Sve je to zajedno, ima par godina
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SarajevoForza
- Kontakt:
"Bila je baš dobra sezona, pogotovo klubu i meni individualno, igrao sam staandarno do prekida, uzeli smo titulu. Ispali smo iz Kupa, tako da smo u nastavku osvojili što smo mogli osvojiti. Nudili su mi da ostanem još godinu pod istim uslovim, ali sam smatrao da je dobra godina i da je pravo vrijeme da to iskoristim i unovčim nekim inostranim angažmanom", rekao je Gavrić.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Uh drago bi mi bilo da izbore opstanak pravo, Slavko, nasih par igraca na posudbi i ovako par bivsih da ne idu u sisi ili zrinjski...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ja sam ga na TM stavio "Head of Soccer School"
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Malo manje komentara na instagramu
PSPHM
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mogao bi Olimpik ostati u ligi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- hordasDoboj
- Kontakt:
'Head of Youth Development' bi mozda bilo prikladnije.
To gore zvuci isto da je u Americi pa ono soccer haha
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Nemam ja instagram kralju, to ti je microchip sveJohnKeynes97 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 12:56Malo manje komentara na instagramu

- hordasDoboj
- Kontakt:
Sto se tice ovog Mattea, pozdravljam potez definitivno, jedva cekam sutra da vidim sta ima on da kaze. Nadam se da ce uvidjeti da nam trebaju skauti za akademiju i oni kampovi koji su ovdje spominjani, te da se da se sjeca dovode sa 12 godina.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Mislim da to nema tamo. na njemackom je "Leiter der Fußballschule"hordasDoboj je napisao/la: ↑21 jan 2021, 12:58'Head of Youth Development' bi mozda bilo prikladnije.
To gore zvuci isto da je u Americi pa ono soccer haha
Gavric je trebao posle nas u J.Koreju, medjutim korona je sve syebala. Ne vidim cemu ismijavanje igraca koji je odigrao u najmanju ruku korektno u nasem dresu...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- AngelDiMaria
- Kontakt:
ne sejcam se da je cupo ista pogrijesio, sto ne mogu reci za neku nasu djecu
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Čovjeku se izjalovilo za dobre pare, a ne običan transfer neki.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Zao mi je jer se znalo i koji klub i koliko love i zato je izjavio to sto je izjavio. Volio sam da uzme lovu jer je ok, dobro odigrao, nije talasao itd. Sretno mu u Olimpiku svakako.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Je li vam to Nebojša na kafi pričao.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Nema potrebe za takvim koment. Mozes provjeriti kod vise ljudi za transfer 

- AngelDiMaria
- Kontakt:
meni nije na kafi, ja mu pisao na ig, **** ga onaj ker njegov, dojadio je bio narodu sa njim
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Zna li ovaj talijan bgti bosanski, ili hrvatski ili srbijanski jezik ?
Kako oni misle da radi on ako ne poznaje osnove, a to je jezik gdje dolazi?
Kako oni misle da radi on ako ne poznaje osnove, a to je jezik gdje dolazi?

- AngelDiMaria
- Kontakt:
bice djeci lakse kad im mater opsuje, a ne razumiju sta im je rekao. win win
Trenutno korisnika/ca: iliyaa8, misstianopenaldo, mnon46, mosarajvosa83, nedimmmm1337, plisek, Vanja8 i 76 gostiju.