Ako hoćeš hebi evo nađi mi je pa ga trpaj koliko hoćeš
Hajd neću više da se rapravljam, hebo to. Ne znam zaista što tako reguješ yebo te film u po nečeg
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ako ima pored toga smajli, onda dakakavdanakneiskustvu je napisao/la:
da ja sad tebi iz čista mira napišem jebote ja u po ****,da li bi ti to shvatio kao zajebanciju?
Sexmachineboy je napisao/la:Hahaha.![]()
![]()
![]()
Ako hoćeš hebi evo nađi mi je pa ga trpaj koliko hoćeš![]()
Hajd neću više da se rapravljam, hebo to. Ne znam zaista što tako reguješ yebo te film u po nečeg
Donnie Darko je napisao/la:ako ima pored toga smajli, onda dakakavdanakneiskustvu je napisao/la:
da ja sad tebi iz čista mira napišem jebote ja u po ****,da li bi ti to shvatio kao zajebanciju?![]()
btw ko ce gledat LOTR pored glup gluplji
Ma stvarno stavio je smajli šta ima veze...btw. hvalakakavdanakneiskustvu je napisao/la:Sexmachineboy je napisao/la:Hahaha.![]()
![]()
![]()
nije stvar imaš li **** ili nemaš,stvar je u psovci,psovao je a nije imao nikakvog povoda za to.
hvala,yebo i tebe
Sexmachineboy je napisao/la:Ma stvarno stavio je smajli šta ima veze...btw. hvalakakavdanakneiskustvu je napisao/la:Sexmachineboy je napisao/la:Hahaha.![]()
![]()
![]()
nije stvar imaš li **** ili nemaš,stvar je u psovci,psovao je a nije imao nikakvog povoda za to.
hvala,yebo i tebe
No matter what u sayLBJ MVP je napisao/la:Gdje je Lord of the rings,a gdje glup gluplji da znam šta da gledam
LBJ MVP je napisao/la:Gdje je Lord of the rings,a gdje glup gluplji da znam šta da gledam
Gay is not okFrutek je napisao/la:No matter what u sayLBJ MVP je napisao/la:Gdje je Lord of the rings,a gdje glup gluplji da znam šta da gledam
LOTR is gay
Hvala nažalost nijedan nemam u pmkakavdanakneiskustvu je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Gdje je Lord of the rings,a gdje glup gluplji da znam šta da gledam
HRT 2 i NOVA TV
LBJ MVP je napisao/la:Gay is not okFrutek je napisao/la:No matter what u sayLBJ MVP je napisao/la:Gdje je Lord of the rings,a gdje glup gluplji da znam šta da gledam
LOTR is gay![]()
Danas je sve gay jbgOzbiljno pitam gdje je koji film
![]()
Hvala nažalost nijedan nemam u pmkakavdanakneiskustvu je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Gdje je Lord of the rings,a gdje glup gluplji da znam šta da gledam
HRT 2 i NOVA TV
LBJ MVP je napisao/la:Ma iz Breze imam satelitsku,ali nemam Cro kanale samo Srbijanske.Hrvati sve kodirali samo bude nekad HRT1 kad su glupe emisije
Imamo,ali isplativija satelitska ima više sport kanalakakavdanakneiskustvu je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Ma iz Breze imam satelitsku,ali nemam Cro kanale samo Srbijanske.Hrvati sve kodirali samo bude nekad HRT1 kad su glupe emisije
jbg,zar nemate kablovsku?
LBJ MVP je napisao/la:Imamo,ali isplativija satelitska ima više sport kanalakakavdanakneiskustvu je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Ma iz Breze imam satelitsku,ali nemam Cro kanale samo Srbijanske.Hrvati sve kodirali samo bude nekad HRT1 kad su glupe emisije
jbg,zar nemate kablovsku?
Jel na NOVA ili na FTVOTNYS_YNWA je napisao/la:U 21:10 premiera nove epizode LZN.
Trenutno korisnika/ca: L-Train, Zaboljesutra i 19 gostiju.