E to poštujem, trebo se odma iznijet taj argument i mirna Bosna.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nema to veze sa sportom. Za to se trebala Seka oduziti. Ona je politicar.
Gdje ima intervju? Da i ja procitam.samoposmatram je napisao/la: ↑21 jan 2021, 19:20Zna li iko zasto nemogu vidjeti ime autora intervjua sa Petevom na ss.ba? Uz put pretjerali ste sa hvalospjevima u istom.
" Amer Gojak bi sigurno ga ulistao u prvih pet trenera koji su ga vodili." Haha
Jesu li valjali cevapi da mi je znati.
Googlaj Merlina obozavam.admin je napisao/la: ↑21 jan 2021, 19:26Gdje ima intervju? Da i ja procitam.samoposmatram je napisao/la: ↑21 jan 2021, 19:20Zna li iko zasto nemogu vidjeti ime autora intervjua sa Petevom na ss.ba? Uz put pretjerali ste sa hvalospjevima u istom.
" Amer Gojak bi sigurno ga ulistao u prvih pet trenera koji su ga vodili." Haha
Jesu li valjali cevapi da mi je znati.
E onda i ja povlacim rijec, puna podeska za Peteva. Al' u kur.cu.
Hoces li ti ici da bojkotujes, bacas baklje i prekidas utakmice?
Dakle nista nisi napisao da mi promjenis misljenje da ima jaci cvadmin je napisao/la: ↑21 jan 2021, 18:17@tutankamon1905, prije preizimanja BiH Prosinecki je radio u Zvezdi, Kayseriju i Azerbejdzanu. Osim Kupa sa Zvezdom nista vrijedno nije napravio. Ostao je sa Kayserijem u ligi pa je onda nogiran nakon serije losih rezultata. Sa Azerima nista. Petev u svom CVju ima pet trofeja, ima evropske nastupe, ima dobre rezultate sa AELom i Omonijom, kao i nesto losije sa Bugarskom, ali i Dinamom s kojim nije bio prvak. Ne mogu se porediti.
Prvo ne vidim kako bojkot te bakljda i prekidi utakmica mogu zajedno.
S ovim dole se slazem potpuno. Nema tu vise nikakve price. Samo je finta u tome da je i Robi izabran samo da ne bude neko drugi. Pa eto uzmimo i da im je CV isti, mada je pet vise od jedan, ali nije ni bitno. Obojica su stranci, nisu vau treneri, na jednog je hejt strasan, a drugom je bila dobrodoslica u najmanju ruku kao da je Bilic dosao. Zasto? Zato sto su majstori manipulacije svojim manipulacijama to napravili.tutankamon1905 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 19:38Dakle nista nisi napisao da mi promjenis misljenje da ima jaci cvadmin je napisao/la: ↑21 jan 2021, 18:17@tutankamon1905, prije preizimanja BiH Prosinecki je radio u Zvezdi, Kayseriju i Azerbejdzanu. Osim Kupa sa Zvezdom nista vrijedno nije napravio. Ostao je sa Kayserijem u ligi pa je onda nogiran nakon serije losih rezultata. Sa Azerima nista. Petev u svom CVju ima pet trofeja, ima evropske nastupe, ima dobre rezultate sa AELom i Omonijom, kao i nesto losije sa Bugarskom, ali i Dinamom s kojim nije bio prvak. Ne mogu se porediti.
Prosinecki nije samo ostao u ligi s Kayserijem nego ih je preuzeo u zoni ispadanja i uzeo 5. Mjesto na kraju, najbolji plasman u povijesti kluba ako cemo ovome kao reference uzimat "imao je dobre rezultate".
Ajmo dalje za bugarina..nikad jaci Dinamo, nije osvojio ni kup ni ligu..hej..s Dinamom.
Ael drugo mjesto
Omonia, bio 3 mjeseca
Levski bio jedan dan
Jagellonia, nakon drugog i cetvrtog mjesta dolazi ivaylo i 7.mjesto.
Ne znam zaista zasto itko pokusava opravdat izbor peteva kad nema apsolutno nijedan jedini normalan argument za to..ima i gorih naravno, ali ako ste slijepi i ne vidite da je izabran samo radi nekih drugih igara iza zastora onda jbg. Nemam ja sta objasnjavat ni uvjeravat onda
Zato sto je PatriJota.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.