Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Ja sam bio prilicno uvjeren da cemo sa Robertom biti na dobrom, a ovo danas krenulo sa njegovim dolaskom. Mozda sa Ijom se desi obrnuta logika ...
Jap. Bas takoSwanfilter je napisao/la: ↑21 jan 2021, 16:59Ja sam bio prilicno uvjeren da cemo sa Robertom biti na dobrom, a ovo danas krenulo sa njegovim dolasko. Mozda sa Ijom se desi obrnuta logika ...
naprijed rejal
Znaci napravio si gresku sa Robertom, zasto ne ponovoti istu...logika koja jos samo postoji u BiH.
Ko je sledeci, neki poznati trener iz Moldavije?
Ko je sledeci, neki poznati trener iz Moldavije?
Ma daj admine, gdje su ti argumenti za Peteva, čovjek je vodio Bugarsku i kakvi su mu rezultati?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trener koji je došo kriminalom, lažima, manipulacijama, protiv volje javnosti kojoj je stalo do reprezentacije. Nažalost uz podršku onih koji imaju ili očekuju ličnu korist od toga.

Ne bih se slozio. Koliko sam pratio, a pratio sam, na portalu su odlucili da ih zaboli ona stvar za tim ko ce biti selektor. To sto nisu natezali za legendarnog igracs repke i covjeka koji nije trener nazalost se shvata kako se shvata. Zato kao drustvo i jesmo u banani. Selektora bira IO, ali za svoj izbor nikada nikom nisu podnosili racun. Tako ce biti i ovaj put.
- svrakino1921
- Kontakt:
Niste podržavali Tutu, samo ste, što perfidno što otvoreno, rušili jedinog protukandidataadmin je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:09
Ne bih se slozio. Koliko sam pratio, a pratio sam, na portalu su odlucili da ih zaboli ona stvar za tim ko ce biti selektor. To sto nisu natezali za legendarnog igracs repke i covjeka koji nije trener nazalost se shvata kako se shvata. Zato kao drustvo i jesmo u banani. Selektora bira IO, ali za svoj izbor nikada nikom nisu podnosili racun. Tako ce biti i ovaj put.

Treba li to pripisat neinformisanosti?
Otkad ne pratim repku da mi je svejedno ko nam je selektor.
Pratiti repku dok je savez pun neznalica je sizifov posao.
Svaku po deset nula izgubili
Pratiti repku dok je savez pun neznalica je sizifov posao.
Svaku po deset nula izgubili
- feniksptica
- Kontakt:
Da, manje vise si u pravu. Ali ovo protiv volje javnosti.. Biralo se i za volju javnosti pa se pokazalo da javnost bas i nije dobar sud. A i ne treba se birat za javnost. Mada izbor definitivno teska q
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Robert je izabran iz jednog jedinog razlog, da selektor ne bude Amar Osim. I to su fakte. Dosao je na jos gori nacin nego ovaj. Tako da ako si ti ocekivao sa Prosineckim neke promjene onda ti se divim vala.Swanfilter je napisao/la: ↑21 jan 2021, 16:59Ja sam bio prilicno uvjeren da cemo sa Robertom biti na dobrom, a ovo danas krenulo sa njegovim dolaskom. Mozda sa Ijom se desi obrnuta logika ...

@igrajlopte 🐦
Puno bolji CV ima od Prosineckog kada je imenovan za selektora. Stranci su obojica, ali majstori manipulacije su sada poturili Barbareza kako bi mpgli sbe prebaciti na teren patriota i mrzitelja BoH. Nazalost, raja je nasjela kao i svaki put. Dakle, Zuti se nije ovako pljuvao samo zato sto mu protukandidat nije bio Sergej. Uz to jos dodas da su imali 10 godina da ispostuju legendu a nisu, te da su donijeli akt prema kojem legenda ne moze biti selektor, shvatis igranku. Naravno ako zelis shvatiti.Surreal je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:06Ma daj admine, gdje su ti argumenti za Peteva, čovjek je vodio Bugarsku i kakvi su mu rezultati?
Jeli moguce da se Sergej poredio sa ovom ublehom

Nema sta iskustvo na nivou.
Djelit dalje ovaj video
Zadnja izmjena: harixs, dana/u 21 jan 2021, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
Argumenti, veoma bitni za diskusiju?DrFilgud je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:12Niste podržavali Tutu, samo ste, što perfidno što otvoreno, rušili jedinog protukandidataadmin je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:09
Ne bih se slozio. Koliko sam pratio, a pratio sam, na portalu su odlucili da ih zaboli ona stvar za tim ko ce biti selektor. To sto nisu natezali za legendarnog igracs repke i covjeka koji nije trener nazalost se shvata kako se shvata. Zato kao drustvo i jesmo u banani. Selektora bira IO, ali za svoj izbor nikada nikom nisu podnosili racun. Tako ce biti i ovaj put.![]()
Treba li to pripisat neinformisanosti?
Koja smijurija od saveza
Ugovor na četiri godine a ustvari 2+2 - znači kraj kvalifikacija i noga
Stručni štab bira selektor
Sofrenić kaže imat će on svoje pomoćnike kao logistička podrška a ustvari bit će birani od strane saveza uz to da se razmatra opcija da svih 5 budu domaći stručnjaci.
Znači Nalić dobiva svoje mjesto zasluženo !
EDIT : Rezultat je u prvom planu ali ne mora da znači ako bude išlo u dobrom pravcu nije bitan rezultat bit će ugovor produžen (Sofrenić - znači ako primi prvi spisak ide automatsko produženje)
Al eto sretno mu da ne bude da seremo plaho

Ugovor na četiri godine a ustvari 2+2 - znači kraj kvalifikacija i noga

Stručni štab bira selektor

Znači Nalić dobiva svoje mjesto zasluženo !
EDIT : Rezultat je u prvom planu ali ne mora da znači ako bude išlo u dobrom pravcu nije bitan rezultat bit će ugovor produžen (Sofrenić - znači ako primi prvi spisak ide automatsko produženje)
Al eto sretno mu da ne bude da seremo plaho
Zadnja izmjena: 1921boy, dana/u 21 jan 2021, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Zuti inace nije bio neko ime u svijetu fudbala, hebo Real sta je mogao tamo nauciti...admin je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:17Puno bolji CV ima od Prosineckog kada je imenovan za selektora. Stranci su obojica, ali majstori manipulacije su sada poturili Barbareza kako bi mpgli sbe prebaciti na teren patriota i mrzitelja BoH. Nazalost, raja je nasjela kao i svaki put. Dakle, Zuti se nije ovako pljuvao samo zato sto mu protukandidat nije bio Sergej. Uz to jos dodas da su imali 10 godina da ispostuju legendu a nisu, te da su donijeli akt prema kojem legenda ne moze biti selektor, shvatis igranku. Naravno ako zelis shvatiti.
Opet manipulišeš i izmišljaš, opet o argumentima za djecu.admin je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:17Puno bolji CV ima od Prosineckog kada je imenovan za selektora. Stranci su obojica, ali majstori manipulacije su sada poturili Barbareza kako bi mpgli sbe prebaciti na teren patriota i mrzitelja BoH. Nazalost, raja je nasjela kao i svaki put. Dakle, Zuti se nije ovako pljuvao samo zato sto mu protukandidat nije bio Sergej. Uz to jos dodas da su imali 10 godina da ispostuju legendu a nisu, te da su donijeli akt prema kojem legenda ne moze biti selektor, shvatis igranku. Naravno ako zelis shvatiti.

Vrati se na postove u vrijeme izbora Prosinečkog i Bajevića, pa ćeš vidjet da je velika većina forumaša, među njima i moja malenkost, bila protiv spominjanja Barbareza u kontekstu selektorske pozicije. Stavovi su bili ztasnovani na ovome o čemu sad vi guslate.
Sada je situacija drujačija i potreban je upravo neko ko Barbarez, sa svim manama i vrlinama. Sto puta objašnjeno zašto.
To sto ti radis su manipulacije. Rekao sam ranije u diskusiji, jedan si od onih koji j... novinarima od do kada pitaju na pressu kakva je atmosfera, a sada ti je glavni favorit za selektora covjek koji ce po tvom napraviti dobru atmosferu. Ne ide, moras da se odlucis. Ovo sto ja navodim kao argumente lako je provjeriti.
Ne kontam sta je car u tome?Beduin je napisao/la: ↑21 jan 2021, 15:27Ima i nas koji cemo pratiti i nadati se, moliti se da izgubimo svaku utakmicu thanks to Vico, Miske i ostals dov.na.
Miske me je opasno razocarao, mislio sam da ima u njemu covjeka, sportiste, a on je okrenuo ledja dojucerasnjim suigracima i trenutnim igracima koji igraju i zele dobro nasem sportu, da bi se priklonio Vici i podrzao nekog jazavca koji habera nema.
Pratiti nesto sto ti se ne prati.
To bi isto bilo kada bi ja pratio operu i nadao se da neki operni pjevac tamo nesto lose odpjeva.
Zamislite Zidana u Realu ili Koemana u Barci ovako skinu na pressu.