FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Cirkus
Rahmamovic u Konyi za 300.000€ (prema transfermarktu)
Sto znaci da je nasih 2% ili ti ga 6000€
Nije nesto al moze pomoc.
Sto znaci da je nasih 2% ili ti ga 6000€
Nije nesto al moze pomoc.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Na probi nam igrac koji nije mogao igrati pored Edisa Smajica, u Sim bau pa otisao u treceligasa, rijesili se polovnjaka dovodimo polovnjake, ocekivao sam vise...
-
- Kontakt:
Što se tiče pojačanja i deficitarnih pozicija stopera i lijevog beka, na lijevom beku bi volio vidjeti malog Kovčića. Momak je otišao u TC prije 2 godine i sad je u Slavenu Ž. Mislim da bi bio zdrava konkurencija Tomaševiću i pružila bi mu se prilika i da igra ofanzivnije.
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
Najgori problem je sto su krenule pripreme i umjesto da se sad dovedu 2-3 igraca na deficitarnim pozicijama i da se uigra ekipa mi cemo cekati dan pred pocetak sezone da nam dodje neko ko vise nema gdje i onda dok ga uigras dok udje u formu dok se njemu pocne igrati prodje sezona
ps: ako nam odu Golub , Bega ili Tomasevic mi smo j3bani
ps: ako nam odu Golub , Bega ili Tomasevic mi smo j3bani
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
na PROBI je ne dovodimo, treba imati razumjevanja sad je i tesko naci dobrog igraca u zimskom prijelaznom roku.
Ako nista prvi put u bog zna koliko vremena da ne mjenjamo na zimu komplet ekipu, siguran sam da deficitirane pozicije pokriti do pocekta lige ima vise od mjesec dana.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Prvo nije istina sto prica ovaj. Momak je proslu sezonu igrao u Prvoj ligi FBiH i bio najbolji strijelac te ekipe gdje su sve djeca. Momak je otisao prije iz Sim Baua a Edis je kasnije dosao. Ko zna mozda nas i iznenadi, vidjecemo.Skojevska je napisao/la: ↑21 jan 2021, 10:36na PROBI je ne dovodimo, treba imati razumjevanja sad je i tesko naci dobrog igraca u zimskom prijelaznom roku.
Ako nista prvi put u bog zna koliko vremena da ne mjenjamo na zimu komplet ekipu, siguran sam da deficitirane pozicije pokriti do pocekta lige ima vise od mjesec dana.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
-
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/kenan-hor ... ler/123750 EVO STOPERA SLOBODNOG MOGAO BI VALJATI
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Treba stoper , rezervni lijevi bek , zadnji vezni, jos jedan na srediti i rasni spic.
Gore imamo sve neka krila sve neke poluspiceve guzicama se sudaraju a ni jedan nije niti sredina niti pravi spic

Gore imamo sve neka krila sve neke poluspiceve guzicama se sudaraju a ni jedan nije niti sredina niti pravi spic

ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
- Kontakt:
Ko je tacno u pitanju?TaRgEt_ je napisao/la: ↑21 jan 2021, 11:44Prvo nije istina sto prica ovaj. Momak je proslu sezonu igrao u Prvoj ligi FBiH i bio najbolji strijelac te ekipe gdje su sve djeca. Momak je otisao prije iz Sim Baua a Edis je kasnije dosao. Ko zna mozda nas i iznenadi, vidjecemo.Skojevska je napisao/la: ↑21 jan 2021, 10:36na PROBI je ne dovodimo, treba imati razumjevanja sad je i tesko naci dobrog igraca u zimskom prijelaznom roku.
Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
Ode i Bradonjic iz Radnika, oni ce se grcevito boriti za opstanak po svemu sudeci.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Skup za nas vjerovatno trenutno Horić.dinodino2019 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 11:54https://www.transfermarkt.com/kenan-hor ... ler/123750 EVO STOPERA SLOBODNOG MOGAO BI VALJATI
Ali je slobodan Adžem koji je bio sasvim solidan u paru sa Ignjatovićem.
https://www.transfermarkt.com/muamer-ad ... ler/238116
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ma kakav Adžem nama ako je Uzelac imao najveću platu i bio tolika prijetnja za budžet nemamo se mi čemu nadati ovaj prelazni rok
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Ovaj iz Hadzica sto treba doci je teski promasaj, ne znam samo gdje ga nadjose.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Kakva uprava takva i "pojacanja" . Pa ne igramo 2 ligu

ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa nisam ni imao razloga kad se nista nije ni desavalo zimski san. Hocemo pojacanja a ne igrace koji se bore da prodju probuantisisoja1919 je napisao/la: ↑22 jan 2021, 12:45Tebe smo cekali. Nisi dugo kritikovo i komentariso

ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
- Kontakt:
Kad vec toliko pametujes, da te ja nesto pitam. Jel Tomasevic dosao kao pojacanje, il je i on bio na probi pa zadovoljio. Sad je lakse nac pristojnog igraca u nizim ligama, nego u ovim navikanim koji samo kroz pare gledaju. Previse ti pametujes u zadnje vrijeme, red je da popustis maloSlobodas je napisao/la: ↑22 jan 2021, 12:49Pa nisam ni imao razloga kad se nista nije ni desavalo zimski san. Hocemo pojacanja a ne igrace koji se bore da prodju probuantisisoja1919 je napisao/la: ↑22 jan 2021, 12:45Tebe smo cekali. Nisi dugo kritikovo i komentariso![]()
Volim tebe, više od sebe
ma kako to popustit cu kad budemo imali normalnu ekipu na svim pozicijama , a ne ovako imas 10 krila a nemas spica niti centralnog veznogantisisoja1919 je napisao/la: ↑22 jan 2021, 12:51Kad vec toliko pametujes, da te ja nesto pitam. Jel Tomasevic dosao kao pojacanje, il je i on bio na probi pa zadovoljio. Sad je lakse nac pristojnog igraca u nizim ligama, nego u ovim navikanim koji samo kroz pare gledaju. Previse ti pametujes u zadnje vrijeme, red je da popustis maloSlobodas je napisao/la: ↑22 jan 2021, 12:49Pa nisam ni imao razloga kad se nista nije ni desavalo zimski san. Hocemo pojacanja a ne igrace koji se bore da prodju probuantisisoja1919 je napisao/la: ↑22 jan 2021, 12:45
Tebe smo cekali. Nisi dugo kritikovo i komentariso![]()

ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.