Liverpool are planning to buy a centre back in the summer. #awlfc [paul joyce - the times]
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Matip je izgleda spreman za sutra
Matip i phillips u odbrani
Hendo,fab i ispred tiago u vezi

Matip i phillips u odbrani
Hendo,fab i ispred tiago u vezi

Na ljeto treba doci stoper koji ce biti zdraviji te bolji za klasu i od Joa i Joela.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
To insajderska od neke tetke koja zna sekrataricu od sekretarice?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa zar ne?
Treba jedan pouzdan i kvalitetan, a koji ima potencijal da u buducnosti bude nivo Dijka, ili cak bolji od samog Dijka.
Jer pretpostavljam da ce se ici na tu varijantu, tj. ganjati igraca, ne starijeg od 25g.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ma ja sam ti ovo treba pročitao u glavi: "Već je riješeno sve sa jednim štoperom, te on dolazi na ljeto", a zapravo si ti mislio treba kao 'potreban je'.
Zato sam napisao da je insajderska

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

K. Čini se da Taki gejšu mora namjestiti Kloppu da bi igrao.
Fino konacno refresh u napadu, sta li je japanac uradio kloppu ? Da mu nije zigu zensku
Sta je ovooooooooo
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nadam se da Henderson nije ozbiljnije povrijedjen.
Spamm
Spamm
300 min bez gola , idemo po rekord
Where my club gone
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Davaj kozojeba i japanca od prve min drugog pol, ne cekaj 70 min kao uvijek flopponja 

Origiju samopouzdanje ravno nuli, onu šansu sam znao da će ofulati. I zašto pobogu onakav šut...
Ostavi origija do kraja, vidi se da momak bas zeki igrati, ox moze vani i firmino unutra, salah da ne ulazi ni pod razno.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
E upravo se tome nadam, nešto ljudi očekuju od Origija on mu da jedno poluvrijeme da se pokaže i to ga ubaci posle 100 godina.
A Firmino se trpi svaku utakmicu.
Ne možeš ni očekivati ništa bolje od toga što Origi trenutno pruža.
A Firmino se trpi svaku utakmicu.
Ne možeš ni očekivati ništa bolje od toga što Origi trenutno pruža.
Yebes ga, igramo nekako bolje nego u zadnje 4 tekme zajedno. Mozda je i do mene. Fali gol taj samo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.