NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: NBA 2020/2021
Boston bi bio super zanimljiva ekipa kad bi uspjeli utopiti Kembu nekom a domoci se KAT-a.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 11:38Taman mu ti možeš pomoći, jer si ti zbog Uniteda i Arsenala već zaradio![]()
Tjesi se da ste bitni
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kako bi branili obruc, brate? KAT je ofanzivno odlican, ali je defanzivno rupa. Jucer se pojavio kao neki "rumor" gdje bi dobili Porzingisa, Powella i Terry (rookie Dallasa) u zamjenu za Smarta, Thompsona, Grant Williamsa, Nesmitha, prvi pick 2021 i prvi pick 2023. To bi njima bas godilo, ali ne vidim da bi se Cuban i Nelson odrekli Porzingisa, barem vlada takva atmosfera po ovim Dallas insiderima.BuffonGigi je napisao/la: ↑21 jan 2021, 12:17Boston bi bio super zanimljiva ekipa kad bi uspjeli utopiti Kembu nekom a domoci se KAT-a.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Pa Smart vise vrijedi kao igrac od Staklenog. Nema sanse da Boston pristane na ovo.Napapijri je napisao/la: ↑21 jan 2021, 12:29Kako bi branili obruc, brate? KAT je ofanzivno odlican, ali je defanzivno rupa. Jucer se pojavio kao neki "rumor" gdje bi dobili Porzingisa, Powella i Terry (rookie Dallasa) u zamjenu za Smarta, Thompsona, Grant Williamsa, Nesmitha, prvi pick 2021 i prvi pick 2023. To bi njima bas godilo, ali ne vidim da bi se Cuban i Nelson odrekli Porzingisa, barem vlada takva atmosfera po ovim Dallas insiderima.BuffonGigi je napisao/la: ↑21 jan 2021, 12:17Boston bi bio super zanimljiva ekipa kad bi uspjeli utopiti Kembu nekom a domoci se KAT-a.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Ne znam zasto se drugi pecaju na tvoje kontriranje, ali ja zaista ne bih ulazio u neku raspravu koja se bazira cisto na tome, a ocito je tako cim smatras da je Smart vredniji igrac od Porzingisa. Ovaj drugi je unikatan igrac i cak i sa ovakvom historijom povreda je neko ko je vrijedan svakog rizika. Ovakav Boston nece izaci sa istoka jos 4-5 godina, a sa Porzingisom bi imali sansu vec ove godine. Nadalje, sasvim sam siguran da bi ga mogli tempirati i sacuvati za PO jer je Boston dovoljno jak da ide medju 3-4 ekipe i bez njega.Justin je napisao/la: ↑21 jan 2021, 12:30Pa Smart vise vrijedi kao igrac od Staklenog. Nema sanse da Boston pristane na ovo.Napapijri je napisao/la: ↑21 jan 2021, 12:29Kako bi branili obruc, brate? KAT je ofanzivno odlican, ali je defanzivno rupa. Jucer se pojavio kao neki "rumor" gdje bi dobili Porzingisa, Powella i Terry (rookie Dallasa) u zamjenu za Smarta, Thompsona, Grant Williamsa, Nesmitha, prvi pick 2021 i prvi pick 2023. To bi njima bas godilo, ali ne vidim da bi se Cuban i Nelson odrekli Porzingisa, barem vlada takva atmosfera po ovim Dallas insiderima.BuffonGigi je napisao/la: ↑21 jan 2021, 12:17Boston bi bio super zanimljiva ekipa kad bi uspjeli utopiti Kembu nekom a domoci se KAT-a.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Ma ne rijesava Porzingis Bostonove probleme toliko da bi se odrekli svega toga radi njega. Narocito sa njegovom istorijom povreda. Nema gore situacije kad stalno strepis da li ce ti se povrijediti igrac od kojeg ti u dobroj mjeri zavisi igra. Tako da mislim da nema teorije da se taj trejd desi.
Boston ako ikoga napadne mislim da ce Vucevica. Ainge ga gotivi, a na odlicnom je ugovoru u odnosu na ono sto pruza na terenu.
Boston ako ikoga napadne mislim da ce Vucevica. Ainge ga gotivi, a na odlicnom je ugovoru u odnosu na ono sto pruza na terenu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ako ti je potrebna stručna pomoć slobodno se obrati na PP

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BuffonGigi
- Kontakt:
Boston mozda moze ponuditi Kembu u OKC za Horforda i neki pick, i to bi vjerujem bio ok posao za oba tima. Horford bi im itekako pomogao pod kosem ove sezone, a rijesili bi se neefikasnog i skupog Kembe koji bi mogao malo doci do sebe u ekipi gdje bi bio neprikosnovena prva opcija.
Po meni bi im dobro legao Turner iz Indiane, ali kakve su sanse da ih Indiana zeli pojacati...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa i Vučević je rupa u odbranidscile je napisao/la: ↑21 jan 2021, 12:37Ma ne rijesava Porzingis Bostonove probleme toliko da bi se odrekli svega toga radi njega. Narocito sa njegovom istorijom povreda. Nema gore situacije kad stalno strepis da li ce ti se povrijediti igrac od kojeg ti u dobroj mjeri zavisi igra. Tako da mislim da nema teorije da se taj trejd desi.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sta dobijaju sa Vucevicem? Ima Boston dovoljno ofanzivnog arsenala, bar ja tako mislim. Njima treba rim protector koji je sposoban rasiriti reket, ali i zabiti kada je unutra. Mislim da bi Boston sutra pristao, ali Dallas ne bi. Ovo govorim vise iz ugla ove moderne NBA jer vidis i sam kako se krece stanje, preko noci se superstar nadje nezadovoljnim i trazi trade. Sutra to isto moze uraditi i Tatum, cak bi i uradio ako ostanu na ovome narednih par godina.dscile je napisao/la: ↑21 jan 2021, 12:37Ma ne rijesava Porzingis Bostonove probleme toliko da bi se odrekli svega toga radi njega. Narocito sa njegovom istorijom povreda. Nema gore situacije kad stalno strepis da li ce ti se povrijediti igrac od kojeg ti u dobroj mjeri zavisi igra. Tako da mislim da nema teorije da se taj trejd desi.
rupa je kad ga izvuces vani, oko obruca nije vise toliko kriminalan, bolji od Tristana duplorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 12:40Pa i Vučević je rupa u odbranidscile je napisao/la: ↑21 jan 2021, 12:37Ma ne rijesava Porzingis Bostonove probleme toliko da bi se odrekli svega toga radi njega. Narocito sa njegovom istorijom povreda. Nema gore situacije kad stalno strepis da li ce ti se povrijediti igrac od kojeg ti u dobroj mjeri zavisi igra. Tako da mislim da nema teorije da se taj trejd desi.
Boston ako ikoga napadne mislim da ce Vucevica. Ainge ga gotivi, a na odlicnom je ugovoru u odnosu na ono sto pruza na terenu.![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BuffonGigi
- Kontakt:
Turner za Smarta bi bio skroz ok deal. Ali isto nisam misljenja da Indiani treba da cine uslugu timu koji im je direktna konkurencija na istoku.
Ali Vucevic zato moze uraditi nesto u reketu pa ti daje novu dimenziju u igri. Sa Porzingisom dobijas jos jednog igraca koji mahom zavisi od suta. I dobijas igraca koji je malo malo van terena. Vidjelo se u ovim proslim utakmicama koliko fali neki visoki koji moze napasti u reketu.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 12:40Pa i Vučević je rupa u odbranidscile je napisao/la: ↑21 jan 2021, 12:37Ma ne rijesava Porzingis Bostonove probleme toliko da bi se odrekli svega toga radi njega. Narocito sa njegovom istorijom povreda. Nema gore situacije kad stalno strepis da li ce ti se povrijediti igrac od kojeg ti u dobroj mjeri zavisi igra. Tako da mislim da nema teorije da se taj trejd desi.
Boston ako ikoga napadne mislim da ce Vucevica. Ainge ga gotivi, a na odlicnom je ugovoru u odnosu na ono sto pruza na terenu.![]()
Evo spomenu @JHam Turnera. On je drugaciji igrac u odnosu na Vucka, ali bi isto tako imalo rezona i njega dovesti. On bi znacajno popravio odbranu ekipe, a Vucevic napad.
Evo odgovorio sam Riu sta mislim da dobija. A poprilicno sam siguran da Ainge nikada ne bi izvalio tu ponudu za Porzingisa.Napapijri je napisao/la: ↑21 jan 2021, 12:42Sta dobijaju sa Vucevicem? Ima Boston dovoljno ofanzivnog arsenala, bar ja tako mislim. Njima treba rim protector koji je sposoban rasiriti reket, ali i zabiti kada je unutra. Mislim da bi Boston sutra pristao, ali Dallas ne bi. Ovo govorim vise iz ugla ove moderne NBA jer vidis i sam kako se krece stanje, preko noci se superstar nadje nezadovoljnim i trazi trade. Sutra to isto moze uraditi i Tatum, cak bi i uradio ako ostanu na ovome narednih par godina.
Ainge je previse dosadan da to napravi. 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Lik prima 30 mil po sezoni da odigra tridesetak utakmica. Uz to i kad igra stoji na trici i igra kao THJ. Nikakve post igre nema niti koga moze da pomjeri. Samo lud covjek ce trejdat za njega.Napapijri je napisao/la: ↑21 jan 2021, 12:35Ne znam zasto se drugi pecaju na tvoje kontriranje, ali ja zaista ne bih ulazio u neku raspravu koja se bazira cisto na tome, a ocito je tako cim smatras da je Smart vredniji igrac od Porzingisa. Ovaj drugi je unikatan igrac i cak i sa ovakvom historijom povreda je neko ko je vrijedan svakog rizika. Ovakav Boston nece izaci sa istoka jos 4-5 godina, a sa Porzingisom bi imali sansu vec ove godine. Nadalje, sasvim sam siguran da bi ga mogli tempirati i sacuvati za PO jer je Boston dovoljno jak da ide medju 3-4 ekipe i bez njega.

Smart je srce ekipe Bostona i jako bitan igrac. Oni trebaju Kembu trejdati.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- OldFashioned
- Kontakt:
Kakve veze The Last Dance ima sa LeBronom ?
Ne misliš da je igrač kao Jordan zaslužio onakav dokumentarac ?
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Pusti ga, drug, vidis da tvrdi da ekipa sa najboljim seedom mora imati MVP. Kaze da je to pravilo. Kasnije se vadi, mijenja kontekst recenice i sl. Ne vrijedi se raspravljati s takvima jer te spuste na svoj nivo i dotuku onda.OldFashioned je napisao/la: ↑21 jan 2021, 12:53Kakve veze The Last Dance ima sa LeBronom ?
Ne misliš da je igrač kao Jordan zaslužio onakav dokumentarac ?
- OldFashioned
- Kontakt:
Ma nemaju oni svakako protiv LeBrona i Davisa šansu, James će prebaciti u brzinu više, a ovi uvijek igraju slično i u PO.
Ozbiljno je to rekao ?

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Od glavnih favorita do nemaju šansu za 12 sati. Samo u NBA
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.