Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Ovaj parmak je bio selektor Bugarske reprezentacije koja je za to vrijeme imala nekoliko najgorih poraza u historiji. Petev je bio selektor Bugarske 13 utakmica PPM 1.31, znaci gore ne moze. Dobio je Maltu i Luksemburg, a gubio od Turske 4:0, od Hrvatske 3:0, od Japana 7:2, od Danske 4:0 Ovo bi zvanicno bio najgori selektor u historiji nase reprezentacije.
Samo nije to jos najgore sto slijedi, najveci horor je to da ga je postavio Mamic zajedno sa Vicom na celo nase reprezentacije, valjda vam je svima jasno sta to znaci. Kad je Ćiro pljuvao po Misimovicu godinama sam razmisljao o tim dogadjajima, sad mi se potpuno razbistrilo kakvo g.ovno od covjeka je taj Misimovic. Ti ljudi koji sjede u savezu, tu nema lika koji ne zasluzuje najmanje 20 godina robije.
Samo nije to jos najgore sto slijedi, najveci horor je to da ga je postavio Mamic zajedno sa Vicom na celo nase reprezentacije, valjda vam je svima jasno sta to znaci. Kad je Ćiro pljuvao po Misimovicu godinama sam razmisljao o tim dogadjajima, sad mi se potpuno razbistrilo kakvo g.ovno od covjeka je taj Misimovic. Ti ljudi koji sjede u savezu, tu nema lika koji ne zasluzuje najmanje 20 godina robije.
Lik sa nikad jacim Dinamom nije postao prvak 

-
- Kontakt:
Steta sto je korona necemo moci nabijati im kazne, al peteva odma na noz cim prvi put sjebe.
- feniksptica
- Kontakt:
Sad treba skontat koga Mamic gura. On kad gura on barem gura kvalitet jbmu. Mozda nam i nekako uspije

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Slazem se sa napisanim.admin je napisao/la: ↑21 jan 2021, 16:32Puno srece i uspjeha novom selektoru. Vjerujem da je mnogo bolji strucnjak od Prosineckog koji je po mom misljenju glavni krivac za srozavanje reprezentacije.bice tesko, dolazi u nezgodnom trenutku, kvalifikacije uzasne, glavni igraci nam igraju nako, ali pobjeda u Finskoj moze vodu okrenuti na njegov mlin.
Od zute neznalice tesko da moze gore.
Sretno Ivajlo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Sretno Petevu i da u prvih 11 nam neizostavni budu Sinisa Sanicanin, Vladan Danilovic i Jovo Lukic.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Meni je tesko povjerovati da Mamic ima bilo kakve veze sa ovim izborom. U momentima kada vidi bitke sa hrvatskim pravosudjem uvjeren sam da nije imao pojma da se bira selektor. Ovo je neka druga veza koja je na kraju postala borba izmedju dva lika, jednog koji je birao godinama i drugog koji ce sada birati.
Trebalo bi Lukica osigurati da ne zaigra za Srbiju. Nije bas da imamo mnogo mladih talentovanih igraca.Wandelanoite je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:28Sretno Petevu i da u prvih 11 nam neizostavni budu Sinisa Sanicanin, Vladan Danilovic i Jovo Lukic.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
Najomiljenije mu pjesme vojnik srece, kad sve ovo bude juce I da te nije Alija.
Nedavno su u Mostaru imali sastanak Mamić, Petev i Vico Zeljković, a ti budi uvjeren u šta god hoćeš.admin je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:31Meni je tesko povjerovati da Mamic ima bilo kakve veze sa ovim izborom. U momentima kada vidi bitke sa hrvatskim pravosudjem uvjeren sam da nije imao pojma da se bira selektor. Ovo je neka druga veza koja je na kraju postala borba izmedju dva lika, jednog koji je birao godinama i drugog koji ce sada birati.
- Chapman1886
- Kontakt:
kakvo je tvoje mišljenje po pitanju peteva?Wandelanoite je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:28Sretno Petevu i da u prvih 11 nam neizostavni budu Sinisa Sanicanin, Vladan Danilovic i Jovo Lukic.
Samo Sloboda | COYG
Jok, Vico ga doveo sto ne zna kako se zove glavni grad Bugarske da zna za Peteva. Vico sitni kriminalac, koji je tu gdje jeste zahvaljuci krupnom kriminalcu Dodiku koji na sve moguce nacine pokusava unistiti bilo kakav napredak napacene Bosne. Pratio sam tvoje upise, izuzetno si pokvaren covjek koji na maksimalno hinjav nacin pokusava opravdati zlocinacke poteze krimosa koji sjede u savezu. Ne bih se cudio da si i ti podmazan od njih, pa biranim rijecima ovdje na forumu pokusavas pridobiti neke forumase koji ne vide dalje od nosa. Sad nastavi palamuditiadmin je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:31Meni je tesko povjerovati da Mamic ima bilo kakve veze sa ovim izborom. U momentima kada vidi bitke sa hrvatskim pravosudjem uvjeren sam da nije imao pojma da se bira selektor. Ovo je neka druga veza koja je na kraju postala borba izmedju dva lika, jednog koji je birao godinama i drugog koji ce sada birati.
-
- Kontakt:
Sacekajmo prvi spisak, pa da vidimo na sta cilja Bugarin.Chapman1886 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:39kakvo je tvoje mišljenje po pitanju peteva?Wandelanoite je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:28Sretno Petevu i da u prvih 11 nam neizostavni budu Sinisa Sanicanin, Vladan Danilovic i Jovo Lukic.
MES QUE UN CLUB!
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma daj covjece. Svi znaju da je Mamic gurao Peteva. Kakve su kombinacije to mi nije jasno, ali da je Dodikovim pulenima draga reprezentacija za koju sam kaze da ne navija, to ne moze ni onaj sa najmanjom cifrom inteligencije povjerovati.admin je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:31Meni je tesko povjerovati da Mamic ima bilo kakve veze sa ovim izborom. U momentima kada vidi bitke sa hrvatskim pravosudjem uvjeren sam da nije imao pojma da se bira selektor. Ovo je neka druga veza koja je na kraju postala borba izmedju dva lika, jednog koji je birao godinama i drugog koji ce sada birati.
"Zanimljivo, Petev je sjedio i na klupi Levskog, ali samo jedan dan. Blamažu koju je doživio u Sofiji upisana je u anale svjetskog fudbala.
Levski iz Sofije ga je angažovao 8. oktobra 2013. godine što se nije svidjelo navijačima (zbog njegovih ranijih izjava), pa su upali na konferenciju za novinare, na kojoj je bilo njegovo predstavljanje.
Skinuli su mu klupsku opremu i otjerali ga iz prostorije. Dan kasnije Petev je podnio ostavku.
Bugarski trener se nije proslavio ni na klupi Dinama i ostao je upamćen kao jedini koji u posljednjih 15 godina nije uspio postati prvak Hrvatske sa zagrebačkim klubom."
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ne bih se slozio sa tvojom konstatacijom, naprotiv, mislim da je ona rezultat visegodisnje manipulacije nad narodima ove zemlje.retromoos je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:42Jok, Vico ga doveo sto ne zna kako se zove glavni grad Bugarske da zna za Peteva. Vico sitni kriminalac, koji je tu gdje jeste zahvaljuci krupnom kriminalcu Dodiku koji na sve moguce nacine pokusava unistiti bilo kakav napredak napacene Bosne. Pratio sam tvoje upise, izuzetno si pokvaren covjek koji na maksimalno hinjav nacin pokusava opravdati zlocinacke poteze krimosa koji sjede u savezu. Ne bih se cudio da si i ti podmazan od njih, pa biranim rijecima ovdje na forumu pokusavas pridobiti neke forumase koji ne vide dalje od nosa. Sad nastavi palamuditiadmin je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:31Meni je tesko povjerovati da Mamic ima bilo kakve veze sa ovim izborom. U momentima kada vidi bitke sa hrvatskim pravosudjem uvjeren sam da nije imao pojma da se bira selektor. Ovo je neka druga veza koja je na kraju postala borba izmedju dva lika, jednog koji je birao godinama i drugog koji ce sada birati.
A cekaj, zar ovo ne govori vise o tim kvazi navijacima nego o njemu?Probisvjet je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:56Ma daj covjece. Svi znaju da je Mamic gurao Peteva. Kakve su kombinacije to mi nije jasno, ali da je Dodikovim pulenima draga reprezentacija za koju sam kaze da ne navija, to ne moze ni onaj sa najmanjom cifrom inteligencije povjerovati.admin je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:31Meni je tesko povjerovati da Mamic ima bilo kakve veze sa ovim izborom. U momentima kada vidi bitke sa hrvatskim pravosudjem uvjeren sam da nije imao pojma da se bira selektor. Ovo je neka druga veza koja je na kraju postala borba izmedju dva lika, jednog koji je birao godinama i drugog koji ce sada birati.
"Zanimljivo, Petev je sjedio i na klupi Levskog, ali samo jedan dan. Blamažu koju je doživio u Sofiji upisana je u anale svjetskog fudbala.
Levski iz Sofije ga je angažovao 8. oktobra 2013. godine što se nije svidjelo navijačima (zbog njegovih ranijih izjava), pa su upali na konferenciju za novinare, na kojoj je bilo njegovo predstavljanje.
Skinuli su mu klupsku opremu i otjerali ga iz prostorije. Dan kasnije Petev je podnio ostavku.
Bugarski trener se nije proslavio ni na klupi Dinama i ostao je upamćen kao jedini koji u posljednjih 15 godina nije uspio postati prvak Hrvatske sa zagrebačkim klubom."
naprijed rejal
Ko zna? Na osnovu cega si dosao do takvog zakljucka. Meni izgleda to nevjerovatno u ovim teskim vremenima za Mamica. Uzor nam trebaju biti ovi huligani iz Bugarske?Probisvjet je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:56Ma daj covjece. Svi znaju da je Mamic gurao Peteva. Kakve su kombinacije to mi nije jasno, ali da je Dodikovim pulenima draga reprezentacija za koju sam kaze da ne navija, to ne moze ni onaj sa najmanjom cifrom inteligencije povjerovati.admin je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:31Meni je tesko povjerovati da Mamic ima bilo kakve veze sa ovim izborom. U momentima kada vidi bitke sa hrvatskim pravosudjem uvjeren sam da nije imao pojma da se bira selektor. Ovo je neka druga veza koja je na kraju postala borba izmedju dva lika, jednog koji je birao godinama i drugog koji ce sada birati.
Da je živ Šaban da nam zapjeva onu njegovu najbolju Ivajloooooo
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ja se nadam da ce Dzeko i Pjanic prestat karieru u reprezentaciju nisu oni ovo zasluzili da bude vakav clown selektor...