Mislim ne bi to značilo ništa, a možda i bi

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Najdraže mi je to što ćeš opet morat progutat sva **** koja nasereš ovdje. Zar ti nije već dosadilo? Zar nije lakše navijat za svoj klub, slavit uspjehe, pustit stručnim ljudima da vode klub? Hadžija odgovara multimilioneru jbt, al ne odgovara bošnji koji radi za 800 maraka, od tog 350 koverta.Sanchez1987 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 22:32Samo sam primjer naveo.skoroalen je napisao/la: ↑21 jan 2021, 22:11Pa onda navijaj za Radnik il Borac, što ćeš kod nas? Je l' navijaš za bombastične transfere il klub? Jedan City nema špica, uzdali se u Aguera i on se povrijedio, Jesus je taman kvalitet k'o naš Hare, a imaju ponajboljeg gazdu i sportske direktore na svijetu.
Treba na proteste. Je l’ da?Sanchez1987 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 22:39Ma da standard odgovori,sve bi to Celo rastjerao al Vinko zelio da ostanu,isto kao za derbi,kaze husref kriv za blamazu,a kad kazes dupla, onda kaze nije husref samo zasluzan nego i igracial necemo o njemu samo sam primjer naveo za vase duple arsine kako bi odbranili nesto.
Jasno je ko dan da je Handzic ostao tu, iskljucivo zbog Vinka, da li mu je to greska ? Pa jeste, da li je bitno? Ne, nije, jer je fenomenalan trener. To sto je tebi tesko shvatiti neke stvari, je nesto drugo.Sanchez1987 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 22:39Ma da standard odgovori,sve bi to Celo rastjerao al Vinko zelio da ostanu,isto kao za derbi,kaze husref kriv za blamazu,a kad kazes dupla, onda kaze nije husref samo zasluzan nego i igracial necemo o njemu samo sam primjer naveo za vase duple arsine kako bi odbranili nesto.
Uzivaj i donesi dobrih novosti bratefeniksptica je napisao/la: ↑21 jan 2021, 22:44Sutra idem na kafu, bit ce neke informacije oko pojacanja i produzetka ugovora..ako neko hoce svjeze info bujrum
Sve si brate u pravu, pusti ove likove na temi veze nemaju.Sanchez1987 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 22:39Ma da standard odgovori,sve bi to Celo rastjerao al Vinko zelio da ostanu,isto kao za derbi,kaze husref kriv za blamazu,a kad kazes dupla, onda kaze nije husref samo zasluzan nego i igracial necemo o njemu samo sam primjer naveo za vase duple arsine kako bi odbranili nesto.
Napadac nije los zvijezde 09 U-19 Milosevic 18 god..BordoSarajevo je napisao/la: ↑21 jan 2021, 22:45Pozdravljam dovođenje stranca na mjesto šefa u akademiji. Kakav god da je, bolji je od domaćih koji su totalno neambiciozni i nestručni. Sljedeći korak je, vjerujem i nadam se je dovođenje mladih talenata iz cijele države pa da za dvije-tri godine plodove naplatimo. Zavirio bi i detaljno bacio oko na djecu iz Zvijezde 09 koji postižu dobre rezultate i sigurno kvalitetno rade, na TK je vazda bilo talenata, posebno u Slobodi. Od komšija treba mlađi naraštaj gledat pa što je dobro prisvojit uz prethodbo dobro pranje i dezinfekciju.
Vidi, da ti Škoro nešta objasni. Trener u suradnji sa SDom dovodi igrače, produžava ugovore ako je moguće i sl. Ako trener s tim igračima ostvari uspjeh, niko mu ne smije prigovorit. Mourinho je 2015. iz Chelseaja najurio KDBa, Salaha, Lukakua, danas tri ponajbolja igrača na svijetu na svojim pozicijama. U zamjenu mu Emenalo doveo Costu, Schurrlea, ostavio Oscara... Kad je osvojio ligu, svi mu se naklonili. Kad je sezonu kasnije završio deseti, on je dobio nogu, a ne Emenalo. Zašto, kad je Emenalo doveo Begovića, Babu Rahmana, Pappyja Djilobigija i slične? Zato što ih je trener tražio. Zašto Emenalo nije odgovarao za puštanje Salaha, KDBa i Lukakua? Zato što treneru nisu trebali da ostvari ciljeve. Isto se kasnije dešavalo Sarriju, nije Marina kriva što je Sarri fasovao 6:0 od Cityja, iako mu je ona dovela sve te igrače. On je tražio Jorginha i debelog Higuaina.Sanchez1987 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 22:39Ma da standard odgovori,sve bi to Celo rastjerao al Vinko zelio da ostanu,isto kao za derbi,kaze husref kriv za blamazu,a kad kazes dupla, onda kaze nije husref samo zasluzan nego i igracial necemo o njemu samo sam primjer naveo za vase duple arsine kako bi odbranili nesto.
Jel ja gluposti pisem ili navedem igraca s kojim pregovaramo? Sto je to glupo? Jel ja tebi moram ili bilo kome polagati racune sto neko nije potpisao. Nije do mene kralju.
Je li ovo Alfredov duh ušao u tebe?skoroalen je napisao/la: ↑21 jan 2021, 22:54Vidi, da ti Škoro nešta objasni. Trener u suradnji sa SDom dovodi igrače, produžava ugovore ako je moguće i sl. Ako trener s tim igračima ostvari uspjeh, niko mu ne smije prigovorit. Mourinho je 2015. iz Chelseaja najurio KDBa, Salaha, Lukakua, danas tri ponajbolja igrača na svijetu na svojim pozicijama. U zamjenu mu Emenalo doveo Costu, Schurrlea, ostavio Oscara... Kad je osvojio ligu, svi mu se naklonili. Kad je sezonu kasnije završio deseti, on je dobio nogu, a ne Emenalo. Zašto, kad je Emenalo doveo Begovića, Babu Rahmana, Pappyja Djilobigija i slične? Zato što ih je trener tražio. Zašto Emenalo nije odgovarao za puštanje Salaha, KDBa i Lukakua? Zato što treneru nisu trebali da ostvari ciljeve. Isto se kasnije dešavalo Sarriju, nije Marina kriva što je Sarri fasovao 6:0 od Cityja, iako mu je ona dovela sve te igrače. On je tražio Jorginha i debelog Higuaina.Sanchez1987 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 22:39Ma da standard odgovori,sve bi to Celo rastjerao al Vinko zelio da ostanu,isto kao za derbi,kaze husref kriv za blamazu,a kad kazes dupla, onda kaze nije husref samo zasluzan nego i igracial necemo o njemu samo sam primjer naveo za vase duple arsine kako bi odbranili nesto.
Vratimo se u BiH. Husref je tražio Milanovića striktno, Husref je tražio lijevog beka (dobio Letića), Husref je otjerao Jeleškovića i sam kreirao plan treninga... Husref je s tim igračima izgubio dva derbija i izgubio prvo mjesto, i zato je on dobio otkaz. Ako je Vinko i tražio ostanak Hodžića, Dupovca (koga ste pljuvali kao nikog pa vas je momak sve izurinirao), ako je tražio sad Kanurića, ako je rekao da su mu dovoljni Mersudin i Hare... Nije tu kriv SD. Ima li Vinko rezultat s dotičnim? Ima. Ima playoff EL (izjednačen najveći evropski uspjeh kluba), ima titulu, ima prvo mjesto. Kako mu se išta smije prigovorit?
A sad pitanje za tebe. Ako je Husrefu falilo igrača, što ni u jednom od brojnih medijskih istupa nakon poraza to nije rekao? Ili još bolje, što na pressicama prije tekmi nije rekao šta mu fali? Nije, jer je imao sve što je tražio, shodno budžetu, naravno. Čala je na zimu 2017. jasno rekao da mu trebaju tri pojačanja. Nije dobio nijedno. E tu je kriv SD, a ne trener. Trener jasno izrazio želje, nisu mu ispunjene... Zato je trener bio gospodin i sam napustio klupu. Nešta slično je uradio Benitez sa Valenciom 2004. Ako mi ne možete omogućit ono što hoću, ja vam je mogu obećat trofeje. Čista računica. A ti mi nađi samo jednu Husrefovu izjavu gdje se žali na rad SDa i gdje moli za igrače kao što je Čala uradio. Samo jednu.
Bilo mi je mrsko da mu duze napisem, ali bukvalno si u srz pogodioskoroalen je napisao/la: ↑21 jan 2021, 22:54Vidi, da ti Škoro nešta objasni. Trener u suradnji sa SDom dovodi igrače, produžava ugovore ako je moguće i sl. Ako trener s tim igračima ostvari uspjeh, niko mu ne smije prigovorit. Mourinho je 2015. iz Chelseaja najurio KDBa, Salaha, Lukakua, danas tri ponajbolja igrača na svijetu na svojim pozicijama. U zamjenu mu Emenalo doveo Costu, Schurrlea, ostavio Oscara... Kad je osvojio ligu, svi mu se naklonili. Kad je sezonu kasnije završio deseti, on je dobio nogu, a ne Emenalo. Zašto, kad je Emenalo doveo Begovića, Babu Rahmana, Pappyja Djilobigija i slične? Zato što ih je trener tražio. Zašto Emenalo nije odgovarao za puštanje Salaha, KDBa i Lukakua? Zato što treneru nisu trebali da ostvari ciljeve. Isto se kasnije dešavalo Sarriju, nije Marina kriva što je Sarri fasovao 6:0 od Cityja, iako mu je ona dovela sve te igrače. On je tražio Jorginha i debelog Higuaina.Sanchez1987 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 22:39Ma da standard odgovori,sve bi to Celo rastjerao al Vinko zelio da ostanu,isto kao za derbi,kaze husref kriv za blamazu,a kad kazes dupla, onda kaze nije husref samo zasluzan nego i igracial necemo o njemu samo sam primjer naveo za vase duple arsine kako bi odbranili nesto.
Vratimo se u BiH. Husref je tražio Milanovića striktno, Husref je tražio lijevog beka (dobio Letića), Husref je otjerao Jeleškovića i sam kreirao plan treninga... Husref je s tim igračima izgubio dva derbija i izgubio prvo mjesto, i zato je on dobio otkaz. Ako je Vinko i tražio ostanak Hodžića, Dupovca (koga ste pljuvali kao nikog pa vas je momak sve izurinirao), ako je tražio sad Kanurića, ako je rekao da su mu dovoljni Mersudin i Hare... Nije tu kriv SD. Ima li Vinko rezultat s dotičnim? Ima. Ima playoff EL (izjednačen najveći evropski uspjeh kluba), ima titulu, ima prvo mjesto. Kako mu se išta smije prigovorit?
A sad pitanje za tebe. Ako je Husrefu falilo igrača, što ni u jednom od brojnih medijskih istupa nakon poraza to nije rekao? Ili još bolje, što na pressicama prije tekmi nije rekao šta mu fali? Nije, jer je imao sve što je tražio, shodno budžetu, naravno. Čala je na zimu 2017. jasno rekao da mu trebaju tri pojačanja. Nije dobio nijedno. E tu je kriv SD, a ne trener. Trener jasno izrazio želje, nisu mu ispunjene... Zato je trener bio gospodin i sam napustio klupu. Nešta slično je uradio Benitez sa Valenciom 2004. Ako mi ne možete omogućit ono što hoću, ja vam je mogu obećat trofeje. Čista računica. A ti mi nađi samo jednu Husrefovu izjavu gdje se žali na rad SDa i gdje moli za igrače kao što je Čala uradio. Samo jednu.
+1 iako si derpašskoroalen je napisao/la: ↑21 jan 2021, 22:54Vidi, da ti Škoro nešta objasni. Trener u suradnji sa SDom dovodi igrače, produžava ugovore ako je moguće i sl. Ako trener s tim igračima ostvari uspjeh, niko mu ne smije prigovorit. Mourinho je 2015. iz Chelseaja najurio KDBa, Salaha, Lukakua, danas tri ponajbolja igrača na svijetu na svojim pozicijama. U zamjenu mu Emenalo doveo Costu, Schurrlea, ostavio Oscara... Kad je osvojio ligu, svi mu se naklonili. Kad je sezonu kasnije završio deseti, on je dobio nogu, a ne Emenalo. Zašto, kad je Emenalo doveo Begovića, Babu Rahmana, Pappyja Djilobigija i slične? Zato što ih je trener tražio. Zašto Emenalo nije odgovarao za puštanje Salaha, KDBa i Lukakua? Zato što treneru nisu trebali da ostvari ciljeve. Isto se kasnije dešavalo Sarriju, nije Marina kriva što je Sarri fasovao 6:0 od Cityja, iako mu je ona dovela sve te igrače. On je tražio Jorginha i debelog Higuaina.Sanchez1987 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 22:39Ma da standard odgovori,sve bi to Celo rastjerao al Vinko zelio da ostanu,isto kao za derbi,kaze husref kriv za blamazu,a kad kazes dupla, onda kaze nije husref samo zasluzan nego i igracial necemo o njemu samo sam primjer naveo za vase duple arsine kako bi odbranili nesto.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, boki86, ErosViverosViv, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Hrasno15, Maestro^^, MaroonBjelave, muhamedhulk, napoleon72, Vanja8, ŠTA_JE i 113 gostiju.