^Prekjucer raskinut ugovor sa maticnim klubom Lokomotivom, iako je u prethodnoj i trenutnoj sezoni nastupao za Varazdin.
Vrlo interesantan igrac, u vise navrata sam gledao njegove partije.
Slobodni papiri

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sigurno da bi pristao na ista primanja kao sto ima Veselinovic
Mi preferiramo i imamo fetis na krila poput Veselinovica od kojih nemamo nikakvu korist na terenu, tako da Domagoj odmah u startu ne ispunjava nase kriterije..BeHighirly je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:13https://www.transfermarkt.com/domagoj-d ... ler/240247
^Prekjucer raskinut ugovor sa maticnim klubom Lokomotivom, iako je u prethodnoj i trenutnoj sezoni nastupao za Varazdin.
Slobodni papiri![]()
Da hoce Gasal bljesnuti na proljeceBrkooo je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:28Mi preferiramo i imamo fetis na krila poput Veselinovica od kojih nemamo nikakvu korist na terenu, tako da Domagoj odmah u startu ne ispunjava nase kriterije..BeHighirly je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:13https://www.transfermarkt.com/domagoj-d ... ler/240247
Slobodni papiri![]()
Nas najveci problem su primanja Zeca i Stilica, to su zaista velike cifre za njihov ucinak. Stilic zasluzuje sansu jer je prosle godine igrao vrhunski dok je Zec obicni parazit.BeHighirly je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:27Sigurno da bi pristao na ista primanja kao sto ima Veselinovic![]()
Potpisujem.Semper je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:36Nas najveci problem su primanja Zeca i Stilica, to su zaista velike cifre za njihov ucinak. Stilic zasluzuje sansu jer je prosle godine igrao vrhunski dok je Zec obicni parazit.BeHighirly je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:27Sigurno da bi pristao na ista primanja kao sto ima Veselinovic![]()
Još je Malić bio i kapiten tamo. Ma meni su uvijek interesantne ove probe kod Amara. Otkad se Amar vratio u Želju, probu su prošli Ikić, Mehić, Subašić i Branko Bajić. Bio i je onaj štoper Mihajlo Ilić koji je isto prošao probu ali se nisu dogovorili oko dužine ugovora. Tako da ne bi bilo iznenađenje da i sada nekog potpišemo nakon probnog perioda.
Iskreno da ti kazem previse mi je ovo vec. Od svih koji su bili na probi otkad se vratio Amar samo Ikic igra ozbiljnu ulogu. Znaci i ovo ostalo sto si ostavio je nebitno da kazem tako. Okej, ovako kao ovaj mali. Imas situaciju da ti ide Milicevic na ljeto, a momak mlad, bio u timu sezone, ima iskustvo i kazu da taj klub iz BL ima dobre mlade igrace. Pametno probati, ali bilo je i nekih beze i pozicija i proba. Ne kosta nista, ali treba imati mjeru.braco je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:39Još je Malić bio i kapiten tamo. Ma meni su uvijek interesantne ove probe kod Amara. Otkad se Amar vratio u Želju, probu su prošli Ikić, Mehić, Subašić i Branko Bajić. Bio i je onaj štoper Mihajlo Ilić koji je isto prošao probu ali se nisu dogovorili oko dužine ugovora. Tako da ne bi bilo iznenađenje da i sada nekog potpišemo nakon probnog perioda.
Sta je to lose u probama? Od 100 igraca nek se 1 pokaze i dokaze, to je dobitak. Nista se ne gubi sa probama a moze se nekad puno i dobiti..LjoZee je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:51Iskreno da ti kazem previse mi je ovo vec. Od svih koji su bili na probi otkad se vratio Amar samo Ikic igra ozbiljnu ulogu. Znaci i ovo ostalo sto si ostavio je nebitno da kazem tako. Okej, ovako kao ovaj mali. Imas situaciju da ti ide Milicevic na ljeto, a momak mlad, bio u timu sezone, ima iskustvo i kazu da taj klub iz BL ima dobre mlade igrace. Pametno probati, ali bilo je i nekih beze i pozicija i proba. Ne kosta nista, ali treba imati mjeru.braco je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:39Još je Malić bio i kapiten tamo. Ma meni su uvijek interesantne ove probe kod Amara. Otkad se Amar vratio u Želju, probu su prošli Ikić, Mehić, Subašić i Branko Bajić. Bio i je onaj štoper Mihajlo Ilić koji je isto prošao probu ali se nisu dogovorili oko dužine ugovora. Tako da ne bi bilo iznenađenje da i sada nekog potpišemo nakon probnog perioda.
Pa ne možeš očekivati da će ti se svaki igrač kojeg dovedeš isplatit. Ne kontam šta je tu previše?LjoZee je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:51Iskreno da ti kazem previse mi je ovo vec. Od svih koji su bili na probi otkad se vratio Amar samo Ikic igra ozbiljnu ulogu. Znaci i ovo ostalo sto si ostavio je nebitno da kazem tako. Okej, ovako kao ovaj mali. Imas situaciju da ti ide Milicevic na ljeto, a momak mlad, bio u timu sezone, ima iskustvo i kazu da taj klub iz BL ima dobre mlade igrace. Pametno probati, ali bilo je i nekih beze i pozicija i proba. Ne kosta nista, ali treba imati mjeru.braco je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:39Još je Malić bio i kapiten tamo. Ma meni su uvijek interesantne ove probe kod Amara. Otkad se Amar vratio u Želju, probu su prošli Ikić, Mehić, Subašić i Branko Bajić. Bio i je onaj štoper Mihajlo Ilić koji je isto prošao probu ali se nisu dogovorili oko dužine ugovora. Tako da ne bi bilo iznenađenje da i sada nekog potpišemo nakon probnog perioda.
https://fkzeljeznicar.ba/foto-zeljeznic ... ing/44305/Željezničar – Čapljina / 26. januar – Međugorje
Neum – Željezničar / 27. januar – Neum
Željezničar – Mladost / 30. januar – Međugorje
Željezničar – Velež / 2. februar – Međugorje
Željezničar – Zrinjski / 6. februar – Međugorje
Željezničar – Krupa / 13. februar – Međugorje
Željezničar – Široki Brijeg / 20. februar – Grbavica
250k evra,sad,odmah.U prevodu,duplo više nego za reprezentativca i najboljeg igrača lige.braco je napisao/la: ↑22 jan 2021, 17:13Pa ne možeš očekivati da će ti se svaki igrač kojeg dovedeš isplatit. Ne kontam šta je tu previše?LjoZee je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:51Iskreno da ti kazem previse mi je ovo vec. Od svih koji su bili na probi otkad se vratio Amar samo Ikic igra ozbiljnu ulogu. Znaci i ovo ostalo sto si ostavio je nebitno da kazem tako. Okej, ovako kao ovaj mali. Imas situaciju da ti ide Milicevic na ljeto, a momak mlad, bio u timu sezone, ima iskustvo i kazu da taj klub iz BL ima dobre mlade igrace. Pametno probati, ali bilo je i nekih beze i pozicija i proba. Ne kosta nista, ali treba imati mjeru.braco je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:39Još je Malić bio i kapiten tamo. Ma meni su uvijek interesantne ove probe kod Amara. Otkad se Amar vratio u Želju, probu su prošli Ikić, Mehić, Subašić i Branko Bajić. Bio i je onaj štoper Mihajlo Ilić koji je isto prošao probu ali se nisu dogovorili oko dužine ugovora. Tako da ne bi bilo iznenađenje da i sada nekog potpišemo nakon probnog perioda.
Te probe nit ti remete plan i program priprema, nit te finansijski puno košta ako fuliš s tim igračem. Bukvalno možeš samo dobiti, ne vidim ništa loše i da ih dođe više igrača na probu.
Samo što u fudbalu ne funkcionišu stvari na način ćeš ubosti haman sa svim igračima koje dovedeš, pa tako i sa igračima koji prođu probu. Pa da svaki treći kojeg nakon probe potpišeš se pokaže kao pojačanje to je već pun pogodak.
Ti sad Ikića možeš prodat ako hoćeš i cifra koju bi uzeo za njega je X puta veća nego što si dao na mizerne plate Subašića, Mehića i Bajića. Još plus ti je dao nešto u sportskom smislu.
Nisam ja ni rekao da ocekujem sad njih 5 da se pojavi i 4 da ubodemo i namlatimo pare poslije. Samo kazem da jednostavno mi izgleda broj veliki kad govorimo o probama svaki prelazni. Mislim da tu u zadnjih dvije godine smo u debeloj prednosti. Vise sam za opciju da to bude manji broj, ali ciljano. Ovako svaki drugi dan doteglis nekog novog u ekipu, bude tu tri dana lupam i cao u vecini slucajeva.
Pa dobro i kakve negativne posljedice to može imati po klub i ekipu?
To je to.
Ja sam rekao licno u svoje ime da mi se ne svidja. Vise sam za varijantu da se fokusiras maksimalno na ekipu koja ce ti biti u prvom planu, a ne svaki treci dan novog da pratis. Da se razumijemo protiv proba nemam nista, ali sa granicom nekom. Jesam li te to naljutio?
Mogu li se pogledati ove utakmiceLjoZee je napisao/la: ↑22 jan 2021, 17:20https://fkzeljeznicar.ba/foto-zeljeznic ... ing/44305/Željezničar – Čapljina / 26. januar – Međugorje
Neum – Željezničar / 27. januar – Neum
Željezničar – Mladost / 30. januar – Međugorje
Željezničar – Velež / 2. februar – Međugorje
Željezničar – Zrinjski / 6. februar – Međugorje
Željezničar – Krupa / 13. februar – Međugorje
Željezničar – Široki Brijeg / 20. februar – Grbavica
Trenutno korisnika/ca: roccosiffredi, Rule_hz i 27 gostiju.