AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: AC Milan
Alien
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Pozdrav omladino, nisam pisao u zadnje vrijeme na forumu, trenutno sam u Engleskoj, a iskreno nemam nesto i vremena
mislim da je Atalanta u maloj krizi posljednja dva kola, te pobjeda MIlana ne bi trebala doci u pitanje.....Sto se tice Mandze, mislim da su dobro uradili sto su ga doveli, Del Piero je isto izjavio da je Milan pogodio s dovodjenjem Maria.

Dok si gore, pitaj ih kakav je ovaj Tomori.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Pozdrav jaraniko. Kako gore završi, jel posao u pitanju?meskalin je napisao/la: ↑21 jan 2021, 09:50Pozdrav omladino, nisam pisao u zadnje vrijeme na forumu, trenutno sam u Engleskoj, a iskreno nemam nesto i vremenamislim da je Atalanta u maloj krizi posljednja dva kola, te pobjeda MIlana ne bi trebala doci u pitanje.....Sto se tice Mandze, mislim da su dobro uradili sto su ga doveli, Del Piero je isto izjavio da je Milan pogodio s dovodjenjem Maria.
After West Ham joined AC Milan in the transfer race to sign Barcelona’s left-back Junior Firpo, the Rossoneri have apparently cut off the road for the Hammers as they’ve reportedly almost closed the deal with the Blaugrana for a loan.
According to Onda Cero, Milan will have to pay 500.000 euros for loaning the 24-year-old, with a purchase option of 20 million euros.
According to Onda Cero, Milan will have to pay 500.000 euros for loaning the 24-year-old, with a purchase option of 20 million euros.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC Milan are set to complete the signing of Anderlecht midfielder Sambi Lokonga in the January window, reports from Belgium claim.
Calciomercato.com reported earlier in the month that the Rossoneri could look to Anderlecht once again for their next midfield reinforcement one year after the surprise signing of Alexis Saelemaekers, with Lokonga a target on their wish list.
They added that Saelemaekers has personally recommended him to Stefano Pioli, while Belgian **** DH reported that Lokonga could leave the Brussels club but he will not do so in the current window, though Milan, RB Leipzig and Bayern Munich are keen.
According to information from 4Sporting – a video podcast dedicated to Anderlecht and as cited by Walfoot – Lokonga is all set to join Milan for an amount of €30million.
That would make him the most expensive outgoing transfer in the history of Anderlecht, and they add that Paolo Maldini was also in Brussels to try to finalise the deal yesterday.
AC Milan appear to be closing in on their fourth signing of the January window, at least if reports in Spain are anything to go by.
A statement on the club’s official website states that Milan and Parma have reached an agreement over the loan of Andrea Conti until the end of the season. Parma will have an obligation to make the deal permanent under certain conditions.
While that deal was in the pipeline, it led to speculation that Milan could look for a new left-back, allowing loanee Diogo Dalot to be Davide Calabria’s new back-up and the new recruit being the deputy to Theo Hernandez, and it seems as though Junior Firpo is the primary target.
According to Spanish news outlet Onda Cero (via BarcaCentre), the loan of Firpo to Milan is almost finalised for around €500k. The Rossoneri will have a purchase option of €20million at the end of his loan spell.
AC Milan have won the race to land Fikayo Tomori of Chelsea with a deal expected to be completed in the next 48 hours, reports claim.
Today’s edition of La Gazzetta dello Sport (via MilanNews) goes with the headline: “Tomori aggressive and fast. Ancelotti wanted him, Milan convinced him.”
The young Chelsea defender – who is about to move to the Rossoneri on loan with an option to buy – has chosen an interesting project, and has even picked Milan over Carlo Ancelotti’s Everton, who tried to sign him in recent months.
The Englishman could arrive tonight and Milan are pressing to have him available against Atalanta, but it’s complicated.
According to il Corriere della Sera (via MilanNews), Milan are one step away from Tomori having reached an agreement with the Premier League squad over a paid loan with an option to buy set at €22-23m.
Hoćel brate taj Tomori više, valjalo bi da se nađe u rosteru za Atalantu inače će Musaka ostati jedina zamjena na klupi. Valjda se sad stvari pokrenu kad je Conti zvanično otišao.
Ovo oko Lokonge smrdi na šuplju priču, taman posla da će Milan dati 30 miliona na rezervnog veznjaka.
Ovo oko Lokonge smrdi na šuplju priču, taman posla da će Milan dati 30 miliona na rezervnog veznjaka.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Rebic, Theo i Krunic negativni 

Theo i Ante super. Biti ce dostupni protiv Atalante
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ma on već danima stiže u Milan, a nikad da dođe. Romano je rekao da će najdalje do petka doći, al' on ako ne sleti do večeras, nećeš ga stići registrovati za Atalantu. A ne bi ga zgoreg bilo imati na klupi, čak i ovako nespremnog.
Konačno neke dobre vijesti, a pogotovo je bitno što je Theo dostupan.
Još Hakan i Benaser, mada i njih očekujem u rosteru za maksimalno desetak dana i onda se valjda može reći da je ova kriza završila. Ok, biti će sigurno još izostanaka do kraja sezone, al' ne mora brate odmah da pola ekipe otpadne što nam se već mjesecima dešava.
Calabria jedino mora da očisti kartone, a to bi mogao odmah sad protiv Atalante. Niko ostali nije pred suspenzijom.
Sreća u nesreći što pored svih ovih silnih izostanaka rezultati nisu toliko ispaštali, a dosta ključnih igrača je već propustilo dobar dio sezone radi čega očekujem da budu svježiji i odmorniji za nastavak polusezone. Tu pogotovo mislim na Ibru, Benasera, Rebića, Hakana itd., treba nam njihova top forma do kraja.
Konačno neke dobre vijesti, a pogotovo je bitno što je Theo dostupan.

Još Hakan i Benaser, mada i njih očekujem u rosteru za maksimalno desetak dana i onda se valjda može reći da je ova kriza završila. Ok, biti će sigurno još izostanaka do kraja sezone, al' ne mora brate odmah da pola ekipe otpadne što nam se već mjesecima dešava.
Calabria jedino mora da očisti kartone, a to bi mogao odmah sad protiv Atalante. Niko ostali nije pred suspenzijom.
Sreća u nesreći što pored svih ovih silnih izostanaka rezultati nisu toliko ispaštali, a dosta ključnih igrača je već propustilo dobar dio sezone radi čega očekujem da budu svježiji i odmorniji za nastavak polusezone. Tu pogotovo mislim na Ibru, Benasera, Rebića, Hakana itd., treba nam njihova top forma do kraja.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Vežite se, polijećemo 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Srecom za Calabriu ima zamjena. Poslije Atalante idu malo lakse tekme do Intera i Rome a do tad ce se svi vratiti. Tad se lomi prvenstvo i odlučuje o Scudetu.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Theo i Ante potpuno svježi. Bili su zdravi svakako, tako da na njih "bolest" nije imala efekta. Konačno dobre vijesti za Milan.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ne kontam ovo oko Tea i navodnog virusa al nebitno, najvažnije da je sada dostupan
Il Club più titolato al mondo!
- Beduin
- Kontakt:
Pa valjda lazno pozitivan bio, zahvaljujuci vrsnim testovima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤