Što sumnjivije to bolje, trpaj skauzercice
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
- Romagnoli13
- Kontakt:
Iscijedio ih Klopp u prethodne 3 sezone. Istrošeni igrači fizički i psihički. Pep i njegov defanzivni City uzimaju ovo i to lagano.
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 21 jan 2021, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Na ponovljenom nema nikakvog kontakta rukom.
Al kako mi je drago sto je ova prevara TAA konacno exposed. Momak ne zna fundamentalne stvari na terenu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Chapman1886
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Ko ce onim jadnicima sa liverpool balkan sad biti kriv, protiv uniteda je sudija sto je na pol prekinuo napad Manea na poluvremenu,zavjera je u pitanju
Tacno se moglo naslutiti da ce neka ovako degenska ekipa prekinuti niz bez poraza na Anfieldu.
Petev> Klopp
Petev> Klopp
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
TAA je "živio" od onog kornera protiv Barce, te mora mu se priznati da ima dobar centaršut. Sve ostalo je srednja žalost.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Bazinga12345
- Kontakt:
Pa večeras nije imao jedan dobar centaršut a centrirao je 50 puta.Romagnoli13 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 22:54TAA je "živio" od onog kornera protiv Barce, te mora mu se priznati da ima dobar centaršut. Sve ostalo je srednja žalost.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- MysticAladin
- Kontakt:
Ovi dok ne počnu na svakoj konferenciji blatit FA i sudije i na taj način derogirat ligu, FA se neće udostojit da mijenja politiku i ovaj cirkus koji prave sa sudijama. Fino lijepo na konferenciji kažeš da sudija nema muda da prizna da je pogriješio i da FA nema muda da prizna da su sudije loše...par trenera tako, popiju suspenziju svi, ali da se digne pobuna protiv idiota.
Sramota šta uradiše večeras.
P. S. Mislio sam da od Stoke-a Tonya Pulisa ne može biti odvratnija ekipa, ali ovaj Burnley je sasvim novi level
P. S. Mislio sam da od Stoke-a Tonya Pulisa ne može biti odvratnija ekipa, ali ovaj Burnley je sasvim novi level
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
Evo komšija ispravio sam ti ovo.MysticAladin je napisao/la: ↑21 jan 2021, 22:56Ovi dok ne počnu na svakoj konferenciji blatit FA i sudije i na taj način derogirat ligu, FA se neće udostojit da mijenja politiku i ovaj cirkus koji prave sa sudijama. Fino lijepo na konferenciji kažeš da sudija nema muda da prizna da je pogriješio i da FA nema muda da prizna da su sudije loše...par trenera tako, popiju suspenziju svi, ali da se digne pobuna protiv idiota.
P. S. Mislio sam da od Stoke-a Tonya Pulisa ne može biti odvratnija ekipa, ali ovaj Liverpool je sasvim novi level
MysticAladin je napisao/la: ↑21 jan 2021, 22:56Ovi dok ne počnu na svakoj konferenciji blatit FA i sudije i na taj način derogirat ligu, FA se neće udostojit da mijenja politiku i ovaj cirkus koji prave sa sudijama. Fino lijepo na konferenciji kažeš da sudija nema muda da prizna da je pogriješio i da FA nema muda da prizna da su sudije loše...par trenera tako, popiju suspenziju svi, ali da se digne pobuna protiv idiota.

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma dobro, desi se svakome da ga ne ide jednostavno. Ali to mu je najveća kvaliteta u principu, da ne kažem jedina.Bazinga12345 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 22:56Pa večeras nije imao jedan dobar centaršut a centrirao je 50 puta.Romagnoli13 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 22:54TAA je "živio" od onog kornera protiv Barce, te mora mu se priznati da ima dobar centaršut. Sve ostalo je srednja žalost.
Smijemo li podyebavati?
#Voajeroljupci na respiratorima.
Otkad se salah slikaše za xmas, sve je stalo, bolan mo sto nas upropasti.
Brokula je tad upozorio na heretika u nasim redovima i bio covjek upravu.
Neces ga mo zabiti jos mjesec dana, a klopp nek te i dalje fura.
Brokula je tad upozorio na heretika u nasim redovima i bio covjek upravu.
Neces ga mo zabiti jos mjesec dana, a klopp nek te i dalje fura.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 8 gostiju.