FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa zar se opet vraćamo na temu Edin Džeko?
Jednostavno, Edin je najbolji igrač Bosne i Hercegovine tj. naše države i samim tim postignućem, zaslužuje poštovanje svih nas, ne razumijem čemu toliko mržnje čim se on spomene?
Čini mi se da ovi koji ga toliko pljuju i prijatelje biraju isključivo prema klubu kojeg simpatišu. A vala bolje pisati o bilo kom reprezentativcu, nego bacati "bombe" o potencijalnim pojačanjima, spominjati Husrefa i pljuvati upravu.
Jednostavno, Edin je najbolji igrač Bosne i Hercegovine tj. naše države i samim tim postignućem, zaslužuje poštovanje svih nas, ne razumijem čemu toliko mržnje čim se on spomene?
Čini mi se da ovi koji ga toliko pljuju i prijatelje biraju isključivo prema klubu kojeg simpatišu. A vala bolje pisati o bilo kom reprezentativcu, nego bacati "bombe" o potencijalnim pojačanjima, spominjati Husrefa i pljuvati upravu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- feniksptica
- Kontakt:
Bas ce doc. Ne znam otkud nam pare al pozdravljam. Malo je star al moze on ovdje lagano 3 godine. Bravo Emire
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Petev selektor,mogao bi Obuca sad biti pomocnik,moglo bi i nama valjat 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ThrillerHz
- Kontakt:
Petev ti je doveden cisto iz razloga jer je pogodan da se guraju menadzerski igraci, tako da ne ocekuj nista previse
1946~
- napoleon72
- Kontakt:
Kako god, bolja solucija nego pokeras bez iskustvaThrillerHz je napisao/la: ↑21 jan 2021, 15:13Petev ti je doveden cisto iz razloga jer je pogodan da se guraju menadzerski igraci, tako da ne ocekuj nista previse
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Nadam se da nece nasi igraci dobiti poziv.
- napoleon72
- Kontakt:
Nastup u ovoj reprezentaciji je malo veci prestiz nego igrat na terminu u Vistafonu, tako da je svejedno da li ce ih pozivat
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
feniksptica je napisao/la: ↑21 jan 2021, 14:57Bas ce doc. Ne znam otkud nam pare al pozdravljam. Malo je star al moze on ovdje lagano 3 godine. Bravo Emire
Tko?
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- robertkosar
- Kontakt:
E sta dozivismo da nam bugarski **** bude selektor ja mu ni predskolsku djecu nebi dao da trenira

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- ElCartel11
- Kontakt:
+1napoleon72 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 15:21Nastup u ovoj reprezentaciji je malo veci prestiz nego igrat na terminu u Vistafonu, tako da je svejedno da li ce ih pozivat
Svaki dan tone repka dublje sad smo na nivoju Moldavije
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Izmedju njega i Barbareza, ovaj je realno Guardiola.robertkosar je napisao/la: ↑21 jan 2021, 15:36E sta dozivismo da nam bugarski **** bude selektor ja mu ni predskolsku djecu nebi dao da trenira![]()
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
To je bili i prije Peteva bit ce i poslije Peteva,i tako ti je u manje vise u svim ex.yu reprezentacijama.I kod Bajevica je isto bilo .Zato sam i napisao bolje ako bude neko nas pa da i mi "gurnemo" nekog.ThrillerHz je napisao/la: ↑21 jan 2021, 15:13Petev ti je doveden cisto iz razloga jer je pogodan da se guraju menadzerski igraci, tako da ne ocekuj nista previse
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma kad smo Bajevica potrosili za sva vremena, razgovarati o repki kao necemu pozitivnom je meni bespotrebno.
Eh et kome vi vjerujete, koga dizete... Upravu je Zeka Turkovic kad je dolazio na proteste...
Ja vracam clansku sutra, pred klubom je cijepam.

Ja vracam clansku sutra, pred klubom je cijepam.

Zadnja izmjena: Zip, dana/u 21 jan 2021, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
Kakva repka, odoše nam najbolji igrači zbog nje 

- napoleon72
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Nema ona brata. Odrekla ga se, nisu se mogi dogovoriti oko jedne cure.
Al de je l mogu ce i da sad ima kampanja protiv Sabre. Lici na ledesmu, da je i Emir spomenut bio bi zicer na Sancheza
Al de je l mogu ce i da sad ima kampanja protiv Sabre. Lici na ledesmu, da je i Emir spomenut bio bi zicer na Sancheza
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
feniksptica je napisao/la: ↑21 jan 2021, 16:04Nema ona brata. Odrekla ga se, nisu se mogi dogovoriti oko jedne cure.

Nece ona nama otjerati najdrazeg na svijetu bez posljedica.
feniksptica je napisao/la: ↑21 jan 2021, 16:04Nema ona brata. Odrekla ga se, nisu se mogi dogovoriti oko jedne cure.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- robertkosar
- Kontakt:
Dovodjenjem ovog Cioffia u akademiju je pun pogodak uprave

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM