"Ima li mene tu" , mislim da ti ne trebam dalje objasnjavati.MrkiMedo je napisao/la: ↑21 jan 2021, 12:34Sta je IMT?Machak je napisao/la: ↑21 jan 2021, 10:57Ako ovaj Ceric dođe u klub i ako zaista pozove te svoje kontakte (tako da ih nazovem) da prica krene nekim tokom, tek onda cemo da vidimo kako je Zeljo mnogima ali bas mnogima samo IMT !MocMahale444 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 02:46Cast pojedincima iz kluba ali mi godinama imamo lopove i neznalice u klubu. Sjebali su klub
Sad jos ovog **** dovode da glumi majmuna, lik nema za kafe a hoce da vodi klub.
Bljak svima i nabijem ih na **** sve.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mjau !
Ja se brinem za brata da se ne sekira(znam da si u rizičnim godina, nedo bog da te sastavi) čim nesto saznam šaljem u pp

Odgovor od ovih optimisticnih.Zasto ovaj sto obecava ceka da se prvo uvali pa ce onda on nesto.Hajde budi mangup pa obezbjedi te investitore reci koji supa se onda uvali.Ljudi nemojte bit naivni.Ovaj nije ni K od kalibra da vodi Zelju.
- lijevapolutka
- Kontakt:
mozda zato sto neće stranac da uloži negdje gdje nema svog covjeka. stvarno neznam, al da smo blizu dna jesmo, samo čekamo da udarimo od samo dno
moSa ljoŽe
Pa ok to ali koji su to ulagaci investitori.Kolko sam skonto ako postanem direktor dovescu ove one.Koji su to ovi oni i sta ce Zelju kostat to sto ce dobit jer i on a i ti drugi hoce nesto zauvrat ali pitanje je sta i da nebude nakon **** nema kajanja.Ma nevjerujem ovom ni sekunde.Ja sam svasta proso i mogu ocjenit facu.Ni pod razno.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Da mi je @delinja samo jednom tu sresti...
Željezničar za život cijeli!
Psi laju karavani prolazeSudoHusika je napisao/la: ↑21 jan 2021, 16:03Da mi je @delinja samo jednom tu sresti...

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Kakve mi dušmane imamo, a mi se koljemo između sebe..
Koliko je para kalendar fenomenalno izgleda?
Koliko je para kalendar fenomenalno izgleda?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Pa valjda onda ILMT?
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nek Blagojevic ide gdje god zeli, samo ne u Zelju. Zar Vam vise nije dosta polovnjaka a konstantno navijaci iste prizivaju?
Igrac koji odigra prvo poluvrijeme vrhunski a drugo nivo federalne lige. U drugoj utakmici bude suprotno, prvo poluvrijeme odigra katastrofalno a u drugom bude odlican i tako iz utakmice u utakmicu moras gatati na koju je nogu ustao i to nije rijec o nekom talentovanom junioru pa da mu i progledas kroz prste nego se radi o nekome ko bi trebao da je iskusan i da nema takve oscilacije od ocaja do sjaja, od sjaja do ocaja u svakoj utakmici..
Igrac koji odigra prvo poluvrijeme vrhunski a drugo nivo federalne lige. U drugoj utakmici bude suprotno, prvo poluvrijeme odigra katastrofalno a u drugom bude odlican i tako iz utakmice u utakmicu moras gatati na koju je nogu ustao i to nije rijec o nekom talentovanom junioru pa da mu i progledas kroz prste nego se radi o nekome ko bi trebao da je iskusan i da nema takve oscilacije od ocaja do sjaja, od sjaja do ocaja u svakoj utakmici..
-
- Kontakt:
Ima li jos kalendara?
I ako ima neko da zna iz koje godine je ovaj kalendar? Imam ga vec dugo a ne znam koja je godina tacno.

I ako ima neko da zna iz koje godine je ovaj kalendar? Imam ga vec dugo a ne znam koja je godina tacno.

Zadnja izmjena: zeljovac21, dana/u 21 jan 2021, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu vjerovat više...tako je Brko!!! Gurni ba malog Durakovića yebo povratnike i polovnjake višeBrkooo je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:52Nek Blagojevic ide gdje god zeli, samo ne u Zelju. Zar Vam vise nije dosta polovnjaka a konstantno navijaci iste prizivaju?
nije moguće da su napravili kalendar na kome nigdje ne piše za koju je godinu?zeljovac21 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 18:14Ima li jos kalendara?
![]()

-
- Kontakt:
Vjeruj da je mogucejestamaji je napisao/la: ↑21 jan 2021, 18:23nije moguće da su napravili kalendar na kome nigdje ne piše za koju je godinu?zeljovac21 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 18:14Ima li jos kalendara?
![]()
![]()

2015, 2009, 2004 ili 1998
možda se po sponzorima može skontati
edit: ustvari to je genijalno, napravili su kalendar koji je svakih 5-6 godina aktuelan
možda se po sponzorima može skontati
edit: ustvari to je genijalno, napravili su kalendar koji je svakih 5-6 godina aktuelan

Kako ne piše?jestamaji je napisao/la: ↑21 jan 2021, 18:23nije moguće da su napravili kalendar na kome nigdje ne piše za koju je godinu?zeljovac21 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 18:14Ima li jos kalendara?
![]()
![]()
Pa eno piše : 1987
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 14 gostiju.