SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: __Liedson__,deyo

Padovan
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la Padovan » 02 jan 2011, 15:57

Imam sad gostiju, samo sam navratio da vidim imali sugestija, tako da će kasnije sve biti popravljeno. Ako ima jos gresaka samo javite.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 02 jan 2011, 16:30

Jest ovaj deyo naporan, pa covjece nemoras 1000000000000 puta napisati da je greska, popravit ce se polako. Ovako je cmizdrio i za titulu pravila ono pravila ovo. Stvarno djetinjast lik.

PS. Ovo je samo igra, a ti sve uzeo za ozbiljno.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 02 jan 2011, 16:40

jesam li ja na transfer listi :?:
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 02 jan 2011, 16:46

Nakon jedne sezone vrijedim 16.250 :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 02 jan 2011, 17:40

Faraon iz Visokog je napisao/la:jesam li ja na transfer listi :?:

Jesi vrijedis 8.500 necega. :D
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 jan 2011, 17:54

Sekretaru sta bi za onaj moj(nas) zahtjev u vezi registracije novog igraca...rece mi kapiten Italia da je doslo do nekih peripetija :D i da nisi dozvolio da se ostvari to...

Nisam ja bio tu da vidim o cemu je rijec...al nismo se tako dogovorili...posteno sam stavio anketu uz tvoje odbrenje i svi su mogli glasati..dobili smo potrebnu vecinu i sta je sad problem???

Nije to posteno....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 02 jan 2011, 18:15

sarajlija89 je napisao/la:Sekretaru sta bi za onaj moj(nas) zahtjev u vezi registracije novog igraca...rece mi kapiten Italia da je doslo do nekih peripetija :D i da nisi dozvolio da se ostvari to...

Nisam ja bio tu da vidim o cemu je rijec...al nismo se tako dogovorili...posteno sam stavio anketu uz tvoje odbrenje i svi su mogli glasati..dobili smo potrebnu vecinu i sta je sad problem???

Nije to posteno....

Znam da nije posteno.Nije posteno sto su Delfini ostali bez titule na onakav nacin.Nije posteno sto su na onakav nacin ispali FK Garaze i jos neki.Nije posteno ali je prema trenutno vazecim pravilima.Usput isti se mijenjaju uskoro.

Dakle ja sam imao dobru volju da vam izadjem u susret ali dogodio se puc :mrgreen: tako da sam odlucio sve po zakonu.Izvini ali tako je moralo biti radi mira u kuci.Vi odigrate dvije tekme sa igracem manje i mirna Bosna. :D Nije to kraj svijeta mnoge ekipe igraju sa igracem manje tako da nije prvi put da se to desava.Prvenstvo je dugo i vi cete to nadoknaditi ako izgubite koi bod na startu.

Sretno.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 jan 2011, 18:27

Nisam upratio stvarno sta se desavalo sve oko Delfina i ostalih.....tako da necu komentarisati al mislim da je nas zahtjev bio sasvim opravdan i razuman.... i najvaznije, nekompromitirajuci i nevazan u odnosu na ostale, u smislu da nikog ne moze osteti...sve smo fino objasnili i imali su pravo da se izjasne...i ko se pobunio protiv toga svaka mu cast na kolegijalnosti i ljudskosti :roll: :| znam zvuci pateticno al sta drugo da kazem....

Necu insistirati,nisam do kraja upoznat sa desavanjima jer sam bio odsutan al nepravedno je ovo....pogotovo sto je odluka prvobitno vazila,pa promjenjena....

Savez nek eventualno odluci o reviziji ovoga slucaja, zbog svega gore navedenog i cinjenice da smo podrzani od vecine kapitena timova....nije jos kasno al necu vise inistirati...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 02 jan 2011, 18:44

sarajlija89 je napisao/la:Nisam upratio stvarno sta se desavalo sve oko Delfina i ostalih.....tako da necu komentarisati al mislim da je nas zahtjev bio sasvim opravdan i razuman.... i najvaznije, nekompromitirajuci i nevazan u odnosu na ostale, u smislu da nikog ne moze osteti...sve smo fino objasnili i imali su pravo da se izjasne...i ko se pobunio protiv toga svaka mu cast na kolegijalnosti i ljudskosti :roll: :| znam zvuci pateticno al sta drugo da kazem....

Necu insistirati,nisam do kraja upoznat sa desavanjima jer sam bio odsutan al nepravedno je ovo....pogotovo sto je odluka prvobitno vazila,pa promjenjena....

Savez nek eventualno odluci o reviziji ovoga slucaja, zbog svega gore navedenog i cinjenice da smo podrzani od vecine kapitena timova....nije jos kasno al necu vise inistirati...
Ovi iz Gongashija su se bunili u vezi vas, kao i nas u borbi za titulu. Isto tako su se bunili i za kup da je nepravedno odigran. Njima je uvjek neko drugi kriv. Jadno, zato podrzavam sekretara da ce od sledece sezone ici cvrsce ruke radi novih pravila.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 jan 2011, 18:47

Nisam upratio i da ne napadam bezveze nekoga...al kao sto rekoh...nas zahtjev je bio nekompromitirajuci,nevazan i nije nikoga mogao ostetit..osim nas samih ako ova odluka ostane,mi smo direktno osteceni...al eto neka je na cast svakome ko je nesto lose u tome vidio i pobunio se...savez to jos moze ispravit al eto...

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 02 jan 2011, 19:13

Evo ponovo uz nekoliko ispravljenih grešaka (nemoj te zamjeriti jer sam sinoć ovo radio, pa ako ima jos gresaka samo javite, ko radi taj i pravi greške :mrgreen: ).

A u vezi bayer 04, on ima golove iz prve sezone sportsport.ba lige, e ja sad ne znam jeli on mjenjao klub ili je mozda napustio ligu pa se ponovo vratio. (znaci ovu su igrača koji su imali golove iz prve lige, a jos igraju "boldirani").

slika

A evo malo preglednije tabele za vrijednost timova (klubova):

slika

Timovi koji imaju (*) pored naziva- su dobile drugačije vrijednosti, nego prošli put (zbog toga što sam ja sve ponovo odradio, od početka sportsport.ba lige do danas, sve ima)

Ukoliko uočite greška ponovo javite.

Izvini admir_sa nije ništa protiv Topnika :D , nego kopirao onu staru tabelu, sad je uredu.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 02 jan 2011, 20:44

123456 je napisao/la:
Faraon iz Visokog je napisao/la:jesam li ja na transfer listi :?:

Jesi vrijedis 8.500 necega. :D
sad mogu prec u neki klub bez onog tri utakmice neigranja

ako je tako ako neko treba igraca tu sam
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 02 jan 2011, 20:52

Šta bi sa onom stranicom ove lige? :?
BTW: Moja cijena je krajnje nerealna ali eto sad u prvoj ligi ću pokazati sve što znam 8-)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Analiticar=Ahmo
Kontakt:

Post Postao/la Analiticar=Ahmo » 02 jan 2011, 21:30

Sexmachineboy je napisao/la:Šta bi sa onom stranicom ove lige? :?
BTW: Moja cijena je krajnje nerealna ali eto sad u prvoj ligi ću pokazati sve što znam 8-)
Tu sam al evo ti mi reci sta da pisem na pauzi ?
R.I.P VEDRAN PULJIC

Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 02 jan 2011, 21:52

ma opusti se sarajlija, sa novim imenom svaku cemo ekipu da pobjedimo! :)

Forza La Vecchia Signora!
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 02 jan 2011, 22:06

Analiticar=Ahmo je napisao/la:
Tu sam al evo ti mi reci sta da pisem na pauzi ?
Ma pitam da li je admin dozvolio tu stranicu. A sad možeš neke intervjue ubaciti ili nešto dok ne počne liga.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 jan 2011, 22:15

Imaš istu cijenu ko i ja,a igraš u višem rangu+ja imao užasnu sezonu nisam mogao ni zicer pogodit :mrgreen: :P
Samo imam jedno pitanje za sekretara mislim znam pravila no nešto mi je nejasno mogu li ja kao kapiten dovesti sebi igrača iz druge ekipe i pored toga što nas ima trojica aktivnih :?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 02 jan 2011, 22:35

LBJ MVP je napisao/la:
Imaš istu cijenu ko i ja,a igraš u višem rangu+ja imao užasnu sezonu nisam mogao ni zicer pogodit :mrgreen: :P
Samo imam jedno pitanje za sekretara mislim znam pravila no nešto mi je nejasno mogu li ja kao kapiten dovesti sebi igrača iz druge ekipe i pored toga što nas ima trojica aktivnih :?
Ja u zadnjih pet utakmica svaki put pogađao. Prije toga ništa, ali dobro je za prvu sezone. A to što se tog igrača tiče ne možeš ME dovesti :mrgreen:
Zezam se, možeš ali valjda tvoj jedan igraš treba da propusti tri kola ili da kaže da želi napustiti tim, pa tek onda, bar ja tako mislim. 8-)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 jan 2011, 22:48

Nisam mislio nikog dovodit pogotovo ne tebe zadovoljan sam trenutno ekipom :)
Samo me to nešto kopkalo :?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 02 jan 2011, 22:50

LBJ MVP je napisao/la:Nisam mislio nikog dovodit pogotovo ne tebe zadovoljan sam trenutno ekipom :)
Samo me to nešto kopkalo :?
Tvoj problem što nisi ambiciozan i nećeš da dovodeš najboljeg igrača u ligi. :lol:

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.