Amar Rahmanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amar Rahmanović
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Glupko play off evropskog takmicenja vise puta iz ove kaljuze od lige,pisete o repki i igracima a repka jedna od najgorih na svijetu reko bi covjek kad pisete o igracima u najmanju ruku da u toj repci igraju Messi i Ronaldo a ne neke ublehe
Kojih 7 8 U prvoj postavi? Oni što su igrali ligu prije 15 godina jel? Pojedini su nas koštali plasmana preko grupa a i u baražu. To što hoćete da nešto operete ne pije vode.
Za ovog što piše o mudima i grupama, polahko doci ce i vrijeme za to
Za ovog što piše o mudima i grupama, polahko doci ce i vrijeme za to
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Igrači iz dijaspore su nas tri puta odveli u baraž i jednom na SP, sa svjetskom elitom. Igralo se protiv Ronalda, Mesija...vi imate priliku da se izborite za grupnu fazu konferencijske lige. Ostavite srce i muda na terenu i ne šaljite igrače u reprezentaciju, da se ne umaraju bespotrebno.
Ma Filgud je meni ok momak samo je problem sto previše pise po forumu, neumoran je
, i sto vrlo cesto preuvelicava ili izmislja stvari: kao npr. Betis, Sevilla, da su ljubitelji PLBiH govorili da je Irfan Hadzic bolji od Demirovica, da Pitari tvrde da je Sarajevo TOP3 na Balkanu (mozda i ima zadrtih pojedinaca ali su manjina - a na osnovu manjine ne možeš stavljati sve u isti kos), da je Mateo Susic zasluzan za pozitivne rezultate u 5 utakmica A-reprezentacije (od toga cak 4 prijateljske ako se dobro sjecam) iako je u samo 2,3 bio starter ja mislim, itd.
Duga je lista, da ne nabrajam...ne znam cemu potreba za preuvelicavanjem ili jos gore u nekim situacijama izmisljanjem.
Vidi se da zeli najbolje za reprezentaciju ali cesto zna pretjerati.
Ja cu jos jednom ponoviti - Rahmanovic je kao najbolji igrac PLBiH zasluzeno dobio poziv. Drago mi je sto je otisao iz Sarajeva, zbog njega samoga. Konja je sasvim ok transfer jer je vrlo moguce da se izbori za status. U ovom trenutku je mozda dalje od poziva u A-tim, ali ako se nametne igrama u Superligi - ko zna?! 10-ke svakako nemamo, izuzev Hajradinovica i eto Gojaka kojega se svugdje gura izuzev na 10-ku.
Rahmanovicu sretno.
Duga je lista, da ne nabrajam...ne znam cemu potreba za preuvelicavanjem ili jos gore u nekim situacijama izmisljanjem.
Vidi se da zeli najbolje za reprezentaciju ali cesto zna pretjerati.
Ja cu jos jednom ponoviti - Rahmanovic je kao najbolji igrac PLBiH zasluzeno dobio poziv. Drago mi je sto je otisao iz Sarajeva, zbog njega samoga. Konja je sasvim ok transfer jer je vrlo moguce da se izbori za status. U ovom trenutku je mozda dalje od poziva u A-tim, ali ako se nametne igrama u Superligi - ko zna?! 10-ke svakako nemamo, izuzev Hajradinovica i eto Gojaka kojega se svugdje gura izuzev na 10-ku.
Rahmanovicu sretno.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 21 jan 2021, 13:31, ukupno mijenjano 1 put.
Obavještavam forumsku diAsporu da je bivši trener mlađih kategorija Fiorentine postao novi šef Sarajevske akademije.
Biće još Sarajevskih igrača u repki u skorije vrijeme
.
Neka pati kome smeta
.
Biće još Sarajevskih igrača u repki u skorije vrijeme
Neka pati kome smeta
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Dobar potez Nama koji je rekao da dok je on glavni u klubu nijedan sarajevski nehljebar vise nece odlucivati u akademiji.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
U 2020 su igrali u svakoj teki 7-8 iz domaceg tabora. Tako od 2018 konstantno domaci 7-8 zato dosta te price kako domaci ne dobijaju sansu.
@spaha98 hebala te dijaspora. Kad proizvedete igraca koji je klasa bice dobrodosao u repku. Ali da je klasa a ne klocine dosadasnje koje nemaju sanse u drugoj portugalskoj ligi.
Zadnja izmjena: Maestro, dana/u 21 jan 2021, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
tata ti glupko!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Dobar potez Nama koji je rekao da dok je on glavni u klubu nijedan sarajevski nehljebar vise nece odlucivati u akademiji.
[/quote]
Ovaj zna sta je nam licno rekao
Ubi te pasa mrznja prema sarajevu
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jako ozbiljan potez fks, svaka čast.Wandelanoite je napisao/la: ↑21 jan 2021, 13:35Dobar potez Nama koji je rekao da dok je on glavni u klubu nijedan sarajevski nehljebar vise nece odlucivati u akademiji.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ovi likovi su isuviše ograničeni da shvate da većina kritičaraovdje ne mrzi Sarajevo, nego mrzi nekvalitet, amaterizam i lopovluk.
Kamo sreće da akademija izbacuje po 2-3 istinska potencijala po sezoni, niko sretniji od navijača reprezentacije.
Da li ćemo dočekat dan da navijači FKS ne daju igrača u reprezentaciju, da se ne povrijedi, a da se mi sa njima svađamo i tražimo da ga puste.
Kamo sreće da akademija izbacuje po 2-3 istinska potencijala po sezoni, niko sretniji od navijača reprezentacije.
Da li ćemo dočekat dan da navijači FKS ne daju igrača u reprezentaciju, da se ne povrijedi, a da se mi sa njima svađamo i tražimo da ga puste.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Ne ubi Bgm volio bi da naprave nesto, ali tesko dok je tu Emir Hadzic i dok se ne ulozi jos novca.Sarajlijica1946 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 13:45
Ovaj zna sta je nam licno rekao![]()
To je istina covjek je upoznat sa svim kriminalom u akademiji FKS i preko Ken Choo je nasao ovog Talijana i doveo ga da vodi akademiju.
MES QUE UN CLUB!
Sto se mene tice daj Boze da ni jedan nas igrac ne pridje ni blizu repciDrFilgud je napisao/la: ↑21 jan 2021, 13:49Ovi likovi su isuviše ograničeni da shvate da većina kritičaraovdje ne mrzi Sarajevo, nego mrzi nekvalitet, amaterizam i lopovluk.
Da li ćemo dočekat dan da navijači FKS ne daju igrača u reprezentaciju, da se ne povrijedi, a da se mi sa njima svađamo i tražimo da ga puste.![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Imamo dragulja nasega, Andreja Đokanovića, 19 godina, standardan u prvom timu, pa ste ga opet nasli komentarisati, i omalozavati kako cemo ga prodati u Tursku ligu za 150.000 eura i sl gluposti.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Wanda vas mora o vlastitom klubu uciti.Wandelanoite je napisao/la: ↑21 jan 2021, 13:51Ne ubi Bgm volio bi da naprave nesto, ali tesko dok je tu Emir Hadzic i dok se ne ulozi jos novca.Sarajlijica1946 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 13:45
Ovaj zna sta je nam licno rekao![]()
To je istina covjek je upoznat sa svim kriminalom u akademiji FKS i preko Ken Choo je nasao ovog Talijana i doveo ga da vodi akademiju.
@Wanda
Jel ovaj italijan strucan, znas ti sta vise o njemu?
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Pa šta ćeš onda ovdje moj Zagore?zagor1987 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 13:52Sto se mene tice daj Boze da ni jedan nas igrac ne pridje ni blizu repciDrFilgud je napisao/la: ↑21 jan 2021, 13:49Ovi likovi su isuviše ograničeni da shvate da većina kritičaraovdje ne mrzi Sarajevo, nego mrzi nekvalitet, amaterizam i lopovluk.
Da li ćemo dočekat dan da navijači FKS ne daju igrača u reprezentaciju, da se ne povrijedi, a da se mi sa njima svađamo i tražimo da ga puste.![]()
Idi sa Čikom i hordama zla na podforum FKS i diskutujte.
Pisem o Amaru nasem bivsem igracu tj citam bljuvotine koje pisete. Nemoj se ti brinut za HZ svakako to smece od repke ne pratimo gdje igraju razne seljacine sto nisu znale dvije rijeci naseg jezika i kojima je sve prece od BH pa dodju kao da igraju za nas jer nisu mogli nigdje drugoDrFilgud je napisao/la: ↑21 jan 2021, 13:56Pa šta ćeš onda ovdje moj Zagore?zagor1987 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 13:52Sto se mene tice daj Boze da ni jedan nas igrac ne pridje ni blizu repciDrFilgud je napisao/la: ↑21 jan 2021, 13:49Ovi likovi su isuviše ograničeni da shvate da većina kritičaraovdje ne mrzi Sarajevo, nego mrzi nekvalitet, amaterizam i lopovluk.
Idi sa Čikom i hordama zla na podforum FKS i diskutujte.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Ne znam, ali Ken Choo ima veza preko Patricka Bastianellija u Italiji, a PB ima jaku skauting ekipu, tako da vjerujem da je dobar.
MES QUE UN CLUB!