100 posto jedini koji je pokusao i koji je u svakom smislu Zeljeznicar a ove druge jajare abd da ni na utakmica ne dodju .Kad ih sva ova nepravda prema nasem klubu nije probudila kradja titula ,tabuta,podapinjanja .....itd jos 100 godina klubabhsport je napisao/la: ↑22 jan 2021, 10:14Pokazali su se ko su i sta su.KANA je napisao/la: ↑22 jan 2021, 09:38Hvala bogu pa su nas bogati I sposobni Zeljovci zaobisliDejan1921 je napisao/la: ↑22 jan 2021, 09:01Razmišljam sinoć, prošla skupština kad se birao predsjednik, niko za živu glavu nije htio da bude, na kraju rahmetli Džuburu bukvalno uvale da to mora biti. Od tada niko ni pomislio nije da se kandiduje, da preuzme tu odgovornost i sada se pojavio čovjek koji se nudi da to preuzme. Ovi bogati Željovci iskuliraju plan Vukotića i Gredića, niko ne pristane da uđe u klub i mi sada kao nešto hoćemo. Pa brate sve da hoće da nas povali, jedini je koji je poslao neki plan i želi da se uhvati posla. Mi Željovci smo pali na testu, za 100 godina kluba nismo uspjeli skupiti dva čovjeka da nešto pokrenu. Zato dati čovjeku klub u ruke pa šta bude.dosta njih se cak I ismijava
a vidjeti ce uskoro sta je football club Zeljeznicar
![]()
![]()
"Veliki Zeljovci", neka dodju na stadion ali moraju platiti kartu, a da se ista pitam Vukoticu bih dao godisnju do groba i siguran sam da bi covjek pored toga sam od sebe kartu kupio.
Ovo je sve mozda sudbina da se desi, neka nam je sretno u narednom periodu.