Ajdin Hasić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ajdin Hasić
E yebala ga Turska i onaj ko mu je predloži. Nek bježi što dalje od njih na kraju sezone. Neće se on naigrati tamo sigurno gdje god bio.

Turska liga je dobra samo za penzionere, koji hoće da se opare u poznim godinama. 
Cvajta je za mladog igrača El Dorado naspramTL.

Cvajta je za mladog igrača El Dorado naspramTL.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nece valjda u drugu tursku ligu, cuj Adanaspor  

Grehota da ovakav potencijal nije u Holandiji/Belgiji

Grehota da ovakav potencijal nije u Holandiji/Belgiji
Predji u Qarabag  Hase.

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
						SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Ima li šta od te posudbe više?

- akisarajevo92
- Kontakt:
Neki klub poput Twentea, Heerenveena bi bio odlican za njega

Don't believe the hype.
						- 
				Swanfilter
- Kontakt:
Ovome cak i posudbe idu ko halva ...

samo nasim igracima moze cijeli prelazni rok proci dok se uganja kakva posudba:-)

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hasić u Umrlaniyesporu ide.

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Da igrač lidera prvenstva koji je usput zabio dva gola za samo 202 minute ove sezone i koji je driblinzima povaljao koga je stigao ne može naći mjesto ni u jednom timu u prvoj ligi to mi stvarno nije jasno. Ne samo to, nego da nema mjesta ni u jednom timu koji je bar u vrhu druge lige.
Ako je istina to za Umrlaniyespor,e moj Hasicu ko god da ti vodi karijeru dobro te je zajebo.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
						i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Tako Turski mediji javljaju, ni meni nije jasno kako nije u stanju naći ekipu u Superligi?

⚜️~⚜️~⚜️
I sta kazu, ostanak u Dinamu nije bila bolja opcija?!
Posudba je ocekivan scenario, ocekivan je i ovaj scenarij s Umranijesporom(nadam se da nece doci do realizacije). Zasto? -zato sto Besiktas trazi od svakog tima da Hasic bude starter i odigra min 70 minuta u svakoj utakmici(tako nesto). Realno, ko ce dati takve garancije za jednog jos uvijek neafirmisanog igraca.
Smatram da Besiktas pretjeruje u svojim zahtjevima - pusti momka nek predje u neki tim Superlige i nek se nametne.
Iskreno se nadam da ce to ipak biti na kraju superligaski tim. Druga liga bi bila dno!!!

Posudba je ocekivan scenario, ocekivan je i ovaj scenarij s Umranijesporom(nadam se da nece doci do realizacije). Zasto? -zato sto Besiktas trazi od svakog tima da Hasic bude starter i odigra min 70 minuta u svakoj utakmici(tako nesto). Realno, ko ce dati takve garancije za jednog jos uvijek neafirmisanog igraca.
Smatram da Besiktas pretjeruje u svojim zahtjevima - pusti momka nek predje u neki tim Superlige i nek se nametne.
Iskreno se nadam da ce to ipak biti na kraju superligaski tim. Druga liga bi bila dno!!!
ne mozemo reci da bas nije zasluzio ovako trnovit put do uspjeha:-)
onako izraditi dinamo na prevaru, moras sad malo i nayebati:-)
kao sto kolega iznad rece, iz besiktasa, poslije onakva 2 gola, otici u taj umrispor, katastrofa, uzas.
Ja bih radije igrao za u23 ekipu besiktasa, ako je imaju:-).
Nista on nece dobiti time sto ce odigrati tih 11 tekmi u nekom uzasnom timu, jos uzasnije lige.

onako izraditi dinamo na prevaru, moras sad malo i nayebati:-)
kao sto kolega iznad rece, iz besiktasa, poslije onakva 2 gola, otici u taj umrispor, katastrofa, uzas.
Ja bih radije igrao za u23 ekipu besiktasa, ako je imaju:-).
Nista on nece dobiti time sto ce odigrati tih 11 tekmi u nekom uzasnom timu, jos uzasnije lige.
- Goalgetter
- Kontakt:
Znaci hladno iz Besiktasa ides u drugu tursku ligu  Nevjerovatno.
 Nevjerovatno.
Njemu ozbiljno prvo treba preporuciti da promjeni menedzera, ne znam ko ga savjetuje, bio je ono jedno vrijeme i otac koliko znam, ali ako ovako nastave, momak nece ostvariti ni 50% posto svog potencijala kojeg ima.
Cengiz Under u njegovim godinama vec otisao Romu.

Nevjerovatno.
 Nevjerovatno.Njemu ozbiljno prvo treba preporuciti da promjeni menedzera, ne znam ko ga savjetuje, bio je ono jedno vrijeme i otac koliko znam, ali ako ovako nastave, momak nece ostvariti ni 50% posto svog potencijala kojeg ima.
Cengiz Under u njegovim godinama vec otisao Romu.
pa realno kada das da je uslov posudbe da svaku utakmicu igra min 70minuta tako mu i dodje, koji to tim u prvoj ligi moze garantovati

Nema od njega nista, s 20 godina ce imat sezonu u drugoj ligi i par utakmica za Besiktas i to je sve od seniorskog nogometa.

Nazalost,tako izgleda...
Dok mi za njega smatramo da je neki ogroman potencijal, mnogi njegovi vrsnjaci igraju standardno u boljim klubovima i smatraju se velikim potencijalima zasluzeno.
Ali mislim da ce bit od njega neki solidan fudbaler za repku ako bude srece.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
						EDIN DŽEKO!!!
Rizerspor, to je vec bolje samim tim s je prva liga

Trenutno korisnika/ca: General505, Google Adsense [Bot], HariTz, IgmanskiVukovi i 40 gostiju.