Razlaz na kraju sezone je najbolje rješenje za obje strane. Ovako više ne ide. Ali zanimljivo koliko je ustvari kratko trajao taj Kloppov peak u Liverpoolu. Na kraju će se samo pamtiti ta jedna titula EPL i osvajanje LP. A neki su ovdje recimo ovu ekipu Liverpoola svrstavali među najbolje ekipe svih vremena.
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: English Premier League
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Chapman1886
- Kontakt:
dobro sad čitati fana barcelone kako kritikuje liverpul i klopa je ispod svakog nivoa
Samo Sloboda | COYG
Nista bolje nije napisano u zadnjih 500 stranica.Lillard je napisao/la: ↑21 jan 2021, 22:13Brate lik osvojio ligu i ligu prvaka malo li je.
Ne znam jel to slucaj, al imam osjecaj ko da su navijaci van Engleske bas razmazeni do bola, dok su oni tamo "pravi" navijaci puno privrzeniji treneru i nisu tako laki na kritikama.
Ili je to dio standardnog trolanja na kojem ova tema zivi

lijepo ovo pokazaše
21:21 21-og dana 21-e godine 21-og vijeka 
ja uvijek hoću da uslikam kilometražu na autu kad bude tako neki fin broj i uvijek zaboravim

ja uvijek hoću da uslikam kilometražu na autu kad bude tako neki fin broj i uvijek zaboravim

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Mogu biti i fan Vrbanjuše ali činjenice ostaju činjenice.Chapman1886 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 22:21dobro sad čitati fana barcelone kako kritikuje liverpul i klopa je ispod svakog nivoa
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Cuj samoBoixosNois1899 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 22:19Razlaz na kraju sezone je najbolje rješenje za obje strane. Ovako više ne ide. Ali zanimljivo koliko je ustvari kratko trajao taj Kloppov peak u Liverpoolu. Na kraju će se samo pamtiti ta jedna titula EPL i osvajanje LP. A neki su ovdje recimo ovu ekipu Liverpoola svrstavali među najbolje ekipe svih vremena.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ovdje svi jedva cekaju Liverpulov neuspjeh bilo kakav da bi ga blatili samo a opet su uporedu sa ostalima među najacima
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA
- Chapman1886
- Kontakt:
Dobro si to rekao brate. Evo primjera radi 6 i po sati bez postignutog gola, a Liverpool je u međuvremenu igrao sa 3 od zadnjih 6 ekipa na tabeli. Bolje je Kloppu da na vrijeme digne sidro da ne bi doživio sudbinu Wengera ili Mourinha u Utd.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 22:19Razlaz na kraju sezone je najbolje rješenje za obje strane. Ovako više ne ide. Ali zanimljivo koliko je ustvari kratko trajao taj Kloppov peak u Liverpoolu. Na kraju će se samo pamtiti ta jedna titula EPL i osvajanje LP. A neki su ovdje recimo ovu ekipu Liverpoola svrstavali među najbolje ekipe svih vremena.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa jeste "samo" kada se uzme u obzir koliko se prije dvije godine uzdizala ekipa i najavljivao nastavak dominacije u godinama koje dolaze. Ljudi ovdje govorili da je ekipa bolja nego Guardiolina BarcaStevieG8 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 22:24Cuj samoBoixosNois1899 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 22:19Razlaz na kraju sezone je najbolje rješenje za obje strane. Ovako više ne ide. Ali zanimljivo koliko je ustvari kratko trajao taj Kloppov peak u Liverpoolu. Na kraju će se samo pamtiti ta jedna titula EPL i osvajanje LP. A neki su ovdje recimo ovu ekipu Liverpoola svrstavali među najbolje ekipe svih vremena.koliko gluposti u jednom postu.

FC Grizzlies
FC Grizzlies
- feniksptica
- Kontakt:
Nisu ljudi poslali normalan pas u zadnjoj trecini, svaki prejak.
TAA najgori.
TAA najgori.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakva je ovo ekipa, Salah cuva noge.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Sta se ovo dešava s Liverpool-om? Ne mogu dati gola mrtvom Burnley-u.
- Chapman1886
- Kontakt:
A šta ako vam kažem da i ovako bizaran liverpul bolje stoji na terenu od Barcelone protiv nekakvog kukurulja
Samo Sloboda | COYG
Ja ne znam kako ovo nije bio penal. Sta je ruka vise uopste u ovom fudbalu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Liverpool hoce tika taku, Firmino opasan ko Lendric.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- feniksptica
- Kontakt:
Ne spustaaaj na prozore loretneeee
Stala masina nesto. Kazu bolji od Arsenalovih nepobjedljivih..
Stala masina nesto. Kazu bolji od Arsenalovih nepobjedljivih..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Looserpool rides again, hahahahahaha, sto se izblamirase ljudi, hahahahah, nece biti na kraju ni u top 10.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.