a ma ko je vise
kazes velikan...pa nije valjda atalanta velikan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ne, rekao si da "ne vjerujes da su to Doria, Milan i Inter". Nije Verona, ali jeste Milan.sarajlija89 je napisao/la:A ma znam al objasnih taj sjever i jug u finansijskom smislu....kad si reko medju najsalvnijim...sve smo vala pobrojali....juve,milan,inter,genoa,torino....nema vecih
![]()
fiorentina i ostali su pak iza njih
![]()
a ma ko je vise![]()
![]()
![]()
kazes velikan...pa nije valjda atalanta velikan

Joooj pratio sam ove njihove emisije ne DSF, ma ludjaci, dok je Toni igro u Bayernu stalno pravili kao "parodiju" o njemu, prerusi se ovaj u njega i nešto blebeta, ma kome bile samo neznam sto su se bili ONOLIKO obavezali za njega, njega su najvise glumiliMaGiCa je napisao/la:Ne znam da li ste ovo videli, ali je mnogo jako:
[youtube][/youtube]
Kako lagano ulazi u uho. Strasno.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ove dvojice se ne bih setio ni da mi zivot zavisi od toga.Interista di cuore je napisao/la:Weah,Leonardo,Zamorano,Djorkaeff,Gamarra,Figo,Farinos...ovo iz glave otprilike.a ima i ovih dosta sto i sad igraju,tipa Zanetti,Cordoba,Cambiasso,Maicon,Kaka,Emre,Solari,Lopez ( Cagliari) itd itd...
sto se tice postave,nisam niodakle prepisivo al evo i sa 4 u odbrani :
Viviano; Liechsteiner,Ranocchia,Chiellini,Balzaretti;Melo,Krasic,Hernanes,Pastore;Cavani,Ibra
Asprilla i Weah su u redu, Jancker je bio manje od 3 godine u Udineseu - ne moze.Monolog je napisao/la:Faustino Asprilla, George Weah, Carsten Jancker...
To je sve bilo pre Bosmana. Ne vazi se, jer si onda mogao samo 3 stranca da imas, pa je normalno da su ih gledali kao malo vode na dlanu. Zasto ljudi nikad ne procitaju pitanje do kraja?tony-mortale je napisao/la:van basten i rajkard iz milana, breme i mateus iz intera stara škola![]()
treći holandez i švabo iz tih ekipa su bili i u sampdoriji pa se ne računaju