admin je napisao/la: ↑21 jan 2021, 20:41
Goalgetter je napisao/la: ↑21 jan 2021, 20:31
Ma nista ne treba dirati, neka Bugara. Bolje ne zasluzujemo, a vrijeme ce pokazati sve.
Ako realno gledamo situaciju, najgori momenat za preuzeti repku. Kvalifikacije se igraju u par mjeseci, nema publike, grupa kakva jeste, mi nako vala. Tako da Petevu predvidjam jedno 10 mjeseci i to je to. Sergej ako ima ambicije da preuze repku juce treba da se krene baviti trenerskim poslom.
Kakav adut ima Vico da bude predsjednik saveza, koje su njegove strucne reference, ili Begiceve svejedno
Kada pogledas kompletan savez vidjeces i vodoinstalatera, elektricara, sofera, novinara, politicara i td ali najmanje fudbalskih radnika..O cemu onda mi ovdje diskutujemo i zasto se toliko potencira Sergej i njegovo "neiskustvo "...
Ja bi tebe prvog zamolio da se zaustavis...Eto izabran ti je tvoj veliki favorit, skontali smo ali stisni kocnicu jer ovo je silovanje zdravog razuma i pljuvanje u facu svakom navijacu BiH.
ps.
Nama ne treba svjetski strucnjak da nauci ih kako da igraju jer oni to znaju, to su momci vecinom u svjetskim klubovima sa jakim karijerama.
Treba nam neko da ih motivise, da izgradi zajednistvo, ekipu, probudi zelju da trce i bore se.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".