San Antonio Spurs

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

LBJ MVP
Kontakt:

Re: San Antonio Spurs

Post Postao/la LBJ MVP » 02 jan 2011, 20:23

Nisam mislio 8,9 mislio sam oko 8 ili 9 tu negdje
Gdje ćeš na direktora ccc :lol: čuj opsovo mu mater šta uopšte direktor radi na treningu :? Nama dođe jednom godišnje da nam javi kad šta treba platit :lol:
Mada ti je trener upravu u nas svašta pušta da se radi pa nikako ne igraju najbolji već igraju najveće zvijezde koje ništa ne rade na treningu :twisted: Ali ja sam u dobrim odnosima sa trenerom
P.S.Šta imam njih skautovat igraju run and gun gdje ćemo ih mi ubit i to je to :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 02 jan 2011, 20:28

Aha nisam razumio, izvini mi se :D
Ma direktor došao da nam kaže da će opet biti državni turnir, pa da trebamo da se potrudimo da budemo prvi, ako hoćemo i ove godine da igramo tu. I počeo nešto pametovati kako se ne borimo, a jbt nije nas gledao ni jednu tekmu i onda mu ja skrpim, kad će belaj onaj levat iza mene. Inače sa trenerom sam bio stvarno dobar, moj komšija bivši, ali sada slabo, ništa. :?
P.S.Jbg da znam koliko čemo ih razlike naderati kad budemo igrali. 8-)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 jan 2011, 20:30

Pa normala da će bit državni mi ćemo teško tamo otić jbg,a vi prošle godine igrali svaka vam čast
Ti si 1995. jelde imam godinu da te stignem ja 96 :P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 02 jan 2011, 20:32

Hah, ma mi smo redovni na tim turnirima. Kad je bio onaj turnir povodom Bosninog osvajanja titule prvaka europe mi bili pozvani. Prošle godine na državnom turniru izgubili od Slobode 80 razlike,a li eto 6. u državi nije loše. 8-)
Btw. Ti mene ne možeš stići ni za, brat bratu, 30 godina. :D
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 jan 2011, 20:36

Sexmachineboy je napisao/la:Hah, ma mi smo redovni na tim turnirima. Kad je bio onaj turnir povodom Bosninog osvajanja titule prvaka europe mi bili pozvani. Prošle godine na državnom turniru izgubili od Slobode 80 razlike,a li eto 6. u državi nije loše. 8-)
Btw. Ti mene ne možeš stići ni za, brat bratu, 30 godina. :D
Ma mi smo prošle godine imali 4 pobjede uz puno poraza u kantonalnoj ligi :lol:
Igrali smo na Kengurijadi ne znam jesi ikad bio tamo bili smo 5.Konjic uzeo mi izgubili od domaćina sudija ih gurao zadnji minut 3 razlike svira nama tehničku :twisted:
Btw vi igrate protiv slabijih ekipa kantonalnu i jedva čekam da te razvalim :P
P.S.Išli smo u Travnik protiv njih jednom potaću trenera da odemo i u Novi :lol:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 02 jan 2011, 20:40

Dobro pa niste otišli u offtopic...mada malo je 22 stranice za Spurse samo vi nastavite :arrow:
btw sljedeča protiv NYK u Madisonu....evo Pacersi če ih dobro izmučiti ali da ne idem od teme :P
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 02 jan 2011, 20:42

slika
Pogledaj kako bi ti izgledao protiv mene :mrgreen: ti si ovaj u zelenom dresu
Ma Konjic ima stvarno lijepu ekipu, nisam vidio ni jedne ekipe da igra onako lijepo u BiH, možda još Čapljina ali teško :o
Probaj nagovoriti trenera da dođete, nas krize deru ne možemo ništa :)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 jan 2011, 20:44

Raul_64 je napisao/la:Dobro pa niste otišli u offtopic...mada malo je 22 stranice za Spurse samo vi nastavite :arrow:
btw sljedeča protiv NYK u Madisonu....evo Pacersi če ih dobro izmučiti ali da ne idem od teme :P
Jest,jest malo ja 22 pa mi idemo dalje :P
Evo počinje drugo poluvrijeme odo gledat ovaj Galinari je zvijer,a i Granger odličan 19 10 za prvo poluvrijeme
Nisu nešto ovi Knicksi mislim ne mogu se nosit sa nama
@Travnik Boy Postaviću ti sliku kako bi ti protiv mene izgledao nakon što završe Knicksi

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 02 jan 2011, 20:45

OK, baš me zanima :P
@Raul_64
Čuj mi otišli offtopic, odkud ti to? :D

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 jan 2011, 22:02

slika
Ovo će biti u toku,a evo jedna kad završim s tobom
slika
I na kraju ćeš ovo skontat :lol:
slika
Ono su moje patike ili tene :P

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 02 jan 2011, 22:13

Ti više maštaš nego ja :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 jan 2011, 22:18

Ma jbg mašta moRe svašta :lol:
Čitam sada na nba.com tekst o nama i jedan dio mi zapade za oči
Thunder star Kevin Durant recalled the first meeting against San Antonio this season, a mid-November game in which Duncan scored just six.

"You looked over at the bench after they were up 10 or 12 and he was the happiest guy on the bench," Durant said of Duncan. "A young player like myself, and us as a team, we can learn from that. A guy that's a Hall of Famer, has won championships, has [six] points and contributes to a win by being a great teammate."

And then Duncan can have nights like Saturday where he knocks down 10 of 15 shots and leaves the Thunder's interior defenders looking helpless.
O Duncanu mnogu raspravljaju kako više nije najbolji igrač ekipe no on ima još uvijek najveći uticaj na igru timu ne mora ništa pogodit,ali uvijek podigne suigrače na viši nivo,a ako nikog ne ide on je taj koji preuzima odgovornost 8-)

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 02 jan 2011, 22:25

Da, Duncan može biti primjer mnogim igračima, pa čak i onim najobljima. Šteta što ima toliko godina, ali nadam se da čem ove godine osvojiti titulu pa da to bude kao krunu njegove karijere. ;)
P.S. Samo da te pitam, pošto mislim da ti koristiš ADSL, piše li ti koliko si potrošio ovaj mjesec, tamo kad odeš na portal gdje se provjerava? :?

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 jan 2011, 22:45

Sexmachineboy je napisao/la:Da, Duncan može biti primjer mnogim igračima, pa čak i onim najobljima. Šteta što ima toliko godina, ali nadam se da čem ove godine osvojiti titulu pa da to bude kao krunu njegove karijere. ;)
P.S. Samo da te pitam, pošto mislim da ti koristiš ADSL, piše li ti koliko si potrošio ovaj mjesec, tamo kad odeš na portal gdje se provjerava? :?
Nema ni u mene valjda na odmoru oni pakaši iz telecoma
Nova je godina praznici :D
Valjda će se vratit s odmora :twisted: :roll: :mrgreen:

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 02 jan 2011, 22:48

Pu, valjda se neće vratiti, trebam nešto skidati, pa da mi ne uračunaju nikako. Ovako nisam siguran da li da i krećem sa skidanjem, jer valjda čitav raspust na fejsu do 5 ujutro sjediti 8-)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 jan 2011, 22:50

Sexmachineboy je napisao/la:Pu, valjda se neće vratiti, trebam nešto skidati, pa da mi ne uračunaju nikako. Ovako nisam siguran da li da i krećem sa skidanjem, jer valjda čitav raspust na fejsu do 5 ujutro sjediti 8-)
Čuj do 5 nisi zdrav ja za raspust ću lagamo do 2 ili 3 ko i uvijek jedino,ako bude kakva dobra tekma možda ostanem duže,ali ne smijem poyebaće mi se noć i dan ionako sam poslije nove ko bez kompasa,a trening mi u utorak.Vraćam se nakon dvije sedmice imao povredu skočnog zgloba :(

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 02 jan 2011, 22:52

sexmashino i LBJ moram da vam priznam da se spursi ne sale ove godine,bas me zanima kako ce odigrati playoff...sve u svemu svaka cast

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 02 jan 2011, 22:59

Jbg moram sjediti ima nas par(ja, jedan iz razreda i dvij trebe) tako da po svunoć sjedim, a ustajem u 2 sata po danu. Meni ne smeta, trening mi tek 17. tako da imam vremena. :D
@Alfa
Divno si to zaključio :mrgreen:

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 02 jan 2011, 23:03

Sexmachineboy je napisao/la:Jbg moram sjediti ima nas par(ja, jedan iz razreda i dvij trebe) tako da po svunoć sjedim, a ustajem u 2 sata po danu. Meni ne smeta, trening mi tek 17. tako da imam vremena. :D
@Alfa
ali playoff ce pokazati :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 jan 2011, 23:05

Alfa imaš odličnu moć zapažanja :lol:
Normalno da će playoff pokazat tamo ćemo bez poraza :P
Sexmachineboy je napisao/la:Jbg moram sjediti ima nas par(ja, jedan iz razreda i dvij trebe) tako da po svunoć sjedim, a ustajem u 2 sata po danu. Meni ne smeta, trening mi tek 17. tako da imam vremena. :D
@Alfa
Ma meni trening tek u 19 će sada biti no nije to to :mrgreen:
Ja kako je raspust kreno imaću samo nedjeljna druženja osim,ako ne iskrsne šta :D Al za novu nisam iskoristio priliku ova jedna koju sam smuntavao već duže vremena dobi temperaturu pa morala ležat :roll: Previše se uzbudila kad me je vidjela :P

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: alemsa, JHam i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []