovoljno vremena...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Treba zaključati temu.
- feniksptica
- Kontakt:
Treba uvest ovdje na podforumu da se kladimo kad ce se tema zakljucat opet
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Dok se nije zaključala...
Napadac????????????
Napadac????????????
Ko se klao i kakve su bedastoce pisane?
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Pa klao se do kasno na drugim temama

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
evo ja ću se prvi izvinuti..
izvinjavam se svim vjernim navijačima što sam ponovo propustio night forum party.
izvinjavam se svim vjernim navijačima što sam ponovo propustio night forum party.
NEMA NAZAD
- AngelDiMaria
- Kontakt:
jel ko otisao u banovice, neko nesto da mi pojasni i izvijesti me, ne mogu jutarnje kafe popiti bez svjezih informacija, makar u pp
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- napoleon72
- Kontakt:
Treca smjena ide na put, na put u srediste od majkata zemlja
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Hvala Denchi
Znam da je vaso miskin brzo zavrsio travu dranazu podlogu grijace i cinimi se da je bila prica o 1.25 m km i to da hibridom.
Hnl oni su u tom prvom paketu uradili 10 terena zato sam pitao reko da se nezna koliko tacno UEFA daje love za takve projekte posto mislim da prvo treba teren uradit, i to bas uradit po evropskim standardima.
Gledao sam utakmicu skoro hajduk rijeka 1-2 menalo dao drugi go bila kise i poljud je bio bazen.. dranaza 0 bodova.
Mislim da bi TAN (ne NAM ) trebao zavuc ruku u dzep u vidu donacije i dobre volje da ovo plati nesto kao gift. Moze nadpis na sorc VISIT MALESYA
POSTO nebi to nesto puno kostalo posebno sto bi i uefa nesto dala pa i dobacije navijaca pa mozda i NsBH
JA VJERUJEM kad bi se TAN NAM FIFA UEFA SAVEZ MI NAVIJACI UKLJUCILI DA BI MOGLI TEREN BRZO skuckat i za prvu etapu rekostrukcije stadiona to bi bilo ok..
Znam da je vaso miskin brzo zavrsio travu dranazu podlogu grijace i cinimi se da je bila prica o 1.25 m km i to da hibridom.
Hnl oni su u tom prvom paketu uradili 10 terena zato sam pitao reko da se nezna koliko tacno UEFA daje love za takve projekte posto mislim da prvo treba teren uradit, i to bas uradit po evropskim standardima.
Gledao sam utakmicu skoro hajduk rijeka 1-2 menalo dao drugi go bila kise i poljud je bio bazen.. dranaza 0 bodova.
Mislim da bi TAN (ne NAM ) trebao zavuc ruku u dzep u vidu donacije i dobre volje da ovo plati nesto kao gift. Moze nadpis na sorc VISIT MALESYA
POSTO nebi to nesto puno kostalo posebno sto bi i uefa nesto dala pa i dobacije navijaca pa mozda i NsBH
JA VJERUJEM kad bi se TAN NAM FIFA UEFA SAVEZ MI NAVIJACI UKLJUCILI DA BI MOGLI TEREN BRZO skuckat i za prvu etapu rekostrukcije stadiona to bi bilo ok..
Sve to zavisi od dogovora i preuzimanja stadiona
Mislim da za par mjeseci se to moze picnut da bude ko bombon, jedino sto cemo ili smo vec morali malo zarotirat domace i gostovanja ili da odigramo na otoci tekme sto vise steti nama jbg jer mi hocemo posjed i loptu u nogama....
Mislim da za par mjeseci se to moze picnut da bude ko bombon, jedino sto cemo ili smo vec morali malo zarotirat domace i gostovanja ili da odigramo na otoci tekme sto vise steti nama jbg jer mi hocemo posjed i loptu u nogama....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- hordasDoboj
- Kontakt:
Joj Ahme sto radi, koju radnu etiku ima covjek od 35 godina, a ima ovih igracica od 20-tak godina s prvim ugovorom i autom misle da su postigli sve na svijetu.
Vratit ce se babuka jos jaci, bar da proslavi jos jednu krunu
Vratit ce se babuka jos jaci, bar da proslavi jos jednu krunu

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, ristagrad i 70 gostiju.